Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

In legatura cu decalotarea, la Cristi am inceput foarte tirziu decalotarea, pe la 4 ani daca imi mai aduc bine aminte, cind l-am invatat pe el singur sa traga pielea in baie putin cite putin. Acum, la 6 ani pielea se retrage aprope total. Nu l-am fortat niciodata desi doctorita m-a tot batut la cap ca trebuie curatat... bla bla.
Nu a facut nici o infectie niciodata. Am lasat lucrurile sa curga normal si am de gind sa fac la fel si la Tudor. Am incercat de vreo doua ori sa vad daca reusesc sa retrag pielea si la Tudor dar nu merge decit foarte putin. Eu il las in pace. Vedem mai tirziu.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dimineata ,in Pitesti e soare si cald, uraaa !!!

Andreap ,imi pare rau de Mariuca dar nu cred ca a patit nimic in afara de o sperietura zdravana ;uita-te la capsor daca are urme de lovituri ,daca o durea ceva nu se linistea ea usor .Daca totusi ai dubii ,mergi la dr. ca sa fii sigura ca nu are nimic.

PAXELA ,te rog sa-mi spui si mie cum ai facut diversificarea ,ai introdus cite ceva la o saptamina sau mai repede .Eu abia am bagat suc de mar de 2 zile si de ieri i-am dat si un biberon de lapte praf pt ca nu se mai satura cu laptele meu .Nu s-a mai trezit la 3 noaptea ci la 6 dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu aseara m-am speriat de tremuram toata.L-am lasat pe David in patut pe burtica cu gandul sa dea gazele mai bine afara si eu am coborat in living sa iau hainute sa il schimb ca se udase.Nu am stat decat vreo 2 minute si cand intru in camera il vad pe spate,urland.S-a intors pe spate si s-a lovit cu caputul de gratiile patutului.Noroc ca am ridicat marginea ca de obicei o lasam coborata.Si e patutul destul de inalt si parchetul tare.Nici nu vreu sa ma gandesc
Important e ca nu a avut nimic,cum l-am luat in brate s-a linistit deci nu s-a lovit prea tare.Slava Domnului.
In alta ordine de idei,David se pare ca a luat raceala de la minepeste 1 ora mergem la doctor
Am stat eu cu masca la gura si m-am ferit dar azinoapte de 2 ori m-am trezit cu masca data jos
Sper totusi sa nu fie prea grav ca luna asta la sfarsit trebuie sa facem vaccinul
Va doresc o zi frumoasa si linistita

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Mariuca a dormit pe la 9,doarme linistita,sper sa nu aiba nimic,desi daca se trezeste la timp.trag o fuga la doctor.OFFFFF ce idioata sunt!
Diana,ne vedem in centru?Eu vin mai mult ca sigur.Andreai mai ia sanul duap biberon?A mea nu mai vrea,desi ai vazut ca aveam ceiut nu lapte,asa ca renunt la biberon deocamdata.
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.wesbhots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Bits, noi mergem in we de pe 16 si 17 aprilie la Roman si ne intoarcem la galati repede, dar sigur o sa mai venim si probabil o sa stam mai mult in vara. Voi cat stati in Ro?? Pupici de la Deny.
Andrea si a mea a facut figuri la san de vreo cateva ori si eu aveam sanii asa incarcati de ma dureau, deci obligatoriu trebuiau goliti. Asa ca am incercat intai sa vad daca papa muls gata si asa vroia. Am pus mana de m-am muls si i-am dat pe toti cu linguritza.Si eu ii dau ceai pt ca in casa e cald si am citit ca unde este mai cald decat normal ii trebuie copilului si ceai. Iar in ultima vreme ii dau seara cate un biberon de lapte praf sa vad daca doarme mai mult noaptea...si chiar doarme, de ex azinoapte s-a trezit pt prima data la 3 , culcata de la 9.
Mamaluidavid sanatate lui Davidut.
Roserb si a mea dupa ce o scot afara nu mai vrea somn in casa si pe mine ma ia un soooomn ...dar degeaba ca nu am sanse sa dorm.
pupici si mai revin.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Nu stiu de ce in ultimele zile nenorocitul asta de calculator a mers tot mai prost, nu am putut nici macar sa va citesc ca lumea, daramite sa va mai scriu.
Paxela, vroiam sa-ti spun ca te-am votat si noi...cind se dau cistigatorii?
Mai, fetelor, vreau sa va intreb ceva, ca sint cam disperata: cam d evreo 2 saptamini fetita mea se trezeste si ziua si noaptea din somn urlind (adica plins cu tipete). Noaptea ma duc si o linistesc cu suzetica si-i vorbesc incet - incerc sa fac chestia asta si ziua dar nu mai adoarme la loc. Nu stiu de ce face asta. Vi s-a intimplat? Ce poate fi? Se sperie? O doare ceva? Colac peste pupaza, de ieri maninca cam cit o rindunica. O scot afara zilnic cam 2 ore dupa amiaza si o mai scot seara inainte de baita.
va pup ..

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Revin ca am uitat sa va zic ce face fii-mea: se intoarce pe o parte dupa care tot mai mult, ajunge pe burtica cu o mana sub ea si sta asa stramba pana cand reuseste sa o scoata si pe urma sta pe burtica. Dar nu mai vrea deloc pe spate, asta e pb, cum o pun cu fata in sus cum se intoarce; in pat nu ar fi nici o pb ca are loc unde, dar in patutz nu are unde sa faca manevra asta si ramane lipita de sita si incepe urlatul .
Si inca ceva: adoarme numai cu prosopul(care i l-am pus eu pe pernuta) sau cu paturica pe fata in cazul in care o las sa adoarma singura.
Asa ca trebuie sa o verific ffff des ca ba e sucita ba e cu toate alea pe fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Ele,
si a mea la fel! I-am pus la suzetica un prosopel mai mic, de cind era ea mica-mica si nu-si putea tine suzeta-n gura. Prosopelul ma ajuta sa fizes suzeta si s-o reazam de ceva. A ramas asa, si zcum cind face nani, isi trage cu minutele pe prosopel si si-l trage pe fata. Nu e pericol de sufocare, daca ii cade suzetica, ii cade si prosopelul. In plus,. ea se misca. Dar apropo de miscat si de dat cu capul in gratiile patutului.....cum rezolvati voi problema asta? Eu una i-am pus o pernuta mica in locul unde vad ca se-ntoarce ea, dar mai nou am gasit-o...lingind pernuta!
voi cum rezolvati problema?

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Mamici, voi iesiti azi afara? E cam vant...

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Siminna eu nu am patutzul cu gratii, e cu sita si nu se loveste, dar tot ramane sucita . Vazut pozitile , lui "sufletel"
Elilenus si la noi e vant si ne punem aceeasi intrebare: iesim sau nu azi??

Mergi la inceput