Scorpiutzele-pe unde sunt?(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

La multzi ani mai fetelor pentru mamele voastre.Sa va traiasca .
pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Irina, cum e bona ? Ce zice tatal tau ?
Monica(anda), e tare rea durerea de urechi, ca si de masele ! Cum iti mai este ?
Poate ti-e infundata urechea si trebuie curatata. A patit-o recent fratele meu, nu e dureros.
Elena, de azi suntem singuri, singurei, fara mama si Cristina. Mi-e sufletul cu ea, tu stii cum e !
Dar ma gandesc ca ea se simte bine acolo, este fericita cu verisoarele ei. Era tare nerabdatoare sa plece.
Sa te bucuri de George din plin, sa aveti parte de zile senine si pline de veselie !
syd, ma bucur pentru voi ! Surprinde-l, caci le place sa fie surprinsi !
Esme, ce surpriza frumoasa ti-a facut Cristi cu florile ! El, ce zodie este ?
Pt. mine ce-a mai mare surpriza cu flori a fost cand mi-a adus flori din gradina mamei lui, asa fara nici o ocazie anume ! Altfel nu este prea atent, al meu sot.
La multi ani, mamei tale, Esme ! Viata lunga si frumoasa !
Monica-elizabet , la multi ani fericiti, cu sanatate, mamei tale !
Paste fericit, celor care sarbatoresc Pastele, duminica ! Si un weekend cat mai frumos, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Esme si la voi e Pastele duminica?Cand colorati ouale?

V-am spus ca omul meu mi-a oferit un enorm buchet de trandafiri la inceputul relatiei.Eu ca proasta i-am spus ca nu trebuia sa se deranjeze,poate de-asta n-a mai oferit de-atunci.De Sf Valentin am fost surprinsa ca l-a comandat,si-mi suna unul la usa,trimisul,nici nu intelesesem pt ce,am crezut ca livreaza vin..cand vad un buchet cu biletel.Imi sarea inima din piept

Nu stiu daca ne merge mai bine,in pat merge,la cine nu merge?!Om mai vedea cu timpul...

De ziua ta mamico,in dar iti dau inima mea.. La multi ani mamicilor!

Eu am iesit cu copiii la iepurasi.Este o curte,rezervatie naturala,cu iepuri,gaste,rate porumbei..ca la noi.Specimen aici,intre blocuri,toata lumea se duce sa-i vada ca la Zoo.Am curatat morcovi,paiine uscata si-am fosta sa-i hranim.

Apoi am vrut sa iesim in fata blocului,la soare.Le-am scos biciclete,balon...nika,nika. Stateau pe banca langa mine.N-am vazut copii sa nu vrea sa se joace.Ca ei vor sa mearga acasa.Ce sa faca in casa?Sa stea iar lipiti in fata televizorului.Au intrat urland amandoi. Daca eu nu ma joc,nici ei nu se joaca.Fiica-mea ma tine de mana,mai rau,sa n-o fure cineva.

Mergi la inceput

Anina e romantic sa-ti aduca flori din gradina propie.Bine ca a avut initiativa.Altii s-ar fi rusinat.Erau frumoase? Ce-as mirosi niste zambilutze...Bunica mea avea o gradinita plina primavara.Si cu lalele,ghiocei si narcise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

esme, la multi ani! mamicii tale sa-ti traiasca si sa te bucuri cat mai mult timp de dansa.
referitor la post...si eu tin post, si da, astazi este Buna vestire...si se mananca peste. asa ca poti manca mai consistent ca de obicei...la capitolul dulciuri e mai complicat.. eu am pregatit pentru mama o salata de fructe, ca altceva...nu prea e de post hi hi
fetelor vasi va multumesc din suflet pentru urarile adresate mamei mele, i-am aratat si ei ce ati scris si nu-i venea sa creada ca noi suntemasa unit si ca va ganditi si la ea....sa va traiasca si voua mamicile.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Multumesc fetelor pentru urarile adresate mamei mele!!! Va doresc si eu voua, mamicilor si tuturor celorlalti dragi si iubiti tot binele din lume!!!

Anina_n Cristi al meu e sagetator si e romantic, in special atunci cand nu ma astept . Vreau sa spun ca daca eu propun ceva romantic, nu zice niciodata nu, dar eu de prea multe ori astept o ocazia (fie ea si 25 al oricarei luni, avand in vedere ca in 25 putem face atatia ani si atatea luni de cand...ne-am cunoscut, logodit, casatorit ). El insa face gesturi neasteptat de romantice de multe ori fara nici un motiv...ca asa are el chef atunci .

Syd, da, noi suntem catolici, sarbatorim Pastile duminica. Ouale conform unei traditii nescrise le vopsim in seara asta dupa ce ajungem acasa de la servici, anul asta incercam ceva ce nu am mai facut pana acum, sa vedem daca obtinem din fructe congelate (sunt extrem de ieftine) culori frumoase...daca nu ne iese, inapoi la cojile de ceapa.
Azi noapte am copt cozonacii si pasca.
Azi, tot conform traditiei nu ar fi voie sa fie folosit cuptorul, dar cum chestiile pretentioase le-am facut, voi face blaturile pentru tort, foile (astea sunt facute de duminica trebuie doar scoase din congelator si coapte)pentru cremes si niste cornulete sau islere.

Maine drobul, fripturile (astea sunt pentru Cristi) el va face si ordine/curatenie cat mai e nevoie, avand in vedere ca eu voi sta mult in bucatarie, cremele, aperitivele...

Duminica...vom sarbatorii cu prietenii ortodocsi, si apoi de celalalta paste mergem noi la ei

O zi frumoasa in continuare...
Esme

Mergi la inceput

Eu o sa inchid calculatorul,ma duc in bucatarie sa nu-i mai aud certandu-se langa mine,pe jocuri.Sa-l scoale pe taica-su,sa faca c-or vrea..tare-s miorlaiti,parca n-au dormit bine.

Ma bate gandul sa sabotez masinaria lor,ca tot timpul sunt cu manetele in mana.Se prostesc de tot.Cum sa fac sa nu intru la banuieli?Discurile pot sa le zgarii dar o sa cumpere altele.Pe bune,nu mai vreau sa functioneze,parca i drogat,copilul,tot timpul viseaza la el si numai discutii despre care pe care ataca,crime,bataie. Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara harnicutelor! Nu mai dovedeam sa citesc ce ati scris!
Esme, mersi de raspunsuri! Se pare ca am facut facultatea in Cluj amandoua... ce vremuri faine! In Belgia am observat ca se mananca pe bani putini... chestia e ca am stat la 2 familii care gateau, mai mult NU, doar semipreparate si alte minuni. Cand am fost invitata la cineva a facut andive cu ceva sos si sunca, destul de fain oricum, iar alta data am macat peste cu sos de struguri. Ai dreptate ca si in Ardeal se mai fac asemenea combinatii, eu nu sunt fana fructe-carne, de exemplu. Ciocolata e super, ai dreptate, imi mai trimit si acum belgienii si oua de ciocolata care sunt... de nedescris. Eu am fost undeva aproape de Dendermonde si mi-au placut pralinele din Gent... mmm, superbe! La multi ani mamei tale!
Syd, ma bucur ca poti spune ca e bine macar dintr-un punct de vedere: patul! Si la mine e la fel... daca nu era copilul si patul praful se alegea de relatia noastra. Iar cu miscarea astept sa imi spui de regimul acela. Eu vad ca ma pot abtine si postesc deja a doua saptamana si sper sa mai pot. E tare bine ca ma simt bine si cu miscarea combinata a dat rezultate deja: m-am remodelat!
Nina, mersi de urari! Weekend placut si tie!
Monica, sa iti traiasca mama! Uite, iti dau o solutie de ceva dulce de post, ce am facut eu si s-a terminat repede de tot: am cumparat aluat foetaj inghetat si am umplut cu mere (un gen de strudel) si a iesit super bun. Mai ales daca calesti merele cu vanilie, zahar din belsug si alte mirodenii! Deja nu mai am nimic si aseara am facut o tava plina! Plus ca e repde de facut si iti ia putin efort!
Va pup, ma duc la copil ca ne uitam la "Numai iubirea", chiar daca mie nu imi place, dar el e mare fan!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Parca vad ca trece neobservat Pastele.Maiine coloram oua si atat.Nu facem specialitati,poate mancam seara cu totii.M-am gandit sa cumparam oua din ciocolata sa le ascund prin casa,sa le gaseasca copiii.Parca asa se face aici,dar se ascund in curte.Nu e ca la noi,nu prea are semnificatie.

Hellene ce bine ca ai reusit sa te remodelezi.Nu este chiar un regim,este un program de repunere in forma.Ca mancare sunt acceptate multe,trebuie incercat sa se manance iaurturi,branza fara grasime,biscuiti,paiine complete ,cu tarate...de toate cate putin.In general multe proteine si la mese principale carne,legume si o portie mica de paste,orez,cartifi,paiine.E chiar cioco light,iar duminica orice.Nu se tine strict,sportul face totul.
Dupa ce trece Pastele ,intru mai serios in el.Si-apoi 6 luni,e destul timp.

Azi e soare cu nori.Poate iesim dupa-masa un pic la supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Pentru fetele care au maine Pastele: Sa fiti fericite si iubite si Paste fericit! Iar pentru astazi spor la treburi sa aveti!!
va pup, ca mai am treaba si trebuie sa apara George de la plimbare!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput