Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani sarbatoritilor: Stefan (Dana sa-ti traiasca umblaretul), Elena a lui Mamaleone si Clara Maria a lui Madisor!

Laura, la multi ani mamicuto!

Nally, eu fac cam tot cum face Dana dar ceva mai altfel, adica blatul il fac in forma rotunda si il tai in 3 felii, intre felii pun budinca amestecata cu bucati de fructe si imbrac tot tortul cu frisca. Peste ultima felie de blat nu mai pun budinca ci direct frisca. Fiecare felie insiropata bineintelea. Ornez cu fructe si gata.

Alus, esti tu un pic mai confuza la inceput mai incurci tu lucrurile dar te vei obisnui!

Monet, cand am vazut mamica de noembrie nou venit si cum ne ia pe toate la rand m-am frecat la ochi. Dar cine-i domle' asta abia a aterizat si ne ia asa direct. Cand am trecut de urari m-am prins cine era! Ei las ca trece perioada asta, la mine a durat pana la 5 luni, mancam branza si fructe de rupeam, dar sa nu vad carne! Apoi am mancat orice si fara masura.

Ei, Grate, nu vrem deloc sa scapam de tine, draga mea! Ma bucur sa te mai vad pe aici.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Tudorica, suflet mic si chinuit!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Dana suna bine reteta! O incerc in we acesta sa vad cum se prezinta!!!!

mercic

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Meeeyyy voi ma bagati in ceata!!! Cum il fac pana la urma??? Feliat sau nefeliat???

Diana ce fructe pui? In compot sau crude?

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nally, depinde ce am si depinde de sezon. Iarna de exemplu pun portocale, banana, kiwwi crude si compot de ananas dar daca vrei poti pune si alte fructe in compot.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor iubitelor, va multumesc mult pentru urari! SUnteti foarte dragute, ca de obicei, inimoase si saritoare,numai bune de pus la rana! Sa stiti ca m-am bucurat mult pt. urarile voastre,cand esti prin straini,tare bine-ti fac :)

Mona,neaparat sa ne pove si noua despre samburica, iti dai seama ca ne place sa ne amintim si noi de zilele frumoase cand bebeii erau la noi in burtici,la caldurica. Si acum sunt zile frumoase, mai frumoase chiar,dar tot nostalgice suntem,io cel putin :)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Saluatare,

La multi ani bebelusilor de ieri
Horia si George La multi ani ptr azi

Azi noapte parca sa zic ca a fost mai bine s-a trezit doar de vreo 3 ori ,deci tot e mai bine decat cu o seara mai inainte cand efectiv ma trezit de vreo 15 ori
Febra nu mai are de cateva zile ,acum tot ce-mi doresc este sa nici nu mai faca .Mai ales ca pe 27 ne-am planuit o plimbare mai departe si sper sa nu ne faca "bucurii" .

Lauraa La multi ani scumpa sa ai viatza lunga si fericita alaturi de bombonica ta si sotiorul tau.

Carmen pai arati super misto ,nici nu cred ca mai e nevoie sa mai slabesti inca 4 kg .Ehehe pai eu inca nu arat asa slaba ,deci bag de seama ca tot mai am de slabit putin ca sa ajung asa .

Madutza Ce a crescut Ana ta ,i cu perisorul ei asa frumos imi vine sa o pap pe cretulia ta .

Nally tu esti cu gandul la tortulet ,ce misto ,sigur o sa-ti iasa un tort pe cinste sa te gandesti si pe la mine.
Bertha ma bucur si pe deoparte parca te invidiezca bebe a dormit asa bine .Sper sa ai parte de acest lux si de acum in colo si sa revina si asupra mea luxul tau
Laureta va doresc sa fiti fericiti in cele 4 camere.Ma bucur ca v-ati gasit cev pe plac.
Laurina da stu cu timpul liber cam greu ,cu Ayu acum ca a mai crescut e si umpic mai greu ca nu ma lasa sa stau de loc pe calc .Asa ca astept sa faca nani ca sa am si eu liber.Voi ce mi face-ti,bine ,sanatosi?

Fetelor va las ca mi sa trezit pitica .Va pupic pe toate.

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Laura!
Sa fii frumoasa, tinara, voioasa si sanatoasa toata viata!
Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Eee,daca nici eu nu ma las asa usor de voi, fetelor!
Va plac, nu va plac, n-aveti incotro!

Dana, puiul meu doarme ca-i obosit de la atita plimbare prin casa ziua, asa cred eu, dar cine stie, tare misteriosi sunt puii nostri ...of si tare n-as vrea sa va fac in ciuda,mey!
Maine pun poze cu el umblaret, sa vedeti se bucuros e ca merge..., a propos, fetele, eu caut aici ham si nu gasesc! Ati mai vazut asa ceva?! Nu le plac americanilor hamurile pentru copii, eu insa am dureri de spate de la atita tinut de minuta.

La multi ani bebelushilor de astazi si de zilele trecute!
Sa va creasca feti-frumosi si printzese adevarate si sa le vina mai repede somnicul lung de noapte!!!!!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Va scriu repede ca inca mai doarme: ANA A FACUT PRIMII PASI!!!! Pe distanta d la canapea la biblioteca, intr-o parte si in cealalta era noi si mergea foarte bine. Sa vedeti ce fericire pe capul ei! Cred ca face 5-6 pasi singura si nu isi pierde echilibrul, nu se arunca. Bineee, cateodata se mai clatina, dar o prindem repede. Asta e prima dimineatza cand doarme mai mult de 8:30. Citisem (si experientele altor mamici) ca dupa ce cuceresc un prag de dezvoltare (de ex mersul) se linistesc si dorm muuult mai bine. Pana atunci sunt agitati in somn pt. ca mintea lor se chinuie sa faca fata noii cuceriri! Cred ca am mai discutat despre asta.

Erika, multmim pentru aprecieri. De Ayu ce sa mai zic, este o scumpa-scumpica!Insanatosire grabnica, sa puteti sa va duceti la plimbarica.

Nally, numai de torturi iti arde, si noi astea care suntem la cura . Glumesc, iti dai seama. Ce mai face Sebi?

Gata s-a trezit!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Madutzafelicitari ptr. primi pasi.Imi inchipui cat de fericiti sunteti amandoi cand v-ati vazut odorul mergand. Eu deabea astept sa o mad mergand pe moment dea buselea, este cam lenesa.

Fetelor imi pare rau daca mai gresesc cu raspunsurile, sper ca in curand sa merg pas im pas cu voi.

www.julka.za.pl

Alus+Julia

Mergi la inceput