Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
roserb spune:
Neata!
AvemPOZE DE LA BOTEZ
Gata,am intrat si noi in randul lumii, ne-am botezat! Mihnea a fost foarte cumintel, a plans numai cand l-a bagat parintele in apa si un pic dupa, apoi s-a inveselit. A mers cu noi si la restaurant pana pe la 18, iar pe la 21 s-a terminat si petrecerea.
Paxela, sa nu exageram cu pozele! Pentru ca o nebuna s-a apucat sa debiteze cine stie ce aberatii, iar o intreaga trupa s-a apucat apoi sa-si stearga pozele, asta nu inseamna ca trebuie sa facem si noi la fel. Oricum, daca stam sa despicam firul in 4, copii nostri pot fi priviti de dezaxati si pe strada, si la mare, etc, asa ca...
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
paxela spune:
roserb sa va fie de bine botezul ai o frumusete de baiat sa iti traiasca sa creasca mare sanatos si fericit
cat despre poze asta incercam si eu sa le spun fetelor acelea
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
LuminitaB spune:
Roserb felicitari pentru botez si pentru copilasii tai minunati. Scufita rosie e extraordinara iar Mihnea ... sa-l tot pupacesti.
Paxela mi se pare aberanta discutia despre pozele bebeilor. Eu nu cred in vraji iar despre dezaxati si pedofili astia pot fi intilniti si in viata reala la fel ca si pe internet.
Aime, pentru statistica:
Tudor Andrei 3 luni si 3 saptamini 6.7 kg
- pina la 4 saptamini alaptat exclusiv la sin
- dupa aceea pina in prezent alimentatie mixta sin + formula Milumil 1
Nu am inceput diversificarea.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
diana2004 spune:
Paxela ,fetele respective n-au ce sa mai scrie si pt ce sa-si mai faca griji .Stai linistita si lasa pozele unde vrei tu .
bumbacel spune:
Neatza fetelor,
Am gasit "Aventurile lui Habarnam" in format elecrtonic la urmatorul link http://habarnam.dap.ro/loader.php?goto=hab . Le-am printat si-i mai citesc lui Tudor care se uita cu gura cascata la mine, evident ca nu pricepe nimic dar e fascinat de voce.
Roserbito sa va fie intr-un ceas bun botezul, Mihnea sa fie pazit de ingerasul lui iar Bianca e o adevarata domnisoara si o mare dansatoare. Tu arati foarte bine, faci gimnastica?
Cat despre poze...sa fim seriosi.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
cassandra spune:
buna ziua la mamici si bebici,
speram sa va mai aduceti aminte de noi chiar daca postam ceva mai rar, desi va citim intotdeauna cu mult interes.
Bebe Dragos creste pe zi ce trece si face progrese extraordinare (cel putin noua ca si parinti orice gest nou pe care il face ni se pare un lucru minunat). Mai nou a desoperit rotatiile pe o parte si se amuza grozav cind reuseste sa se intoarca singurel. E tare vorbaret si gingureste si chicoteste de ti-e mai mare dragul.In ceea ce priveste papica deocamdata papa numai lapte Nan 1 si la masa de prinz bea si suc de fructe. E foarte buna ideea lui Aime de a posta virsta bebicilor nostri si ceea ce maninca ei la momentul actual. E o modalitate excelenta de a face comparatii si de a gasi solutia cea mai potrivita pt bebicul nostru (cel putin pentru mine).
Am citit ceva mai devreme despre o carte despre diversificare . Daca poate cineva sa ma ajute sa o gasesc as fi foarte recunoscatoare. Si eu as vrea sa-i mai introduc si altceva in afara de suculetul de fructe (mar, mandarina sau morcov)dar as vrea mai multe opinii. De aceea gasesc ca discutiile de aici sunt foarte utile si pentru asta va multumesc la toate din suflet. Nu stiu ce m-as face fara voi.
Sunteti grozave!
Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)
cassandra spune:
si referitor la listuta lui Aime:
bebe Dragos(14 noiembrie) 3960g, 52 cm
in prezent 4 luni si o saptamina, 8300g
1 luna alimentat exclusiv la sin
2,3 mixt (sin + Nan1)
4 formula+suculet
Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)
Eliza5 spune:
Ele, ma intrebai de rahitism: eu nu i-am facut analizele lui Alex, doar l-am dus la un control la pediatru. L-a dezbracat si si-a dat seama ca are "toracele evazat", adica exact asa cum spui tu: are coastele cele mai de jos usor in afara. Nu se vede decat daca esti avizat :-) Pediatra zice ca nu e grav.. Pot sa incep sa-i dau calciu de-abia dupa 6 luni pentru ca are fontanela foarte, foarte mica...
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
aime spune:
Buna dimineata fetele!!!
Roserb sa va fie de bine botezul, imi place ca Mihnea e un "barbat adevarat" imbracat in pulover (si eu am un pulover de barbat ptr Vladut si mi-e drag e mor cand il imbrac cu el) e asa simpatic si serios...iar Bianca...e o frumusete...sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi.
Si eu am primit mail de la webshots, cum ca...ce spuneati si voi...da' m-a lasat rece, le-a sters, le-a sters...sa fie sanatosi...cat despre farmece...cine are timp de asa ceva? si daca nu crezi?
Fetele din Japonia am vazut la stiri ca iar a fost cutremur(asta da problema, ca eu mor de frica!!!) sunteti bine, toate?
mami si vladut(15 nov.2004)
Ele spune:
Neatza la mamici!
Noi iarasi am avut o noapte cu o singura trezire deci acuma sunt sigura ca nu se satura cu laptele meu de aia ma trezea des in ultima vreme. De cand cu biberonul seara e muult mai bine si pt mine si pt ea. Eu am inceput sa-i dau si cate 2 linguritze cel mult de pudra de orez Nestle cu lapte, dimineata pe la 10, la noi oricum e departe faza cu obezitatea. Acuma mi-a intrat in cap ca e slaba..., are vreo 6,300 si 66cm. Deci pt inaltimea ei, e cam putin , zic eu.
Eliza eu am sa trag o fuga pana la dr de familie sa vad ce-mi zice. Dar la cat de "priceputa" e sa vezi ca tot la pediatru tre sa ajung cu ea.
Bits ai grija mare de Ken sa nu se mai repete ..ca te cearta Deny. Acuma serios, sper ca nu o sa fie nici o problema de la cazatura. Si pt Mariuca la fel. Eu stau cu ochii numai pe ea cand e treaza ca la fel ca Andrea o mai las in patul mare si are muuulta treaba sa se intoarca toata ziua de pe spate pe burta si invers. Daca e in patutz nu are loc sa se intoarca si ramane blocata in marginea patutului cu o mana sub ea care de regula se invineteste.
Si ii zic sotului ca trebuie sa stau DOAR cu ea (cel putin cand e treaza) si nu pot face nimik si replica lui a fost : COPIII MICI TREBUIE SUPRAVEGHEATI
Roserb sa va fie de bine botezul.
Monica imi pare bine ca ai revenit cu mesaje in fiecare zi ca iti simteam lipsa. Sa nu faci si tu ca Dama.Lucruri intersante sau nu , macar stim ca sunteti bine. Eu sunt invatata ca in fiecare dimineata cand intru pe forum sa gasesc un mesaj de la tine.
va pup si sa aveti o saptamana buna.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos