Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
anda141 spune:
Adina, multumesc de informatie. Sigur am sa citesc pe prospect cand il voi cumpara ,am cautat si pe net, insa nu am gasit.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Helen spune:
Adina si Adriana inca o data multumiri ptr informatii si site-uri.. inca nu am citit mare lucru ca nu am avut timp dar sper sa reusesc sa citesc si sa-l si fac rost idiferent ce tip de vaccin va fi, ROR sa fie!
Adriana, asa cunosc senzatia la faza cu condusul o masina prima data... cred ca e mai rau cand sti ca e a ta!
Imi spui, te rog cum ii pregatesti iaurtul cu cereale si baranzica de vaci? Si eu ii mai dau asa dar cereale intra fff putine... de obicei combinatia o fac cu biscuiti ca pot pune 4-5 buc! Cerealele nu mai stiu cu ce sa i le dau si de aia am ajuns la solutia cu suc sau nectar! Sanatate multa lui Rares!
Tania, asa o fi cu kg tale dar arati f bine si pui mic la fel!
Anda, ce stiu eu si cum a fost la noi: Vi-sol a luat si Cosmin. Contine si Ca; are vre-o 10 vit in total. E bun la gust, nici nu i-a dat pofta nebuna de mancare dar nici nu i-a luat-o cum facea de la Ca.
Fier eu i-am dat Hausman picaturi (nu sirop ca e prea mult si il ia mai greu) 20 pic /zi, a luat vre-o 2 luni si a fost bine, nu i-a luat pofta de mancare (pe care oricum nu o prea are) dimpotriva mai spre sfarsit a inceput sa manace mai bine( nu stiu daca de la fe; duminica l-am terminat) Ideia e ca Fe-ul poate da pofta de mancare daca e luat ptr anemie (daca are copilul anemie), dupa ce se trateaza mananca mai bine. Anemia poate fi o cauza a lipsei pofetei de mancare. La noi a iesit o anemie nu f severea: hemoglobina bunicica 12.3 dar sideremia destul de proasta). Cat i-am dat Fe i-am dat si Vit C (100mg) - Ascovit si o sa ii dau incontinuare cel putin jum de an, paote poate o sta mai bine cu imunitatea!
Helen spune:
Saphir, eu ti-am mai spus ca nu stiu cum faci de reusesti sa faci fata ca eu nici cu unul nu prea sunt in stare!
Asa:
1. Nu am apucat sa va luad acum o luna cand ai pus pozele dar o sa o fac acum... ai o familie minunata si cred ca asta spune totul! Iar tu dupa ce ca esti asa harnica si rezistenta mai esti si frumoasa foc... pai asa arata o mamica care abia a nascut si mai are si inca un copil mic! Pupici la toti patru!
2 Legat de kk as fi vrut eu sa faca si Cosmin mai rar dar in prima luna facea de cate ori manca si poi sti si tu , tot mult. Eu stiu (ca si fetele) daca nu face 3 zile e ok mai ales daca nu are dureri de burtica de la asta, in plus asimileaza mult mai bine si ia in greutate!
3. Legat de pliurile de la picioruse: e bine sa o consulte cu mare atentie cand mergeti la dr. Oricum dr-ii aici in Ro in primele luni tot asta verificau prima data. Si Cosmin le-a avut inegale bine de tot iar la un picior avea 1 si al altul 2, dar se pare ca e ok! In schimb avem o cunostinata a carei fetita avea pliuri, tot cum trebuie dar ii trosnea un pic la coapsa... nu a fost luxatie de sold dar a avut maduva cumva insuficient dezvoltata la un picior si asta s-a rezolvat pana la 7 luni insa nu a avut voie sa stea in picioare pana la 9 luni iar initial a mai tinut-o cu 2 pampersi. A fost bine in final, atat ca le-a dat ceva emotii parintilor! Plus ca e mai frecventa problema asta la fetite, asa ca e bine sa o verifice un dr. e f posibil sa fie ok ca si Cosmin al meu! Va tinem pumnii!
buli spune:
buna dimineata
eu sint varza, m-a terminat Matei cu mofturile lui. habar n-am ce l-a apucat asa din senin. de ieri dupa-amiaza o tine intr-una. parca ar fi alt copil.
nici nu maninca.
noi cu mincarea o cam facem pe-a Gigi-durul. adica nu vrea, nu primeste. iar, mai nou, nu primeste nici daca nu sta frumos la masa ori daca se intinde dupa jucarii. si nimic intre mese.
la noi functioneaza. face greva o zi sau o jumatate de zi, dar apoi rupe.
Saphir, am vazut pozele. sinteti tare frumosi.
dupa raspunsul Roxanei, intuiesc ca esti ingrijorata ca nu merge Amos in picioare. daca e asa stai linistita. Matei a mers la 1 an, 1 luna si 5 zile. insa din prima zi a facut ture intregi, iar acum alearga peste tot. probabil ca asteapta sa fie sigur pe el.
Monica, eu nu i-am dat nici un supliment lui Matei. doar Ca gluconic, dar de citeva luni nici asta.
va dorim o zi frumoasa.
mai voiam sa mai zis dar m-a zapacit cupilu asta de tot
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Ioana77 spune:
Upii, functioneaza forumul!
Monica,
eu le dau in fiecare luna, 15 zile calciu si vit C in paralel. Vit C tot 5 ml/zi fiecaruia ii dau.
Dar le mai dau o luna, apilie adica apoi pauza pana in septembrie. In lunile cu R nu se da calciu.
A, eu le mai dau si oscilloccinum, jumatate de fiola/sapt la fiecare.
Adina
Super raspunsurile tale! Asa da documentare!
Sanatate lui Moti! (cum stati cu proiectul Motzisoara?)
Helen
Diseara studiez pozele! Promit!
In rest, toate bune. Asteptam sa vina primavara!!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
layla spune:
Buna fetele, bine v-am regasit!
Eu sunt tare obosita si deprimata. (De la vreme mi se trage).
Anca poate este de la dinti maraiala. Am trecut si noi prin asta.
Mai nou lui Alex i s-a pus "pata" pe aspirator. Sta si se joaca o ora cu el, cu cutia, cu firul, etc. Ieri ma tot lua de mana sa merg la debara sa-i scot aspiratorul sa se joace. Nu am fost de acord si a inceput sa se tavaleasca pe jos. Chiar nu stiu cum sa mai procedez la crizele astea.
Monica eu nu i-am mai dat vit C sau Ca.
I-am luat si noi tricicleta dar din pacate si-a pierdut interesul pt. ea.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by layla
Buna fetele, bine v-am regasit!
I-am luat si noi tricicleta dar din pacate si-a pierdut interesul pt. ea.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
zi mersi daca l-a interesat macar un pic! La noi zace pe hol, nu vrea sa se urce in ea nici moarta.
Moni - vad ca a zis Helen ca Vi-sol contine si Calciu - e posibil - am sa zic maine, ca am acasa o sticluta si ma uit pe ea exact ce contine, bine?
Ioana - proiectul Motzishoara e in lucru. Pai stii ca dureaza pana obtii chiar toate aprobarile... mai avem de luat de la ginecolog si de la Cel de Sus...- asta e f. greu si dureaza mult...Dar promit sa va tin la curent!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
A_Iulia spune:
Helen - eu am vazut pozele - chiar ai un copil tare frumos, sa stii, fara laude gratuite.
Dar chiar stie sa se urce in patut? Ca e cam inalt patutul...
Si arata si tare bine - daca te mai prind ca te plangi ca nu mananca sau ca e bolnav sau mai stiu eu ce o capeti de la mine! Lasa copilul in pace, e o frumusete si un grasunel!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ad_risnov spune:
Salutare si de la noi!
Carmen, cred ca s-a mutat depresia de la mine la tine ca mie parca mi-a trecut. Sigur astenia e de vina.
De regula crizele de personalitate trebuie ignorate. Nu tr. sa invete ca daca face asa ii vei afce pe plac.
O prietana de-a mea cand facea baietelul ei crize, facea si ea la fel si se uita pustiul tare intrigat. Dar sa stii ca a functionat! Si eu am aplicat o data sau de doua ori tehnica asta si pe Rares il apuca rasul. Asa ca uita de ifosele lui.
Adina, abia astept sa pot participa la raliu. Mai am insa de exersat.
Nu stiam ca se pregateste o surpriza cu bb2!!! Doamne ajuta!
Helen, eu ii dau lui Rares iaurt cu branza dulce si porumb (de la Bebelac), dar nu pun decat 2 masuri, deci nu f. mult. Rares accepta cerealele (numai Nestle) doar in lapte, seara si dimineata. Ca piure nu le-a mancat niciodata.
L-am vazut si eu pe Cosmin si este tare frumos si grasunel. Vad ca deja practica sporturi extreme: cataratul fara coarda.
Saphir, eu nu reusesc sa vad pozele cu tine si copilasii. Oare de ce???
Rares tot mai este mucios. De tuse se pare ca am scapat, dar muciosii se tin scai de noi. Sunt tare bucuroasa ca a invatat sa sufle nasul si ma ajuta f. mult cu chestia asta.
De ieri l-am trecut pe Nan Junior si ii place asa de muuuuuuuuuult! Rade biberonul cat ai clipi.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares