Mamici de septembrie - octombrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_e spune:
Romana, formula completa e si cu Marcu, si nu sunt cei 4 apostoli, ci cei 4 evanghelisti.....
Eu am o mare problema, trebuie sa-mi gasesc o rochie de miresa...cu burta cam de 5 luni, aveti idei???
Se pare ca numele de Andrei este foarte popular printre noi. Eu inca nu stiu ce o sa fie
dar daca este fata o va chema Maria iar daca este baiat Andrei sau Alexandru. In negocieri nu intra decat cele 2 nume de la baiat, pt ca la fata este clar stabilit. Asa ca o sa asteptam pana cand
o sa vrea sa ne dezvaluie surpriza.
Eu ma duc diseara la medicul gineco
cu analizele de sange sa le vada si sa-mi spuna ce trebuie sa fac. Sper ca totul sa fie OK.![]()
didita spune:
Si eu cand m-am maritat eram in cinci luni si se vedea deja binisor. problema e ca trebuie sa-ti comanzi rochia cu 3 luni inainte si ca deci nu prea sti pe unde o sa fii cu masurile. Eu am vut noroc ca daca mai inatrziam o saptamana-doua nu cred ca mai incapeam (mai ales bustul spre mandria sotului).
Am avut o rochie taiata sub sani si fusta un pic larga, cu doua straturi, cu o trena micuta . Maneci trei sferturi (ca luasem si din brate) din aceeasi dantela ca si bustiera). Bineinteles ca eram o mandrete de mireasa (frumoasa si modesta).
didita
Ioana75 spune:
mihaela_e, acum o luna am fost la o nunta si mireasa era in 4 luni jumate
. A avut o rochie tare draguta, dar nu cred ca si-a luat-o din Bucuresti.
Eu am fost fan "Andrei" de mic copil, pina acum 2 luni
. Cind, brusc, mi s-a pus pata pe Stefan. O sa incerc sa negociez pina obtin ca macar pe al 2-lea baiat sa-l cheme Stefan
. Iar doua nume nu vreau eu sa pun la copil, ca sa nu-l bulverseze
.
Ioana
LiaMia spune:
Nume...nume...nume
Mihaela, si eu tot Maria am ales pentru fata. dar o sa fie Ana Maria, nu numai Maria.
Daca este baiat, suntem si noi in tratative.
Ioana - si mie imi placea numele de Andrei cand eram mica, acum nu mai sunt asa fan. Cum pe nepot il cheama Stefan, cade si acesta. Mai raman multe altele, dar nu nominalizez ca sa nu (ma) bulversez... ![]()
O sa va zic mai tarziu la ce ne-am oprit!!!
Ioana75 spune:
mihaela_e, eu am fost mireasa in noiembrie, iar rochia mi-am facut-o la Casa Adeline, linga Cocor. Daca e urgenta ti-o fac si in maxim o saptamina. Uite aici niste poze cu mine mireasa. Topul nu se vede clar ca aveam si blana peste
.
Ioana
cge spune:
Ma bag si eu in discutie ca de obicei, caci tocmai fac o pauza de lucru.
Asa ma relaxez citind forumul nostru.
Eu cand m-am logodit cu sotul meu acum vreo 10-11 ani
,(nu sunt asha batrana, dar m-am grabit la maritat
) am hotarat ca o sa avem 2 copii : un baietel Victor si o fetita Maria.
Victor s-a nascut pe 07 ianuarie 2000, asa ca i-am zis Victor Ioan.
Asa ca acum ar trebui sa fie Maria, dar parca nu mai sunt asa mare fan al acestui nume. As inclina spre Anca si/sau Elena cum se numea bunica mea ce a murit acum 3 luni.
Si la Victor a fost o istorie acum 5 ani, am facut in total 2 ecografii mari si late : in luna 4 si in luna 8.
In luna 4, a iesit fetita, deci urmatoarele 4 luni l-am strigat "Maria".
In luna a 8 a, a iesit baietel.
Sotul nu a reusit sa ajunga decat la ecografia din luna a 4 a, si a fost ferm convins ca o sa avem fetita.
Si acum este la fel de convins![]()
Va mai scriu ca trebe sa scurtez pauza,
Cristina
Ioana75 spune:
Capitolul 18 va asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45774" target="_blank">aici.
Ioana
mihaela_e spune:
Ioana, multumesc frumos
...ai fost o mireasa foarte frumoasa. Ma gandesc ca nu voi putea avea corset la rochie. Chiar simt nevoia unor lucruri largute pe mine, asta inca de acum apoi cand o sa am 5 luni!!! Zau ca nu stiu ce ma fac cu aceasta rochie. Sambata ma voi duce prin magazine sa vad niste modele. Cred ca stiu Casa Adeline si o sa le fac o vizita.
Mihaela