Mamici de mai-iunie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Buna fetele!

N-am mai scris de vreo 2 zile - abia astept sa ma duc la ecograf dupa-amiaza sa va dau noutati ... pe care le astept si eu cu nerabdare.

Noi suntem bine, dar m-a impresionat povestea de zilele trecute - nu vreau sa o mai amintesc, sa ne gandim mai bine la ce este bine.

M-am interesat de finet - in Obor, 55.000 metrul liniar, latime 90. Am inteles ca undeva la Nufarul (nu stiu care Nufarul, ca a intrebat mama, nu eu) se trage si tighel. Si uite ca se pot face scutece ieftinute in regie proprie.

In alta ordine de idei, cu ce spalati voi hainele bebe-ilor? detergent normal, sau dintr-acela special pentru copii? Si la masina de spalat, sau le fierbeti?

Am sa o intreb azi pe doctorita despre dozarea de anticorpi - trebuie sa stiu neaparat!!!

Va pup si distractie placuta diseara - astept poze!

si Xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Irinuta, eu am spalat hainele Alinei cu detergent de bebe parca Teo se numea si cu balsam Silan sensitive la masina de spalat. Acum intentionez sa le spal cu Dermalin de la farmacie (cred ca Sensiblu are numai) si inteleg ca nu mai e nevoie de balsam, ca ala ramane pe rufe si poate da alergie.

Daca costa 55 mii/metru nu vad ce sens are sa mai faci scutece, ca mai dai bani si pe trasul la masina si unul gata facut de 75/90 costa vreo 70-75 de mii. Asa ca economia e mai mult simbolica, nemaivorbind de alergatura, drumuri etc.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Irinuta, succes la eco si sa ne povestesti cum a fost.
Eu voi spala cu detergent special .
Am vazut Dermalin la Sensiblue si inca unul Teo pe un site (nu mai stiu care, dar aflu eu).
Le voi spala la masina , la 90 grade cele albe si conform etichetei pe celelalte, dupa care le voi calca.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor ce de nooooori! Sper sa nu ploua ca nu am umbrela la mine.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Spalatul hainelor - le spalam normal , cu detergent normal si le calcam cu aburi.Pana la un an n-am folosit balsam de rufe. Din cand in cand le fierbeam .
Multa atentie la clatit !!!

rdunare - incearca sa vorbesti cu cei de la Kriptal, ca ei sunt plimbareti - sau http://www.ghidul.ro/eng/rezultat.php?id=30 Mult succes !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Nefertari, poate ne nimerim in acelasi salon la Municipal, ca avem DPN foarte apropiate si in plus suntem amandoua la Badiu. Taaaare mi-ar placea!

Si io nu prea urlu de felul meu.. No, acuma o sa vedem la fata locului.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna burtici,
Deci va intalniti azi nu? Ce bine de voi.........ca eu nu cred ca pot ajunge.Dar totusi mai ziceti inca o data va rog unde este Pizza Hut Dorobanti ca poate poate.
Durere de cap am si eu ingrozitoare pot zice. La mine este din cauza ca ori nu dorm bine noaptea ori ma trezesc brusc din somn (cand suna nenorocirea aia de ceas pentru a merge la servici).
Irinuta nu cred ca este nevoie sa fierbi lucrurile lu bebe ca pe vremuri ci zic ca este suficient spalate la masina automata dar la 90 de grade.

Criss si 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Ar fi suuuuuper mikka - doar ca dpn -ul meu s-ar putea sa fie decalat din cauza cezarienei .Din calculele mele ar trebui sa ma programeze la operatie in sapt.09-15.05 - mai spre inceput . O sa stiu sigur pe 1 aprilie - cand merg la Badiu cu echo si analize proaspete .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Pai si la mine s-ar putea sa se devanseze, ca Badiu zice ca e un 'bebe gras'. Asa ca... vedem ce ne zice dragalasul de dr.

Dar te-a trimis el la echo?

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy tie Radoi ti-a facut vreodata ecografie la cabinetul lui particular, adica la CMU? As vrea sa-l rog, ca in urma racelii pe care am avut si statul langa sotul meu cu pneumonie sa nu fi afectat bebita mica cu ceva, ce zici?
Tensiunea mea imi joaca veste mai in fiecare zi? (este o tensiune mica de 9, 9 cu 5) Si voi patiti la fel? Plus ca ma ia cu niste calduri ca nu mai pot.
Deja vorbiti de natere.......ce putin mai avem. Toate nasteti mai devreme de termen numai mie imi zice mereu ca am avut ovulatie tarzie si bebe e mic si ca mai incolo pe la sfarsitul lui iunie.

Criss si 28 saptamani

Mergi la inceput