Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Anca, e mortal Matei manjit de iaurt si carioca neagra. Sunt nemaipomenite pozele voastre!!!

Helen, Trimovax-ul este tot un vaccin impotriva celor trei boli: rujeola, oreion si rubeola. Mai multe poti citi aici:http://www.aventispasteur.ro/index.php?s=5_3&v=14
Noi de la Aventis l-am luat.

Emilly, nu am mai tinut nici o cura pt. ca n-am ami avut timp de asa ceva. Vad ca m-am stabilizat la 59 de kg, dar as vrea sa mai dau jos macar 2-3 kg. Pentru asta insa tr. cu siguranta sa ma apuc de miscare.

Saphir, nu sunt sigura ca merge, dar eu mancam iaurt activia cand Rares era constipat (pt. ca-l alaptam atunci). Nu incerci si ceva gen Bonnisan pt. reglarea tranzitului intestinal? Am inteles ca este f. bun si 100% natural.
Felicitari pt. cat de bine te descurci cu puii!!!

Tania, eu v-am vazut pozele si minunatiile de copilasi de aseara. Taaaaare frumosi si nazdravani cu totii. De mamici ce sa mai vorbesc.

Adina, eu sper din suflet ca Jerry s-a speriat de pisica Alinei si a gasit vreo teava pe unde sa fii scapat. Ca daca e sa-i aplic o terapie comportamentala, cred ca un papuc in botic i-ar fi de folos.

Noapte buna!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir esti nemaipomenita, felicitari!!

Da, si eu ii dadeam gazei Bonisan trimis de soacra si avea efect, am mai incercat ceva din plante si de aici, era cam apa de ploaie uneori, uneori dadea rezultate cred ca in functie de intensitatea colicilor.
E bine ca te mai ajuta al tau sot chiar si numai seara dupa munci, conteaza enorm.

Asa papacioasa e micuta ca nu-i ajunge lapticul de la mami??draguta de ea, trebuie sa fie grasanica...

E super bine ca poti adormi la prinz, mie niciodata nu mi-a iesit oricit de obosita as fi fost.

Adriana m-am apucat de bicicleta de o saptamina dar nu am rezultate nemaipomenite deocamdata, inca mai sper...de s-ar topi peste noapte macar vreo 3 kg si tot as fi mai bine...
Cum mai e Rares?spune-mi ce-i mai dai de papa, cum ii mai diversifici??

te pupic!

fetelor, si ai vostri pui dorm mult de o perioada? a mea gaza baga somnic la greu si asta de cind am inceput sa o scot de citeva ori pe zi la aer in curte sau la plimbare

Tania ce sexi esti!!... arati tare bine, parul iti sta superb imi place mult culoarea.pupicei
Lui Bibi i-a crescut parul e o dulceata mica

we frumos!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Of, of, Rares este racit. Cred ca vremea asta e tare inselatoare si ieri am stat cam mult afara, chiar pana la 7 seara. Azi noapte nu a dormit mai deloc pt. ca avea nasul plin de mucisori, iar de dimineata a inceput si tusea. Deja il tratez si avem interdictie sa mai iesim afara. Sper sa nu se agraveze ca tare multi copii sunt virusati.

Emilly, Rares papa dimineata in continuare fructe, fie piureuri, fie nectar. La pranz ii dau mancarica de oameni mari, dar fara condimente si prajeli: ciorbite, supe, tocanite, pilaf, mancare de spanac. Daca are chef mesteca nepasat, daca nu le fac rapid piure. Seara a papat fie orez cu lapte, fie fidea cu lapte sau obisnuitul iaurt cu cereale si branzica de vaci. Intre mese se mai delecteaza si el cu pufuleti, un biscuite, cateva guri de banana. Oricum nu e mare diferenta intre mesele de acum si ce manca pana la un an.

Fug sa aranjez prin casa ca de azi iar am ramas singurei. A plecat si mama mea.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Emilly, sigur de mine vorbesti? Poate te-ai uitat la pozele de acum 9 ani cand o aveam pe Anduta...Ce draguta esti si ce bine ma simt(psihic) ca adevarul nu-i chiar asa...Am 63kg la 1,65cm deci nu grasa dar... durdulie. Mi-ar placea sa ajung pe la 58kg.Desi sunt doar 4 kg nu pot sa le dau jos de la sine.Iar de diete nu se pune problema...sunt puturoasa!Poate Mav si Adinutza sa ma care cu ele la o sala...Bibi in fata tot cheliuta e..Doar la spate i-a mai crescut parul si i s-a ondulat.Cred ca o sa semene cu mine la par.
Adriana, ce rau imi pare de Rares, scumpelul. Ai grija ca e inselatoare vremea. Si eu am iesit cu Bibi mai dupa masa si tot asa incep[use sa fie mucioasa. Dar sa stii ca i-am facut repede o baie fff calda si nu mai are nimic.

Noua ne face trimovaxul gratuit de la dispensar.As fi vrut priorixul, dar dr. mi-a spus ca e acelasi lucru si ca s-a facut o valva nefondata in jurul trimovaxului. Are absolut aceeasi tulpina de virus ca priorixul si ca nu da reactii adverse decat ffff rar.Nu stiu ce sa zic si sa fac. Voi stiti ceva mamicilor?

Saphir, trebuie sa ai grija un pic la ce mananci tu. De regula e recomandat sa mananci cat mai bogat proteic-adica sandvisuri la greu.Chiar in defavoarea mancarii gatite.Si eu mancam iaurt non stop primele luni. A si nu manca banane...dau colici la bb ...verificat!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

pozele noastre!
CE NU POTI CONTROLA,EVITA...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Tania, subscriu la cele spuse de Emilly, arati super
Cat despre mesele mele, zic eu ca mananc sanatos, la fel am mancat si cand il alaptam pe Amos si nu am avut probleme de genul asta.
Acum iar nu a facut Ailish kaki de ieri.
Adriana, noi nu stiu sa avem iaurt activia aici...plus ca eu nu ma omor cu iaurturile. Bonnisan am sa caut la farmacie, sper sa gasesc.

De fiecare data cand il laud pe Amos ca doarme toata noaptea, o da in bara...asta noapte nu stiu ce a avut ca tare agitat a fost.A adormit pe la 1 si la 2 era treaz si cu chef de povesti...
Pana la urma a adormit si la 7 a trebuit sa il iau in brate sa mai doarma nitel, ca iar era plin de verva

Va dorim o zi buna

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua

azi a plecat mama asa ca de-acum am sa am si eu loc la calculator.
ordinea era asa: Matei (cu audibles), mama cu ziarele, Ovi cu treburi serioase si la urma eu.

am apucat sa cam citesc, dar cam in diagonala.

Saphir, eu stiu ca nu prea ai ce sa faci pt. colici. ceva ceaiuri pt. calmare si cite un sfert de supozitor cu glicerina in fundulet ca sa-i dea drumul la gaze daca are.
eu tineam regim foarte strict si M tot a avut un pic colici.

va pup
revin

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna. Revin si eu dupa cateva zile de absenta. Joi nu mergea site-ul, iar ieri seara ma simteam foarte rau. Cred ca am o criza de sinuzita sau o viroza in dveenire. Nu mai scap de tusea mea desi medicul sustine ca nu am absolut nimic. Ma gandeasc ca oi avea la bibilica...Cat despre raceala, ma doare numai nasul. Si capul evident, cu orbite. Ma dorghez intens sa nu care cumva sa imi imbolnavesc fata.

Alex e bine, haioasa foc, insa putin cam nervosica de la dinti. Nici urma de masele iesita, doar nervisorii aferenti. Nazdravana foc, i-a trimis un sms Ioanei cand se juca cu telefonul meu. In rest a venit bona si s-a ales cu papara din prima zi. A cazut fata cu gatul in metalul de la tricicleta, pentru ca ii cazusrra pedalele. Cat pe aci sa ii intre fierul in gat. Acum are o julitura. Mai exact nu e rana exterioara, arata ca niste chegulete pe interior, insa s-au mai resorbit. Era sa mor cand am vazut-o si am facut o isterie. Sotul meu era sa moara dintr-un astfel de accident cand era copil, asa ca am crezut ca mor si eu cand am vazut.

Trimit mesajul repede, ca parca aud fata.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

merge forumullll!!!

buna fetele,

Adriana mercic de insiruirea de meniuri si noi tot pe acolo suntem doar ca am inceput sa acceptam mincarea noua mai usor.

Sanatate multa lui Rares!imi pare rau sa aud ca e bolnavior

Tania da de tine vorbeam si ai vazut ca am dreptate?Saphir ma aproba

Saphir nu te stresa cu kk ca nu a facut de ieri , ai sa vezi ca la urmatoarea masa o sa faca...cit priveste cu laudatul lui Amos ca doarme...eu zic sa nu ni-l mai lauzi si eu la fel patesc, de cite ori o laud pe gaza da cu batu in balta...

Roxana se vede tricicleta lui Alex, e super faina si pare safe.Imi pare rau sa aud ca ati avut iarasi problemute, numai bine!

seara buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce bine ca merge din nou forumul!!!!!
Noi suntem bine, mergem afara in fiecare zi, adica Bubu cu mama soacra si eu mai ies cu el cand vin de la serviciu.
Insa am o mare nemultumire ca de cateva zile nu mai mananca aproape nimic. Iar l-au apucat toanele: s-ar putea sa-i iasa o masea, asa-mi face de fiecare data cand ii iese un dinte, de m-am saturat de dintii astia. Vreau sa-i iasa mai repede toti ca nu suport sa-l vad asa ca nu mananca nimic. Ma gandesc sa-i dau si eu ceva de pofta de mancare, nu stiu ce sa-i mai fac.
Vb. mai tarziu ca nu ma mai lasa.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Saphir,Albert nu facea kk si 4 zile la rand, dar am auzit ca nu e problema si nici pe el nu parea sa-l deranjeze. Asa ca nu te mai stresa.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput