Transportul miresei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cum sa ne aranjeze dascalul? Ca eu vreau sa intram amandoi de manuta - o sa rog parintele cand mergem la spovedit.
Noi am scapat de ornatul masinilor - pt. 50 de m distanta hotel(restaurant) - biserica nu e nevoie de masini, chiar ar fi ridicol.
Eu stiu ca mirii merg in aceeasi masina impreuna cu nasii spre biserica.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor big problem spuneti-mi si mie daca mireasa si mirele merg separat pana la biserica trebuie ornata si masina mirelui la fel de "pompos"ca cea in care merge mireasa??normal asa ar trebui ca doar el nu e mai prejos...pe de alta parte pe la toate nuntile care le-am vazut eu numai o masina avea un aranjament mai mare pe ea restul baloane sau cateva floricele
voi ce ziceti???

nunta

Ma, in general, mireasa are cea mai cea masina... masina mirelui se impodobeste si ea, dar mai slabut... totusi, nici ca ale celorlalti participanti la nunta...
Da, de obicei, mireasa merge cu nasu', iar mirele.. separat...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nushule, si eu stiu ca de obicei, mireasa-i mai cu motz...inclusiv masina ei. Dar, daca tu vrei ca ginerica sa nu faca botic, pune-i si lui un pampon gras pe capota ...oricum, asta nu cred ca mai tine de obicei, ci de estetica, pur si simplu.
Ah, si chestia cu cine merge cum si cu cine...eu stiu asa:
- pana la biserica miresa merge cu nasul in masina si mirele cu nasa
- de la biserica, pleaca mirii impreuna int-o masina (se intelege de ce, nu? sunt gata insurati si au "dreptul" sa plece amandoi )

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

voi fi si eu miresica in curand si cununia religioasa o vom face la o manastire la vreo 20km de restaurant. cred ca voi merge in masina cu nasu'si mirele cu nasa. problema e ca nasu are un jeep. voi putea eu oare urca si cobori fara sa-mi rup ceva, in acea masina. oare sa schimbam masinile? ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor big problem spuneti-mi si mie daca mireasa si mirele merg separat pana la biserica trebuie ornata si masina mirelui la fel de "pompos"ca cea in care merge mireasa??normal asa ar trebui ca doar el nu e mai prejos...pe de alta parte pe la toate nuntile care le-am vazut eu numai o masina avea un aranjament mai mare pe ea restul baloane sau cateva floricele
voi ce ziceti???

nunta

Noi am mers separat.Eu cu nasul iar el cu nasa.Am ornat amandoua masinile cu aranjamente florale.Pe masina in care am fost eu,aranjament din trandafiri albi ca si buchetul meu,iar pe masina lui aranjament din trandafiri albastri,ca si buchetul nasei.

------------------------------------------------------------------------------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

super ideea ta dana cred ca asa o sa fac ca totusi nu pot sa-l las pe el asa cu o masina fara"pampoane"
eri_ka eu zic ca poti merge lejer cu jeep-ul daca nu ai rochia stramta ca sa poti face pasul mare pentru a te sui in masina mi se pare chiar mai original o mireasa in jeep

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Si noi tot asa am procedat, mireasa cu nasu, iar mirele cu nasa, separap pana dupa cununia religioasa.
Masina miresei cu un aranjament floral in fata, iar mirele tot cu aranjamente florale, dar mai mici, puse la oglinzi + pompoane la portiere. Restul masinilor cu baloane, alb si roz.
Pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

tocmai am primit din partea unui prieten urmatoarea propunere: ce-ar fi sa ma duca pana la biserica cu motorul, are ceva gen Harley, ca cica tot sunt eu mai nebuna si tre' sa sochez cumva invitatii. ce spuneti, e o nebunie ori ba? (eu cred ma caracterizeaza genul acesta de aventura, dar e potrivit?)
stiu ca a mai facut asa si nu stiu ce creatoare din RO, dar la mine e vorba de vreo 20 km si tipul asta merge si cu ceva viteza (nu ca mi-ar fi frica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eri_ka nu stiu ce sa-ti draga eu sincer nu m-as baga la asa ceva pentru ca nu e genul meu adik in ziua aia trebuie sa fii finuta feminina asa....stii tu ca doar devii doamna
dar daca tie iti place asa banuiesc ca e posibil e ceva mai original

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

tocmai am primit din partea unui prieten urmatoarea propunere: ce-ar fi sa ma duca pana la biserica cu motorul, are ceva gen Harley, ca cica tot sunt eu mai nebuna si tre' sa sochez cumva invitatii. ce spuneti, e o nebunie ori ba? (eu cred ma caracterizeaza genul acesta de aventura, dar e potrivit?)
stiu ca a mai facut asa si nu stiu ce creatoare din RO, dar la mine e vorba de vreo 20 km si tipul asta merge si cu ceva viteza (nu ca mi-ar fi frica)

Imagineaza-ti un pic cum va arata rochitica ta dupa un astfel de drum

idei nunta

Mergi la inceput