Scorpiutzele-pe unde sunt?(5)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
aldaesme spune:
Salut...imi scriu si eu portia
Eu o sa-mi iau peste cap…ca si soacra tare de treaba am, socru lasa de dorit, dar la cata treaba am eu cu dansul nu ma prea intereseaza…sau ma "atinge" o data la 6 luni. Insa de soacra mi-e dor, aproape la fel de dor cum imi e de ai mei…ei nu fix la fel, ca ai mei sunt ai mei.
Apropo de socri si cum le spunem…
Cred ca mai ziceam undeva ca soacrei ii spun Florica si socrului nicicum. Ma rog, la vreo 2 saptamani dupa ce ne-am casatorit ma intalnesc cu nasa din partea sotului la socri si incepe nasa sa imi faca morala, ca adica de ce nu le spun eu socrilor mama si tata, ca ea asa le spune alor ei, ca sotul meu s-ar simti mai bine sa le spun parintilor lui mama si tata (nu stie femeia ce vorbeste)…Si aia, scorpioanca adevarata nu intelege si pace, ca nu doar ca nu imi vine sa le zic asa, nici macar nu vreau. Pentru mine mami si tati sunt ai mei si atat. Pe de alta parte eu nu sunt deacord ca Cristi sa le zica alor mei mami si tati, sau cumnata mea sa le zica asa…ai mei sunt ai mei si ai fratelui meu si atat, pentru restul sunt Piri si Gabi sau socri daca vor, sau bunici, dar mami si tati numai pentru noi (eu si fratele meu), punct. Ca doar nu i-au infiat pe ceilalti
Treaba a dus la nervi maximi mai ca imi venea sa o bat…Dupa asta ajung eu la al meu Cristi si ii spun ca nasa-sa m-a suparat, ca m-a facut “varza ” de fata cu socri ca de ce nu le zic asa…bla ,bla. Al meu drag si scump sot, zice, “tu spunele alor mei cum vrei tu, dar mie nu mi-ar place sa le spui mama si tata, pentru ca ei sunt mami si tati ai mei”…hihihihi…
Asa ca tot la Florica si…aici inca nu stiu ce…am ramas, Cristi in schimb ii zice lui tat ape nume, dar lu’ mama nu poate, asa ca ii zice…tanti Piri, sin u se supara nimeni .
Noilor venite le spun si eu …Bine ati Venit si sedere placuta!
Fetelor cu sportul…mor de durere…cu ocazia pastilor am pus fix 3kg …si e musai sa le dau jos plus inca 2kg suplimentare….asa ca diseara ne luam frumos de manuta (eu si Cristi) si mergem la sala, ca nu se mai poate asa …
Pitica Irina …ca sa nu patesc din alea eu scriu mai intai intr-un editor de text…word, wordpad, notepad, orice de genul asta …si apoi copy-paste
Emma te inteleg, si eu am cautat de m-am rupt, intre timp am gasit dar e contract limitat pe un an, si cum aproape se termina incep sa ma panichez din nou…iarasi CV-uri, interviuri, bla, bla…eu inca mai sper ca se vor aproba proiectele aici si o sa am un loc in continuare tot aici…altfel…hmmm…mai bine ne gandim la lucruri frumoase…cat de frumos va fi la vara in concediu .
Syd si eu vreau sa o vad pe Giulia ….
Va pup pe toate cu drag, si cele pomenite si evident si celelalte (mai ales celelalte…sic)
O seara frumoasa,
Esme
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aldaesme spune:
Am uitaaat...
Elena, nu, nu am mancat din oul urias, pentru ca inca era expus pentru public . Si euinainte sa ajungem incolo ma intreba, daca o fi muscat careva din el, daca l-o fi zgariat careva, sa ia o aschie de cioco...Dar nu se putea, era inconjurat de un gardulet, deci eram cam la 2-3m de el
. Insa stiu sigur ce gust avea...hihihi...pentru ca era facut din bucatelele de ciocolata de la guylan, cele in forma de fructe de mare...si sunt buuune
.
Pupici si o seara frumoasa,
Esme
syd spune:
Intraram si noi de la plimbare.Am facut repede ca-i frig.Am infulecat si-o cioco intreaga,asa pentru placerea mea.
Esme si soacra-mea vrea s-o serbez de ziua mamei,m-am fastacit eu si i-am zis ca n-am decat o mama.Nu prea a inteles.Daca nu ii zic mamie adica mamaie,cum ii spun copiii.
Cine te bate mai Emma?
Am venit intr-o fuga la calculator,in loc sa-mi fac unghiile sau sa fac miscare sau sa ma joc cu fi-mea sau sa fac un dus,un tratament pt celulita.cateodata ma gandesc ,ca imi pierd timpul la calc.Stau ore intregi,ma uit peste tot si trece ziua. Cand ma ascund e numai bine
.
emma27 spune:
sa speram ca vine soarele si pe strada mea.aaa,am uitat sa spun ca sunt nascuta pe 27 octombrie,nu stiu dc are vreo imp si cica am ascendent in rac.
Ema
emma27 spune:
fiica-mea,syd.nici nu stii ce tehnici are.am incercat prin tot felul de mijloace sa o educ,dar nu am reusit.musca si zgaraie intr-o veselie.sunt linistita un pic,pentru ca stiu ca taica-su e mai vizat decat mine.
Ema
syd spune:
Si Julia a incercat sa ma muste,asa din senin de fund(ca acolo ajunge) sau la nervi de unde apuca.I-am spus ca-i dau peste gura ca ma doare si pe mine.
Dar ne mai jucam,ne tragem de par,destul de tare si radem.Dar cand ii spun ca e gata,e gata.
Cu taica-su nu prea se joaca,mai mult eu detin autoritatea,si nici nu-mi pare rau
Frumoasa domnisoara ai,si-i rea?Ia musc-o si tu.
mstef spune:
Hop si eu!
Sunt scorpioanca de 27 octombrie (chiar vad multe fete pe data asta!)1967.Am ascendent in varsator (sau capricorn).Poate ma ajuta careva sa descopar exact in ce am ascendent!Sunt nascuta la ora 14,in Bucuresti.
Sotul meu e nascut pe 14.11.1967 si suntem impreuna de 15 ani!
Ma bucur ca v-am gasit si mai vorbim...
Michi.
mstef