Scorpiutzele-pe unde sunt?(5)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
mirona, frumoasa povestea voastra de iubire, sa dea Dumne zeu sa fiti fericiti impreuna ca in povesti pana la adanci batraneti.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
alina am stat si eu dial up vreo 2 saptamani si cand mi-a venit telefonul imi venea sa dar atunci pentru mine oricum era cea mai ieftina varianta decat sa vorbesc cu sotzul la telefon si sa mi se contorizeze international preferam si vorbesc cu el pe yahoo si se contoriza national.
hellene, tu esti sufletul acestui subiect...abia astept sa te intorci acasa si sa postezi ceva...
esme...esti mai mica decat mine cu doar o zi...eu sunt pe 29 oct 1975
roxy, ma bucur ca ai vorbit cu iubitzelul tau...lasa ca mai este putin si vine acasa si recuperati timpul pierdutsi noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
roxy79ro spune:
Mirona tare frumoasa povestea voastra.Sa dea domnul ca dragostea voastra sa dureze o viatza-ntreaga.
Monica-elizabet intr-adevar de abia ashtept sa vina puiutzul meu acasa shi in mod sigur vom recupera timpul asta pierdut .
Draga Syd, normal ca exista shi in Romania internet nelimitat.Eu asha am.Acum depinde de fiecare ce posibilitatzi are si daca se poate abona la o anumita firma.Spun asta pentru ca eu initzial as fi vrut sa ma abonez la alta firma decat cea la care sunt acum, dar pentru ca sau la casa nu s-a putut.Asha ca am ales shi eu ce a fost mai convenabil.
V-am pupat pe toate shi sa avetzi cu toate o noapte buna.
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
Mirona spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Va doresc si voua sa aveti parte de aceeasi dragoste din partea sotilor vostri. Sunt alaturi de voi, cate o pentru fiecare dintre scorpiutele de la pagina 1.
si va doresc o noapte frumoasa.
Miro
HelleneC spune:
Mersi Monica, as vrea sa aud la un moment dat si de la sot ca sunt sufletul casei, dar...
Roxy, ce a fost mult a trecut nu? Vine el acasa sa tine si o sa va fie bine!
Ma duc si eu la somn ca maine ma duc si la aerobic... abia astept sa vina vara si sa ma simt si eu mai in forma, adica mai supla!
Va pupic pe toate si somn usor, sa va doarma bebeii bine (la cine ii are)
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Eu imi dau drumul la scris,cate o pagina,cand e vorba sa-mi usurez sufletul
Pupicei la toate ca aveti rabdare sa le cititi si ca nu sunt singura.Noapte buna
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Dispare omul catva ceasuri si voi umpleti paginile.
Citind ce ati scris fiecare gasesc cate ceva si din mine ca doar scorpite suntem.
Mirona sa dea Dumnezeu sa traiti multi ani fericiti!Si nu aspectul fizic conteaza pentru a fi fericiti.Din pacate eu am fost mereu genul "strut" atrasa la prima vedere de barbatii aratosi dar niciodata prosti!Dar se pare ca nu am nimerit chiar rau!
Pupici si pentru Elena,Alina(bine ai venit),Roxi,Monicile si sper ca nu am uitat pe nimeni
Pentru SYD
Sydam citit tot ce ai scris acum si in alte randuri si vreau sa-ti spun ce gandesc eu.
Eu nu vreau sa te compatimesc si voi fi poate mai dura ,asta pentru ca, cred ca uneori e mai bine asa(la mine tine)
Nu cred ca sotul tau nu te iubeste sau ca nu mai da doi bani pe tine cum spune!E numai o problema de atitudine si comunicare!
In mare situatie e clara:Tu esti frustrata de viata pe care o duci si e de inteles :nu esti independenta de nici un fel,nici material si mai ales sentimental;nu ai un echilibtru in viata asta,nu sti ce vrei si unde vrei sa ajungi!;nu faci nimic constructiv,trece timpul pe langa tine,intr-un cuvant esti traita de viata!!!
Despre El nu stiu ce sa zic exact,dar cred ca si-ar dori de la tine mai mult entuziasm catre orice,catre el,catre viata,catre ceea ce ar dori el sa faca,catre ce ai dori tu sa faci si iarasi cred ca nu ar ezita sa te ajuta sa faci ceva daca tu i-ai arata ca asta iti doresti cu adevarat.
Iarasi imi lasi impresia ca esti femeia destinata sa traiesti in umbra unui barbat si aici sunt doua aspecte:unul legat de natura scorpioancei care tinde sa se agate de barbatul ei si sa depinda de el,celalat aspect tine de tine personal faptul ca ai plecat de mica dupa cineva nu ti-a permis sa-ti faci studiile sa-ti dai seama ce vrei pentru tine,de la tine.Tu spui ca daca ai gasi pe cineva care sa te iubeasac nu stiu prin ce colt al lumii te-ai duce dupa el.
GRESIT!Vei sfarsi la fel de nemultumita.
Problema esti tu.Pana nu vei fi multumita de tine,impacata cu tine,pana nu stii ce vrei exact de la viata si de la tine nu vei fi fericita !
Spui ca tu iti doresti sa fi independenta!Ce te impiedica?
Muneceste ce gasesti,Munca nu e o rusine!Si oricum nu poti avea pretentii sa fi director!
Sunt convinsa ca te vei elibera de povara pe care o porti,te vei simti mai bine,mai implinita.Si asta cred eu ca e primul pas:sa faci ceva orice.De aici vei vede lucrurile mai clar si el te va vedea altfel.
Dupa cum stii ne nastem si murim singuri,la ce bun sa ne agatam de altii?
Fi tu insati,fi independenta!
Nu e o solutie sa pleci,nu stai in strada si crede-ma vei fi si mai dezamagita in Romania din multe puncte de vedere.Libera si fericita te poti simti oriunde caci asta vine din interior!!!
Nu renunta la ce ai si nu mai gandi ca ai pierdut timpul 5 ani din viata!A fost lectia ta de viata!
Mergi inainte
Te pup si fruntea sus!
Te inteleg mai bine decat crezi caci pe undeva si eu fac aceleasi greseli...si sper ca nu te-ai suparat!mai ales ca as vrea tare mult sa te pot ajuta cu un sfat si chiar am pus suflet in ce am scris
IRI SI IRIS...