Cu dragoste,din IASI.......(12)
Raspunsuri - Pagina 3
addiana spune:
buna fetelor!
Adela, eu am fost mereu la cab. dr lazescu daniela, pe sf lazar. nr 45 (nr tel: 237998)preturile mie mi se par acceptabile. eu am fost la dr. catalin caliniuc(acelasi cabinet),lucreaza foarte bine- e foarte atent, si mi-am invins frica de dentist, si tin sa precizez ca eram in luna a 8-a...
gabriela, ce bine ca otto e bine, dar imi pare rau ca te simti tu rau... sanatate multa!
poate vine caldura inapoi, ca m-am saturat de frig am iesit sa cumpar paine, si am crezut ca ma zboara vantul....
si sanatate la bolnaviori si bolnavioare!
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
carmenp spune:
Apropos de vint si vreme, de bine ce l-am dus pe Ionut in vacanta la bunica-sa, s-a plimbat cu bicicleta si-acu are febra si se plinge ca-l doare gitu`, na, asta "da" vacanta!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
gulshan spune:
buna,
mai mamicilor,ce bine m-am nimerit exact la problema mea-stomatologia.
de cateva luni vreau sa merg,dar vizita la stomatolog intotdeauna mi sa parut neplacuta.si uite asa maine-maine,am3 carii.apropo,aveti idee aproximativ macar,care msi sunt tarifele.
si eu vreau caldura,ca ne-am saturat cu totii de raceli.sanatate multa la puiutii bolnaviori si la mamicutele racite.
numai bine,
acvi spune:
Fetelor multumesc pentru sustinere,am nevoie si de un car de noroc CA NU REUSESC SA INVAAAATTTT!!Paralel imi caut si servici si cum deschid cartea ma gindesc la servici.Examenul este marti pe 29,dar preventiv mi-am luat 4 timbre fiscale pt cazier,deci sint foarte increzatoare in fortele proprii!!!
Adi,am vazut ca scoala si-a deschis un punct si pe Independentei chiar in statia de troleu(Pizza Diavolo),eu cursurile le-am avut de la 14 marti si joi si de la 11 simbata.Am avut noroc sa fac cu o profa suuuper Boidache(acum am inteles ca preda la Setar).Ca sfat personal iti spun daca vrei sa o faci nu mai amina,eu atita m-am intins cu ea ca uite acum am ajuns pe ultima suta de metri,ca nu am putut in doi ani sa o fac,si-mi pare rau!!
Carmen de Alex ,da ai dreptate nu e legal sa nu ma primeasca dar eu ce pot sa fac ,ei s-au purtat totusi bine cu mine, in sensul ca nu am avut probleme cu banii i-am primit la timp ,am luat si asigurarea tot de la ei ,i-am frecat cu acte cerute de Casa de Pensii,au mai comentat..dar m-au ajutat,acum eu nu am tupeu sa ma duc sa-i trag de mineca,oricum e o sectie f mica care merge din ce in ce mai greu!!Nu pot decit sa sper ca tot raul e spre bine ,si POATE imi gasesc ceva mai bun!!Multi pupici lui Alex cel iubitor de mamica!!
Gabriela multa sanatate tie si baietilor!!
Carmenp,eu m-am mutat de 4 luni linga Casa Sindicatelor,dar taaare tinjesc dupa Rondu Vechi,si dupa bucataria mea cea maaare,dar asta e am vrut 2 camere,si sa scap de ultimul etaj(acum stau la penultimul,adica la 9!!).Multa sanatate lui Ionut si pupici Ilincutei !!
Bun venit fetelor noi si ..contaminare placuta!!!
Gabi si Alex
adda spune:
Buna dimineata!
Va rog mult de tot sa-mi recomandati un medic urolog bun. Mama unei prietene are niste probleme cu rinichii si prietena mea vrea s-o aduca in Iasi pe maini sigure.
Multumesc si astept recomandarile voastre cat mai curand!
Ada
nushulica spune:
salutare iesencelor!
va rog recomandati-mi si mie un salon foarte bun pt coafura si machiaj pt miresici
si va multumesc pt sfaturile de pana acum in legatura cu rochia
bye
carmenp spune:
Carmen Style, toti il lauda.
quote:
Originally posted by nushulica
salutare iesencelor!
va rog recomandati-mi si mie un salon foarte bun pt coafura si machiaj pt miresici
si va multumesc pt sfaturile de pana acum in legatura cu rochia
bye
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
carmenp spune:
Linga Sindicate sta o colega de-a mea, la T1, cel cu croitoria la parter. Spor la invatat si bafta!
quote:
Originally posted by acvi
Fetelor multumesc pentru sustinere,am nevoie si de un car de noroc CA NU REUSESC SA INVAAAATTTT!!Paralel imi caut si servici si cum deschid cartea ma gindesc la servici.Examenul este marti pe 29,dar preventiv mi-am luat 4 timbre fiscale pt cazier,deci sint foarte increzatoare in fortele proprii!!!
Adi,am vazut ca scoala si-a deschis un punct si pe Independentei chiar in statia de troleu(Pizza Diavolo),eu cursurile le-am avut de la 14 marti si joi si de la 11 simbata.Am avut noroc sa fac cu o profa suuuper Boidache(acum am inteles ca preda la Setar).Ca sfat personal iti spun daca vrei sa o faci nu mai amina,eu atita m-am intins cu ea ca uite acum am ajuns pe ultima suta de metri,ca nu am putut in doi ani sa o fac,si-mi pare rau!!
Carmen de Alex ,da ai dreptate nu e legal sa nu ma primeasca dar eu ce pot sa fac ,ei s-au purtat totusi bine cu mine, in sensul ca nu am avut probleme cu banii i-am primit la timp ,am luat si asigurarea tot de la ei ,i-am frecat cu acte cerute de Casa de Pensii,au mai comentat..dar m-au ajutat,acum eu nu am tupeu sa ma duc sa-i trag de mineca,oricum e o sectie f mica care merge din ce in ce mai greu!!Nu pot decit sa sper ca tot raul e spre bine ,si POATE imi gasesc ceva mai bun!!Multi pupici lui Alex cel iubitor de mamica!!
Gabriela multa sanatate tie si baietilor!!
Carmenp,eu m-am mutat de 4 luni linga Casa Sindicatelor,dar taaare tinjesc dupa Rondu Vechi,si dupa bucataria mea cea maaare,dar asta e am vrut 2 camere,si sa scap de ultimul etaj(acum stau la penultimul,adica la 9!!).Multa sanatate lui Ionut si pupici Ilincutei !!
Bun venit fetelor noi si ..contaminare placuta!!!
Gabi si Alex
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
GabrielaG spune:
So...am fost azi cu Octavian(ca asa tre sa-i spun acum, de cand e baiat mare) la ORL-ist...cica e de rau, trebuie sa merg in continuare cu antibioticul, plus un antiinflamator(Marcofen) plus Colargol in nas. Cum puneti picaturi in nas copiilor vostri si nu ajung in gurita? Ca nu stiu ce sanse voi avea sa-i pun picaturi, poate doar cu pulverizatorul de la Olinth... Si se pare ca nu aude bine cu urechea stanga...si eu spuneam ca el nu vrea sa ne auda. Dar pt asta cred ca se face totusi un test audiometric, nu?
Eu tot cu febra si nas, cap infundat, dar azi la pranz am reusit sa dorm, ceea ce mi se pare cea mai mare realizare din ultimele 48 de ore.
Matei voia si el sa intre la d-na dr. Ce sa va spun, decat ca e foarte smecher si scoate niste perle de genul:"Ce calut minunat"(m-a dat gata la faza cu minunatul)si "Veau ceai si apa".
Gabi, mult spor la invatat pt examen. O sa fie bine, ai sa vezi. Si eu am luat carnetul din prima, desi facusem cu un instructor particular si nu facusem nici o ora de teorie. Se pare ca m-a ajutat bobilica si eram si cu Mateiu in burtica, avea 3 luni. Intreba cineva mai sus, daca mai este cineva cu carnet, dar care nu a condus. Eu sunt si ridic ambele maini. adica am mai condus asa de proba, dar sa ies propriuzis pe strada in Iasi imi e frica. dar lasa ca o sa vina si vremea mea...Atunci sa ma vedeti.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii