Transportul miresei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

foarte bine faci ralu..ce dacia nu-i masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu visam la o limuzina alba din care sa cobor eu ca o . Dar mi-a spulberat iubi meu visul cand l-a intrebat la agentie dc vrem sa inchiriem o limuzina si el a spus ca si masina noastra e foarte buna. Dar el nu cred ca s-a gandit ca noi nu mergem cu aceasi masina, ca el nu prea se desparte de jucaria lui (un Megane sedan).

Corina

Mergi la inceput

bravegirl-pai da fa-ti un cadou singurica daca el insista sa mergeti cu masina lui
tu trebuie sa mergi separat,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nushulica-a rezolvat el repede problema: el merge cu masina noastra iar eu gasesc pe cineva care sa se ofere. Daca nu o sa ma vezi ca o ca o sa cobor din viitoarea mea masina: un TICO. Frumos,nu?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

TICO rules!!!!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu imi doresc o limuzina
am sa bazai, pana o sa am o limuzina inchiriata, ca doar o data e nunta mea, nu???????????

Mergi la inceput

TICO???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nushulica, spuneam si eu asa, ca masina de oras si....ca posesoare al micului "monstru"...desi, nu mi-ar trebui mult sa ma vezi la volan, imbracata in rochie de mireasa, coborand in fata bisericii

Je

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

fetelor iar mi-ati dat treaba.....sa iau rudele la enumerat in gand si ce masinuta au fiecare...sa vad care e mai tare decat matiz-ul nostru...?!!! pana acum ...nimic..doar dacii...o skodita si...cica unchiul meu ...ar avea un opel mai nou..da in rest..nik..dmle...si daca o sa cobor dintr-un matiz.verde botacel ..ce problem???????

Mergi la inceput

krelia-eu am o dacie si tot mi-a trecut si mie prin cap sa ma urc mireasa la volanul masinii personalenoroc ca m-a linistit iubi
aaaaa ca s anu mai vorbesc de soacra-mea ca fata a facut cand a auzit

Mergi la inceput