Scorpiutzele-pe unde sunt?(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Daniela spune:

Buna fetele!Inac o data va multumim ,eu si Bianca si va dulcic.Syd este obositoare acesta munca ,insa recunosc ca iese
ceva banuti,nu ma pling.Nici eu nu aveam pregatire dar am invatat pe parcurs.In Romania am lucrat 4 ani secretara ,dar pina
invat perfect limba germana prestez acest job.Eu de profesie normal sunt veterinar.Syd nu mai pot avea copii deoarece aici in Austria mi-au descoperit o tumoare la un ovar care mi.a afectat si tropele,iar doctorii au spus ca ar fi mai bine sa-mi extirpezetrompele si ovarul drept. Ma zilnic ca mea sa fie sanatoasa si sa vad clipa cind voi fi bunica.Roxy iti doresc de acum "casa de piatra",sa fi ,sa ai parte numai de fericire.Pitica si gogosica si va multumim.Divortez deoarece sotzul nu e un om de casa.Asa ca am hotarit ca ne este mai bine singurele.Va pe toate si va dorim o saptamina minunata ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu si copilasii iar ne-am facut rondul de fiecare zi in parc, am mai colindat prin magazine dupa una-alta si acum i-am adormit pe amandoi.eu cand ies cu ei zici ca suntem de la circ, pe ruxi o duc cu carucirorul si pe alex cuo masinutza electrica...si strig atentie nu traversa, asteeeeaaaaptaaaa-ma!!!!
la noi e invers...sotzul ar vrea tot timpul nici eu nu pot spune ca nu vreau dar dupa ce ma ocup toata ziua de astia mici...imi cam scade randamentul hi hi si mai ales ca nu ma simt eu bine in pielea mea acum ma simtadica chiar sunt...am 75 de kg...am mai slabit 4 kg de cand tin post, dar mai am de slabit 15 kg pana sa ajung cum eram inainte de cea de-a doua sarcina...adica 60. toata lumea spune ca sunt inalta si ca nu se vede ca sunt gtasa dar eu nu ma simt bine, nu pot sa-mi exercit calitatile de...sper sa slabesc pana la urma ca si la alex luasem in timpul sarcinii 35 de kg si am reusit sa le dau jos pana la ultimul ...dar asta dupa 1 an de zile.
syd, dar daca soacra ta vrea sa stea cu fetitza ta de ce nu o lasi si sa mergi prin oras sa te mai destinzi?...sau poate ea e mai cumintzica...nu e ca alex al meu si o poti lua cu tine la cumparaturi.
hellene, totul o sa fie altfel cand o sa-l aduci pe georgica in bucuresti...mi se rupe sufletul numai cand ai povestit ca plangea dupa voi...imi vine si mie sa
piticasigogosica, ma bucur ca s-au imbunatatit relatiile cu sotzul.
eu toata dupa amiaza stau si ma uit la sau citesc nu ma prea agit prin casa sa nu-i trezesc pe "teroristii" astia mici.
azi dimineatza am fost pe la scoala unde am predat eu sa-mi iau niste acte de-acolo si nu am rezolvat mare lucru si m-am si enervat cu secretara care desi nu avea nimic de facut fiindca este vacantza...abia se misca sa caute prin sertare ce aveam eu nevoie.
hai ca m-am intins la vorbaaaa...vasi va urez o dupa amiaza linstita si placuta alaturi de familia voastra

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Syd, inca te tii bine cu soacra in casa, te felcit chiar. E greu de stat cu parintii, indiferent ai cui or fi ei, ca, vorba aia, ei cu ale lor, noi cu ale noastre. Nu am "bucuria" asta asa ca sunt norocoasa. Citind despre relatia cu sotul tau parca parca ma regasesc un pic mai mult, insa mai sunt rabufniri in care se reactiveaza sentimentele, doar ca nu sunt rostite. Eu am mare nevoie sa aud ca imi spune ca tine la mine, asa sunt eu, chiar si de alte marturisiri, dar el nu vrea!
Irina, pentru ce ai facut. Se pare ca ai gasit o metoda de a-l "reactiva" si pe el. In tinerete (ca parca acum as fi batrana), eram ca si tine, daca se putea toata ziua sa ma iubeasca, sa ma pupaceasca, eram topita dupa tandreturi. Acum nu stiu ce s-a intamplat cu mine, or fi anii de vina? Sau stresul profesional zilnic cumulat cu cel "domestic"? Habar nu am, doar caut o solutie!
Nina, sa ne spui cum ii e fetitei in vacanta! Vreau si eu vacantaaaaa!
Monica, nu-i bai ca ai timp sa slabesti, important e sa fiti voi sanatosi, mai ales ca toata ziua iesi la plimbare. In ritmul de care povestesti, sigur ai sa dai repede jos kilele plus! Bafta!
Va pup si ne mai regasim noi,bine ca suntem vorbarete!
Elena
PS: denumirea subiectului o poate schimba Alina (Lorelai182003)! A propos, unde esti Alina? Tot cu Dory?

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Mai fetelor, dar voi ma intristatzi pe mine.Eu de-abia ashtept sa ma marit shi voi facetzi o reclama nu prea buna casatoriei.Acum sa nu va suparatzi pe mine, ca nu o spun asta cu rautate sau cu reprosh.Eu cred cu incapatzanare ca noi n-o sa patzim nimik rau.Sunt mai mult decat optimista.Probabil la fel atzi fost shi voi cand v-atzi castorit.
pupici shi sa fitzi iubite

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Roxy, daca nu ai sa speri ca va fi totul ok, nu are cum sa inceapa bine. Nu te uita la noi, ia doar partea buna!
Te pup si fii optimista, va fi bine!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by HelleneC

Roxy, daca nu ai sa speri ca va fi totul ok, nu are cum sa inceapa bine. Nu te uita la noi, ia doar partea buna!
Te pup si fii optimista, va fi bine!
Elena

Mami ”de George”

Elena, mersi mult de incurajari.Promit ca intr-o zi, cand voi avea mai mult timp o sa va povestes cum l-am cunoscut pe viitorul meu sotz, sa vedetzi ce poveste frumoasa este.
multzi pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

fetelor, chiar...de cand sunteti voi casatorite...sau va cunoasteti sotzii?
poate ati mai discutat despre asta dar eu nu am intrat chiar de la inceput la acest topic.
eu l-am cunoscut pe sotzul meu la discoteca, acum 9 ani(in mai 1996) si in iulie 1997 ne-am casatorit...mai avem putin si facem 8 ani.
eu iar am iesit un pictuz din casa cu ai mei copilasi acum pe seara ca sa-i obosesc si sa doarma bine la noapte hi hi
va pup si va doresc o noapte linistita si plina de dragoste

monica

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
ce faceti?
eu sunt singurica cu ruxi...alex a dormit la buni azi noapte ...
mai tarziu iesim toti in parc...sper sa fie cald afara
va pup sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna
si eu pe aici pe la birou,iar ma mobilizez greu.
Mai Roxi,ne plangem si noi asa ca bebele in sat ,dar sunt si momente bune ca in orice casnicie.Nu uita ca daca exista dragoste si respect,orice are o rezolvare.Si sa nu uitam ca fiecare are caracterul lui in final...
Elena,merci ,dar nu ma uita cu ce am vorbit,astept solutii !
Ana,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa ajungi chiar strabunica !
Monica,Hellen e din Suceva deci nu poate sa-l aduca pe George in Bucuresti...Pupici la copilasi si nu te plange mai bine sa ceara el si sa nu vrei tu,caci asa e firea lucrurilor,nu?
Va pup

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna fetelor,

quote:
fetelor, chiar...de cand sunteti voi casatorite...sau va cunoasteti sotzii?
poate ati mai discutat despre asta dar eu nu am intrat chiar de la inceput la acest topic.

Noi ne-am cunoscut pe 25 octombrie 1996 in gara din Cluj Napoca, asteptand trenul care ne ducea in weekend acasa...Atunci l-am invitat la cheful cu ocazia zilei mele de nastere, care urma sa aiba loc in camera mea de camin pe 30 oct. De atunci si pana in 25 mai anul urmator am fost extrem de buni amici, desi atractia era mare nu voiam sa facem pasul spre intimitate "ca sa nu stricam super relatia noastra de prietenie".
Pe 25 decembrie 1999 ne-am logodit si pe 25 august 2001 ne-am casatorit. Dupa cum vedeti multi de 25, singurul planificat de acolo e 25 decembrie. 25 august s-a intamplat pentru ca, noi voiam sa facem nunta imediat dupa iesirea din postul sfintei Marii, din pacate pe data respectiva toate salile frumoase din oras erau inchiriate, toate "locurile" la primarie erau ocupate...Primul "opening" a fost pe 25 august si asa ne-am mutat planurile cu o saptamana...de ziua noastra (se pare) norocoasa :)
De atunci suntem sot si sotie,iubit si iubita, partener si partenera si cei mai buni prieteni si cred ca perioada noastra de inceput ne-a ajutat enorm in acest sens :)

Va pup, o zi frumoasa,

Esme

Mergi la inceput