Mamici de septembrie - octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Va doresc si eu sa aveti weekend placut, insorit si sa ne vedem cu bine peste 2 saptamani.
Sa aveti grija de voi si burticile voastre!

+15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Concediu placut fetelor norocoase! Eu mai am de asteptat pana in 23 aprilie.

Fetelor, voi v-ati hotarat pana in ce saptamana mergeti la servici. Eu tocmai am avut un interviu cu cea care ma va inlocui si a trebuit sa dau o data aproape sigura.

Flavia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabiarama, bine ai venit pe si la noi in ! Sa ai o sarcina usoara! (Numele tau imi suna cunoscut; eu am stat vreo 6 ani in Iasi, dintre care 4 in Puskin in P8; poate ne cunoastem).

mihaela_specht, bafta luni la eco! Daca bb sta bine, si daca doftoru' vrea sa-ti spuna, sigur afli sexul lui bb.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, am primit rezultatele pt toxoplasmoza si rubeola. Pt ambele,rezultatul e pozitiv.
Mi-e greu sa va descriu situatia prin care trec. Sunt sigura ca intelegeti.

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Martta, imi pare tare rau. Inteleg perfect prin ce treci. Dar sunt pozitive si IgM-urile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Marttaimi pare nespus de rau pt. tine, dar iti tin pumnii stransi. Unde ai facut analizele? Poate totusi sunt gresite rezultatele; au mai fost cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Martta, zi-ne te rugam cum ti-au iesit IgG si IgM la fiecare; daca doar IgG-urile sint pozitive, nu e nici o problema. Oricum, sfatul meu e sa te duci (miine) la alt laborator si sa repeti analizele. S-au vazut analize gresite destul de des in ultima vreme.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Analizele le-am facut la Colentina. Nu stiu sigur daca au fost lucrate acolo. Rezultatul pt listerie urmeaza sa-l primesc joi si stiu sigur ca aceasta a fost trimisa la Cantacuzino. Valorile nu le cunosc. Am vorbit cu dr. de la Colentina, mi-a spus ca sunt pozitive si mi-a cerut sa ma duc impreuna cu sotul luni dim. Am vorbit si cu dr. Suciu, care imi urmareste sarcina si a spus sa astept si rezultatul de la listerie si apoi sa merg la cabinet.Stiu ca listeria poate fi tratata. Sunt disperata pt ca riscurile sunt enorme. Pt rubeola in primul trimestru de sarcina este indicat avortul terapeutic...Iar eu le am pe amandoua. O sa merg si la Cantacuzino. Maine e sambata. Se mai pot face analize pana luni?Nu sunt convinsa ca au fost gresite, desi mi-as dori din tot sufletul...Eu inca mai am ganglionii de la ceafa inflamati. Ceva, oricum, nu e in regula...Am sunat si un dr. de la Giulesti. Mi-a zis ca medicii de acolo nu incurajeaza, sub nici o forma, continuarea sarcinii, in astfel de situatii...Ma simt asa de rau...Imi doresc acest copil. E postul Pastelui, iar eu s-ar putea sa fiu nevoita...Nu mi se pare drept!Mi-e f.greu sa inteleg, sa accept aceasta situatie.
Imi pare rau daca v-am transmis din starea mea, negativa!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Si mie imi spusese asistenta initial ca CMV a iesit pozitiv, de nu am dormit toata noaptea. Apoi am vazut ca era pozitiv IgG de la CMV nu și IgM. La tine cum este IgM. Oricum, repeta analizele la alt laborator, se intampla si greseli.

Si apoi, asa cum am discutat zilele trecute, au fost cazuri cand analizele indicau ce era mai rau si s-a constatat ca s-au nascut copilasi sanatosi si frumosi.

Trebuie sa fi optimista pentru ca suparerea ta ii face rau copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Martta, sunt patita! Chiar saptamana asta, luni, mi-am facut o gramada de analize. Trei dintre ele au iesit chiar in ziua aia. CMV IgG, Toxoplasma IgG si IgM. CMV IgG a iesit pozitiv, foarte mare, IgM inca nu e gata. (peste 10 zile).Inca am emotii cu asta, pentru ca este foarte mare.
Toxoplasma luni a iesit: IgG foarte mare, pozitiv iar IgM echivoc. M-a spart cu rezultatul asta! Peste doua zile m-am dus de capul meu la Cantacuzino si am repetat analiza, doar IgM. Azi am luat rezultatul si a iesit negativ. Culmea ca valorile sunt foarte diferite, desi indicatorii sun cam tot pe acolo. Aia echivoca a iesit 0,529 iar aia negativa de azi a iesit 0,18. Diferenta mare, nu? Asta e. Nu stii ce sa mai crezi...cand am fost la Cantacuzino am vorbit si cu o doctorita de acolo, (de fapt nu stiu exact ce sunt ele: biologi, chimisti, ma rog). Mi-a explicat ca daca IgM este negativ si IgG este asa de mare, inseamna ca infectia s-a produs cam in urma cu vreo 6 luni, si sa stau linistita ca bebe nu era pe atunci.IgG scade in timp dar destul de lent.
Parca am mai multa incredere in astia de la Cantacuzino, daca nici ei nu mai lucreaza bine, atunci cine?!

Mergi la inceput