pantaloni pt. slabit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Flafi, de unde de la Unirea, ca io am cautat tot magazinul si nu i-am vazut

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by oana_s

Flafi, de unde de la Unirea, ca io am cautat tot magazinul si nu i-am vazut

Oana si Mara 11.08.2004

La parter exact in centru,.. asa stiu eu... scuze ca m-am bagat

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Stii ca in unirea sunt 2 intrari fiecare vis-a-vis de iesirea de la metrou. trebuie sa intri pe la cealalta intrarea, nu pe la mcdonald si mergi drept pana ajungi la scarile rulante, sub scarile rulante sunt vreo 4 buticute mici: unul cu cadouri si pungi, unul cu impachetat cadouri, apoi e biomed si magazinutul de accesorii de telefoane mobile. Magazinul biomed are multe cutiute verzi.

Gata! Gasiti in link-ul meu imaginea cutiei pantalonilor! Pantalonii nu ii pot fotografia inca... ca ii am pe mine

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

THANX!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by danateo

Fetelor, hai sa facem o statistica:

Cine a slabit cu pantalonasi + supliform, cat si in cat timp?
Aaaaaa, inca ceva: ati tinut si regim in timpul asta?

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Salut! Eu i-am purtat tot tinmpul la sala si intr-o luna au dat rezultate extraordinare (fara supliform). N-am slabit nici un gram dar am scapat de celulita!!! Mai bine zis : intr-o luna am obtinut mai mult cu pantalonasii pe mine decat intr-un an intreg fara ei. N-am tinut nici un regim, dar am tras "sanatos" la sala. Eu zic ca merita, am fost f multumita de ei. A! si i-am mai testat in combinatie cu supliform vreo 2-3 sapt la modul ca dormeam impachetata in ei. Nu mi s-a parut ca au avut vreun efect... N-am prea transpirat, iar daca-mi dadeam cu crema sau nu tot aia era. Nu mi se par deci eficienti pt persoane sedentare. Puratat-i macar cand faceti treaba prin casa si transpirati - macar atat daca n-aveti chef de jogging sau alte sporturi. Instructorul de la sala zicea ca-s eficienti si daca-i porti juma de ora pe zi, dar in jumatatea aia de ora sa "muncesti" la capacitate maxima, altfel degeaba. Si uite asa a scos si el untul din mine cu o luna inainte sa plec la mare si a meritat efortul din plin!!!

Nane

Mergi la inceput

Aha...deci n-au absolut nici un efect daca nu "tragi"....meaning...daca stau la TV sau ma joc cu fi-mea sau dorm sau fac treburi usoare prin casa result 0...mmm... pai atunci nu-mi cumpar.
Acu', exista fete SEDENTARE care au folosit pantalonii si totusi au eliminat ceva-ceva din celu?

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput