Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, sunt cea mai fericita mamica din lume cand ma uit la copilasii mei, nu pot spune ca ma gandesc tot timpul la asta...dar cand am citit mesajul postat de cristina mi-am adus aminte
pupici bbelasilor tai scumpi si dragi.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Copilul meu doarme linistit acum dupa o luuuunga criza de burtica...mititelul , mi se rupea sufletul vazandu-l cum seferea.
MONICA, ma bucur mult ca nu esti de acord cu avortul! Te pupic si pe tine si pe printisorii tai! SI imi pare tare rau ca a terbuit sa terci prin asa ceva! NU ma pot pune in pielea ta sa te inteleg prin ce treci cand iti aduci aminte, dar sunt alaturi de tine si gandeste-te ca puterea rugaciunii tale a fost mare, caci acum ai doi printisori frumosi si dragalasi.
ADRIANNA, si tu treci prin ce trec eu???? Te tii scai dupa mine..nu pot sa ma supar eu ca numai mananca paul, ca incepi si tu...cu suparare...dubla! AM glumit, draga mea, tepupic muuult si duuuuuuuuulce si speram sa fie ceva temporar, nu? Copii astia parca ne fac in ciuda, zau, or fi indragostiti, maica!!! Nu vezi cuscra, astia doi, nici sa manance nu mai pot de dorul unuia fata de celalalt!!!
Azi am fost la plimbare cu PAXELA SI FELIS!!! Manca-i-ar mama sa-i manance de frumosi si cuminti!!! Asta da plimbare placuta, am vizionat TITANUL (MAGAZINUL), si am fost in IOR. Fetele, nu-i asa ca ne mai intalnim???? Poate in formula mai mare...de ce nu? Dar sa revina caldura, ca am auzit ca se schimba vremea!
ROSERB, DISTRACTIE PLACUTA LA BOTEZ!!!!!!

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Siminna

Nu stiu de ce in ultimele zile nenorocitul asta de calculator a mers tot mai prost, nu am putut nici macar sa va citesc ca lumea, daramite sa va mai scriu.
Paxela, vroiam sa-ti spun ca te-am votat si noi...cind se dau cistigatorii?
Mai, fetelor, vreau sa va intreb ceva, ca sint cam disperata: cam d evreo 2 saptamini fetita mea se trezeste si ziua si noaptea din somn urlind (adica plins cu tipete). Noaptea ma duc si o linistesc cu suzetica si-i vorbesc incet - incerc sa fac chestia asta si ziua dar nu mai adoarme la loc. Nu stiu de ce face asta. Vi s-a intimplat? Ce poate fi? Se sperie? O doare ceva? Colac peste pupaza, de ieri maninca cam cit o rindunica. O scot afara zilnic cam 2 ore dupa amiaza si o mai scot seara inainte de baita.
va pup ..

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Simina, incep sa cred ca mai toti bebelusii, mai devreme sau mai tarziu, trec prin etapele astea. Si Alex a avut o perioada cand se scula urland din somn de ziceai ca a visat urat. Dar apoi a tecut de la sine, nu aveam ce sa-i fac decat sa-l iau imediat in brate si sa-l linistesc.
Iar cu mancatul la fel, a avut o perioada de vreo 3 sapt. cand a mancat mai prost: putin si cu ifose. Si noi suntem la fel, avem perioade cand nu prea ne e pofta sa mancam si altele in care radem tot din farfurie.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza
Fetele, nu-i asa ca ne mai intalnim???? Poate in formula mai mare...de ce nu? Dar sa revina caldura, ca am auzit ca se schimba vremea!

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Deja imi inchipui o turma de mamici cu carucioarele in fatza mergand in lant cum erau cei 5 din reclama filmului Armagedon
Trebuie sa fie tare frumos.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

dupa plimbarea cu felis si onita fimiu m-a luat de noua si a avut o mare criza de urlat in halul asta nu a mai facut niciodata
urla de se invinetea nu a trecut nici cu sab nici cu avionul nici cu iubeste mama nici cu mamaie nici cu Tatal nostru si a urlat mai bine de juma de ora apoi sa mai linistit a mai suspinat in somn si s-a linistit cu apa sfintita mi-am udat degetul si i-am facut cruce si sa linistit imediat bine ca mi-a venit ideea mai bine mai tarziu decat niciodata
cred ca duminica merg sa il impartasesc trebuie sa il duc eu sau nasa avand in vedere ca e prima impartasanie dupa botez

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

[quote]Originally posted by gandacelu

ne vedem maine in botanica, pe la 10-11-12-13??! cam asa:))
.......................................................

vine cineva daca e frumos?

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DANA venim in CASTELLON si stam 10zile.exact exact nu stiu pe cat voi pleca din RO ca mai am unele acte de facut(sa ma trec pe numele sotului,schimbat de buletin,pasaport).mi-ar place sa ne vedem.
cat despre ceea ce faceau parintii mei eu sper sa nu fac la fel,adica sa-i cumpar copilului tot ce vrea.tatal meu se topea cand ma vedea dandu-ma cu fundul de pamant,ba chiar imi spunea:"daca nu te dai cu funduletul de pamant nu-ti cumpar!"
ps:cand ERIC era mic,mic parca ai facut drumul RO-SP,cu masina sau cu avionul?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

ERIC si SELINA LA MULTI ANI!SA CRESTETI SANATOSI,FRUMOSI si DESTEPTI!

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

ADRIANA fii tare mamico,cred ca de acum o sa inceapa cu adevarat greul pentru tine.multa putere si sanatate iti dorim.pupici frumosilor

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata fetelor!Multumim ptr.urari;si eu sper ca Mariuca este bine.Ieri ma fost la medicul de familie care i-a descoperit un hematom pe partea dreapta,deasupra urechii.I-ma fauct la spital o radiografie,a vazut-o un chirurg si m-au asigurat ca e bine.Ea nu si-a pierdut cunostinta,nu a vomitat,deci se pare ca e bine.Nu va pot spune cum sunt de ieri:imi vine sa mor!Acum orice mi s epare ca e semn rau,ca e vanata la un ochi..Aseara sia cum dimineata a vomitat un pic de lapptic..Credeti ca e de la lovitura sau e ceea ce mai dau ei afara dupa ce sug?Totusi o sa o sun pe epdiatra din nou.Doamne ce speritura am tras!!!!Imi tot fac procese de constiinta,desi toata lumea imi spune ca toti BBlusii au cazut la vremea lor din pat....dar cand am vazut-o jos am zis ca viata mea s-a terminat.Acum o las numai la ea in patut cand ies din camera.
Onitza,da nu-i mai dau biberon deloc si parca ieri a mancat mai bine.Nu inteleg de ce!Unii BBlusi mananca bine mersi si la biberon si la san,mai ales ca eu nu-i dadeam laptic,numai ceiut.Oricum pe la 5 luni incep si eu cu diversificarea si poate atunci o sa ia si biberon si tzitzi.
Paxela,din experienta mea,Mariuca face astfel de crize cand ii e foarte somn si nu poate sa doarma.Urla pana se invineteste nu vrea nimic,nici tzitzi,nici leganata..o las sa urla,la un moment dat ii trece.Acum poate nu d ela asta plange Silviu...
"La multi ani!"Eric.sa cresti mare si frumos!
Roserb,sa aveti vreme buna la botez si petrecere frumoasa!
Fetelor,sper sa mai vorbim.Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput