Copilasi din 2002 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
HelleneC spune:
Buna fetelor!
De dimineata l-am lasat pe George fara pampers si dupa 2 ore a facut pe el, dar m-a anuntat imediat. Ascunde mereu olitza si nu stiu pana cand va fi jocul acesta! Mai am ceva timp in fata, numai ca e foarte incapatanat si nu vrea sa vada olita, numai cu tati acasa. Ori tati nu este acasa. Il pazesc sa nu stea pe canapea sau fotolii, asa ca are pe jos covorase si paturele si a inteles macar asta.
Theodora, ti-am vazut minunile, merge linkul dat de tine! Si o pentru tine, oricum tristetea ta va ramane, indiferent ce ti-am spune acum. Esti in alta parte decat acasa!
Dara, mi-e greu sa aud asa ceva despre educatoare? Oare cine poate sa tina in preajma copiilor (mai ales mici) asa catastrofe? Chiar nu are cine sa ii vina de hac, pentru ca nu e o solutie sa ne tinem copiii acasa! La Mc Donald's lui George ii place, numai ca vrea sa alerge si sa bea suc (la fel nu vrea nimic din menu si imi pare bine). Stiam ca e teatru de papusi in Cluj (era cand eram studenta, acum un milion de ani), oricum ai unde sa iesi cu ea acolo!
Doris, sanatate lui Oti, cred ca esti obosita, mai ales ca deja este avansata si sarcina si ai nevoie de multa odihna! Asteptam vesti bune de la voi!
Fug sa pazesc shmekeria de copil, sa nu se scape iar.
Nu mai stiu ce metode sa aplic, poate mai imi vin cateva in minte!
Va pupam, Elena si bb George
Mami de George
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
Si DAvid e incantat de MacD. pentru ca e loc de joaca pentru copii, si il mai duceam cand era frig afara si nu aveam unde sa il scoatem.
Sa ne laudam si noi un pic, ca azi am avut o victorie si am facut kaka la wc!!! Ce mandru era de isprava lui!!! Maine sper sa nu uite!!!
Are David un prieten (mai mare cu 2 saptamani) care vorbeste extraordinar de bine. Eu ma incantam ca al meu copil vorbeste bine, mai repede si mai mult decat alti copii de varsta lui, dar Alex ma mira in fiecare zi...
Deci la 2,3 ani pe care ii are face niste fraze si are o logica de ma uimeste, ii spunea tatalui lui la telefon "Nu veni acum ca mai stau la David un pic!!!"...mi se pare extraordinar....si ce m-a amuzat foarte tare este ca a auzit mai demult cum imi spunea in gluma o prietena "Sinzica" si el asa imi spune...e asa scump! Acum mi se pare mie ca e deosebit sau chiar este?
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David pe tractoras
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici de 2002 !
Dupa 9 zile de vacanta la verisoarele ei, Cristina a revenit acasa mai mare si mai frumoasa. I-a priit vacanta la verisoarele ei, se vede pe ea. Luandu-se cu ele a mancat mai bine, plus joaca pe afara in curte, i-a dat pofta de mancare. Sper sa i-o mentinem !
La fel ca inca alti cativa copilasi de aici, si ea spune unele cuvinte dinspre coada in cap. Sau in loc de "c" spune "t"(dar nu in toate cuvintele), in loc de "f" spune "p", in loc de "s" spune "t" iar in loc de "v" spune "b".
Asadar, mie mi se pare deosebit acel copilas, Sinzi, care vorbeste atat de bine la 2,3 ani.
Verisoarele Cristinei au vorbit de la 1 an, la 2 ani vorbeau in propozitii. Am crezut ca asa va fi si Cristina, insa fiecare copil cu ritmul lui.
Dana, ce fetita nazdravana ai !
Pozelenu le putem vedea, deoarece le-ai editat ca fiind sunt private.
Ca sa le vedem, trebuie sa intri la albumul foto, la "Privacy Settings" si sa selectezi optiunea "Public" si mai jos, "Save". Asteptam pozele cu nazdravana ta !
Doris, sanatate si vindecare grabnica Otiliei ! Cum este bb din burtica ?
Elena, wc-ul nu-i place lui George ? Cristina(la 2 ani) dupa ce le-a vazut pe verisoarele ei pe wc, numai acolo vroia sa-si faca nevoile. Ba, mai stateam si cantam si spuneam poezii in acele momente.
Theodora, multumim pentru tort ! Arata delicios ! Iar voi sunteti frumosi, ca intotdeauna !
Sanatate si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Nina e o scumpa Cristina ta!!!
Ce l-as trimite si eu pe David undeva la curte, sa mai respir si eu si el...si daca ar avea si verisori ar fi si mai bine!!!
Cred ca s-a distrat pe cinste si o inteleg de ce isi facea bagajul!!!!
Theodora, ai niste baieti de 3 ani frumosi foc!!!
Si eu ma intreb uneori unde au trecut anii astia, mi se pare ca fug asa repede si asa mult mi-as dori sa stea in loc!!!!!!!! imi e asa dor de David cand era un botz cu ochii incat parca imi vine sa fac altul!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David pe tractoras
Daisy spune:
Dara,
Parca ai descris-o pe fii-mea:))
Si eu care credeam ca sunt singura martira...
Ce zici, poate schimbam impresii sau sfaturi?
Cea care spera
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Nina, si George mai spune p in loc de f si b in loc de v, insa incepe usor sa se corecteze. Nu mai spune baca ci vaca si zilnic vad ca face progrese.
Sanzi, e normal sa vorbeasca asa, sunt copii si copii. Bravo lui David, uite ca ati luat-o inaintea noastra. Ieri am crezut ca imi fac harakiri, simteam ca abandonez cu olitza. Iar azi e si mai rau. Nu vrea olitza de nici o culoare, ma anunta doar ca e ud si plange. Oricum mergem mai departe. daca ieri avea un ritm, facea la 2 ore, acum a facut de 3 ori in jumate de ora, cate putin. Mi-e teama sa nu fi racit, desi nu l-am lasat ud.
Sanatate micutilor si sper sa revin cu vesti bune!
Elena si George
Mami de George
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Sinzi, atat de mult ii place Cristinei la verisoarele ei, incat nici nu s-a grabit sa vina acasa, asa cum s-a grabit sa-si faca bagajul sa plece la Toplita. Daca este intrebata cand mai merge la Toplita, invariabil raspunsul ei este, azi !
Cu greu am dus-o la gradi, azi. Vrea sa stea acasa cu buni, nu prea o atrage gradinita. Inca nu are o prietena a ei, sa fie nerabdatoare sa se intalneasca si sa se joace cu ea. Trage mai tare la copiii mai mari. Dar aceia au preocuparile lor, nu-i dau atentie mereu micutei mele.
Elena, faptul ca a inceput sa faca mai des la olita este un semn bun. Incepe sa-i placa sa foloseasca olita. Asa facea si Cristina cand am lasat-o fara scutece si a inceput sa prinda drag de olita. Se aseza pe ea si facea un pp mic, numai de dragul operatiunii insasi si a felicitarilor, cred.
In sfarsit, avem parte de zile senine si mult soare, sa putem sta afara mai mult.
Sanatate si numai bine, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Elena ne-am laudat degeaba...ca ieri am fost pe faleza un pic cu un prieten si la un moment dat s-a retras intr-un colt si cand a mai ajuns in zona noastra...mi-a venit o mireasma!!!!!!!!! L-am dus asa pana acasa, si pe drum zicea "buba la fund la dadid"...ma bufnea si rasul!!!!
Azi asteptam!!!!!
Nina sa stii ca e mai bine pentru ei sa fie in compania copiilor mai mari, ca au ce invata, cei mari se poarta si altfel cu ei...si se simt mai in siguranta!!!
Cu astia mici...e jale! Ma uit la gradinita...ce de cafteli!!!!!!!!
Noi suntem tristi, ca am fost diagnosticati cu astm si medicamentati ca atare, am fost la 2 dr care au avut aceiasi parere....David e un copil asa vioi si bine ca imi e foarte greu sa cred ca are astm cu adevarat...si sa ii dau medicamente (eu urasc sa ii dau medicamente!) si nu prea stiu ce sa fac. Am sa ajung cu el si in Buc sa il vada un dr sa stiu ca macar l-am dus peste tot si ca am ales ceea ce mi s-a parut cel mai bun pentru el...macar sper sa nu faca criza daca l-am descoperit asa in prispa!!!
Sinzi si David
David pe tractoras
HelleneC spune:
Sanzi, imi pare rau pentru voi, cred ca ar fi bine sa ajungi si la Bucuresti la un medic pentru ca diagnosticul in sine e destul de grav si tratamentul nu e usor deloc. Va tinem pumnii sa se faca repede bine micutul!
Elena si George
Mami de George
light spune:
Sanzi imi pare rau pentru voi. Bine insa ca exista tratament.Cum ati descoperit astmul?Sanatate multa multa va dorim si insanatosire grabnica.Si succes la operatiunea "olitza" ca vad ca va ridica probleme mari, nu gluma!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)