pantaloni pt. slabit
Raspunsuri - Pagina 2
oana_s spune:
Flafi, de unde de la Unirea, ca io am cautat tot magazinul si nu i-am vazut
Oana si Mara 11.08.2004
andora spune:
quote:
Originally posted by oana_s
Flafi, de unde de la Unirea, ca io am cautat tot magazinul si nu i-am vazut
Oana si Mara 11.08.2004
La parter exact in centru,.. asa stiu eu... scuze ca m-am bagat

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
flafi spune:
Stii ca in unirea sunt 2 intrari fiecare vis-a-vis de iesirea de la metrou. trebuie sa intri pe la cealalta intrarea, nu pe la mcdonald si mergi drept pana ajungi la scarile rulante, sub scarile rulante sunt vreo 4 buticute mici: unul cu cadouri si pungi, unul cu impachetat cadouri, apoi e biomed si magazinutul de accesorii de telefoane mobile. Magazinul biomed are multe cutiute verzi.
Gata! Gasiti in link-ul meu imaginea cutiei pantalonilor! Pantalonii nu ii pot fotografia inca... ca ii am pe mine ![]()
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
Nane spune:
quote:
Originally posted by danateo
Fetelor, hai sa facem o statistica:
Cine a slabit cu pantalonasi + supliform, cat si in cat timp?
Aaaaaa, inca ceva: ati tinut si regim in timpul asta?
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
Salut! Eu i-am purtat tot tinmpul la sala si intr-o luna au dat rezultate extraordinare (fara supliform). N-am slabit nici un gram dar am scapat de celulita!!! Mai bine zis : intr-o luna am obtinut mai mult cu pantalonasii pe mine decat intr-un an intreg fara ei. N-am tinut nici un regim, dar am tras "sanatos" la sala. Eu zic ca merita, am fost f multumita de ei. A! si i-am mai testat in combinatie cu supliform vreo 2-3 sapt la modul ca dormeam impachetata in ei. Nu mi s-a parut ca au avut vreun efect... N-am prea transpirat, iar daca-mi dadeam cu crema sau nu tot aia era. Nu mi se par deci eficienti pt persoane sedentare. Puratat-i macar cand faceti treaba prin casa si transpirati - macar atat daca n-aveti chef de jogging sau alte sporturi. Instructorul de la sala zicea ca-s eficienti si daca-i porti juma de ora pe zi, dar in jumatatea aia de ora sa "muncesti" la capacitate maxima, altfel degeaba. Si uite asa a scos si el untul din mine cu o luna inainte sa plec la mare si a meritat efortul din plin!!!
Nane
oana_s spune:
Aha...deci n-au absolut nici un efect daca nu "tragi"....meaning...daca stau la TV sau ma joc cu fi-mea sau dorm sau fac treburi usoare prin casa result 0...mmm... pai atunci nu-mi cumpar.
Acu', exista fete SEDENTARE care au folosit pantalonii si totusi au eliminat ceva-ceva din celu?

Oana si Mara 11.08.2004