Pestoaicele sunt pe aici? (9)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Bravo, fotbalista lui mama!
Ferice de tine ca ai tara aproape si ai fost sa faci miscare....
Vezi ce faci cu bronzul? Tre sa il intretii incontinuare...
O saptamana usoara!
Pupici!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
salisa spune:
Hej!!!
Dragi pestisori nu pot sa nu impartasesc si cu voi vestea cea
mare..........
Va pupic dulce pe toate
salisa spune:
Tot eu!
Suntem atat de fericiti, si mami si tati...ca uneori ne intrebam..." Oare e adevarat, ni se intampla noua???"
Este primul pui in viata noastra.
Pupici si flori!!!
Maruta spune:
sa fie intr-un ceas bun!
intr-adevar e un lucru mare ... sa fiti sanatosi si sa va bucurati pe deplin
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
salisa spune:
Multumim mult Maruta!!!
Si tie iti dorim sa treci prin clipe de astea cat mai curand, stiu ca-ti doresti si tu un puiut.
Sa auzim de bine si la tine si la alti pestisori .
Va pupic!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Felicitari Salissa , sa va traiasca....
Sa ai o sarcina usoara si sa faci un pui de om sanatos si frumos...
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Nally spune:
Salisa sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Multa santate!
Noua ne ies dintisorii de sus si suntem in concerte de dimineata! Nu mai pot! Simt ca plesnesc!
Va pup ca nu mai poate de la atata plans!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna pestisori,
In primul rind felicitari Salisa sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, o nastere si mai usoara si un puiut sanatos, voinic si frumos
Nally nu-l ajuta nimic la dintuci pe Sebi???ceva gel sau solutie orala?dragul de el...tare ii mai chinuie dintisorii astia pe micuti!
Si noi tot cu dintii ne chinuim, i-au iesit intr-o ordine innebunitoare, numai ca la carte nu...
In rest suntem prin parc la nisip cu galetusa, lopatica si restul de ustensile, plimbarice, papa si somn, asta ne e programul.
Nally, tu ai mai reusit sa dai ceva kg jos???pe mine ma timpesc kg astea, nu se lasa duse si pace! si nu pot spune ca sunt multumita de mine...dar sanatosi sa fim!...
Maruta pacat ca nu esti cu noi in parc, sa ne fi vazut ieri si cu tati in leagane toti trei fiecare in leaganul lui si apoi pe tobogan, in nisip sau pe iarba, ce bine ca a trecut iarna
noroc cu voi ca altfel capiam in casa atatea luni.
o saptamina buna!!
Emilly cu gaza ei
Nally spune:
Emilly da' unde am zis mama ca am dat ceva kile jos? Ca oscilez de la saptamana la saptamana cu 2-3 kile ... ba le pun ... ba le iau...
in nici un caz nu scap de mai mult!!!
Iar greutatea mea acu e de 74 de kile cu unu mai putin deat am venit de la maternitate!!
pote ca al sfarsitul saptamanii voi cantari 73 sau 72 juma dar sigur voi reveni la greutatea de acum fff curand! Ufff...
Lui Sebi ii dau cu dentinox si calgel alternativ plus siropuri calpol, nurofen sau panadol baby... tot alternativ si astea! Degeaba... ii trece o juma de ora si apoi iar incepe circu! Si stii ca nu pot da siropurile astea maidevreme de 4-6 ore intre ele! Iar gelurile sunt apa de plaoie ca dupa ce trage aer in gurita si plescaie un pic iar se agata de mine si ma musca si isi da cu gurita in umarul meu de m-a inrosit si pe mine!
Pupici printesei ... ca se iau de mana cu dintii astia! Ufff ... lasa ca se fac ei mari! I-am promis lu fimiu ca ii dau una in plus cand o fi mai mare si imi face vreo prostie pentru ce ma face sa traiesc io acum!!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
salisa spune:
Buna Pestisori!!!
Emily, [purple]Nally, [/purple]Dana va multumesc din suflet pentru urari.
Sunteti tare dragute, acu suntem bine si speram sa fim bine in continuare.
Va voi tine la curent cu noutati.
Puilor vostrii le doresc sa creasca mari, sanatosi, frumosi si destepti.
Pupici multi la toatele.