Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
danamunti spune:
La multi ani! pt bebeii care se aniverseaza azi!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
mamaluidavid spune:
Hop si noi cu datele
David Tetsuhisa nascut cu 3270 grame(la iesirea din spital 2904 grame), 52 centimetri
3 saptamani alaptat exclusiv san
3 saptamani-3 luni fara 4 zile(prezent) exclusiv formula;6050 grame,63 centimetri;papam 160 ml si nu ne prea ajunge
Diversificarea ne gandim sa incepem pe la 3 luni jumate-4 luni,dar ne mai gandim
Apa sau ceaiul nu suportam in gurita,facem urat de tot cand incercam asa ca am renuntat
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mamaluidavid spune:
bebeilor care se aniverseaza azi si celor care s-au aniversat zilele trecute dar nu i-am felicitat!
Sa cresteti mari,sanatosi si sa luminati zilele parintilor vostri!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
bits spune:
buna fetelor!se pare ca am luat-o pe urmele MARIUCAI,adica am facut cunostinta cu pamantul.aseara mi-a cazut copilul din carucior in cap,toate astea din cauza sotului care nu i-a pus centura de siguranta a caruciorului.eu ii asteptam in restaurant,iar al meu sot ce s-a gandit ca de la masina pana inauntru nu e distanta asa de mare asa ca nu s-a mai ostenit sa-si asigure copilul.a intrat in restaurant,o roata a caruciorului s-a pus de-a curmezisul,carutul s-a opintit si copilul a alunecat pe sub maner.avenit cu picioarele in fatza,in genunchi si cu fatza de pamant(noroc ca era linoleum).norocul nostru e ca a avut suzeta in gurita si datorita inelului caci este mai pronuntat nu s-a lovit la nasuc.cred ca s-a lovit la gingie ca a sangerat fff putin.am fugit cu el la spital(era fff aproape) i-au facut examinarea de rigoare+radiografie craniana si e totul ok.mi-au spus sa-l verific pe timpul noptii din 2 in 2h asa ca nu am dormit deloc,dar asta nu e atat de important.cred ca daca aveam un cutit in mana il taiam pe sot,asa de tare m-am speiat si enervat in acelasi timp.ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff barbatiiiiiiiiiiiiiiiiii astia
ADRIANA dintisorii se pare ca mai vor sa stea acolo,inca nu au spart.sunt cazuri si cazuri,dar la noi se pare ca procesul este mai lent.
pt listuta:
bitssi KEN de 4 luni si 21 zile,alaptat exclusiv cu exceptie in perioada"rusilor" cand mai primeste un bibe ca sa nu moara de foame.diversificarea o incepem peste 9 zile cu supitza de morcov
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
FELIS spune:
Buna fetelor...
ROSERB sa va fie de bine botezul si ingerasii sa-l ocroteasca pe Mihnea!...
Eu nu am mai postat zilele astea din cauza oboselii. V-am citit dar nu am mai putut sa si postez...
Am dormit si noi in noaptea aceasta (dupa ce eu 2 nopti nu am dormit, apoi in urmatoarele 2 cate 2.3- 3 ore pe noapte)... Mihai a dormit zilele acestea ziua deoarece l-am scos afara cat de mult am putut... Aseara mi-am amintit ce a zis Paxela cu aghiazma si am facut si eu la fel: cand l-am pus in patutz i-am facut cruce, i-am pus un strop de aghiazma pe frunte si i-am stropit si patutzul... A dormit de la 10 aseara pana la 7 dimineatza cu pauza de masa de la 4
M-am simtit f bine la plimbare cu Paxela si Onitza... Si eu sper sa o repetam. Baietii s-au inteles si ei!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
FELIS spune:
Noi am domit in prima luna 6 ore / noapte, apoi de la ora 22/23/24 pana la 7, mancam si mai dormeam pana la 11 - 5 mese pe zi.
Acum, la 3 luni si 2 saptamani am inceput sa nu mai dormim si mancam la 3-4 ore non-stop (7 mese pe zi)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
andreap spune:
Buna dimineata!Bits,imi pare rau sa aud ca ati patit-o si voi!Si imi pare bine ca este totul OK.Te inteleg cand spui ca-ti venea sa-l omori pe al tau sot!Mie imi venea sa ma strang de gat,mai ales cand am fost cu ea la spital..pana au venit rezultatele radiografiei.Offffff,si din cate inteleg o sa mai cada BBlusii pana cresc!
Felis,cum se mai simte Mihaita?Sper ca sunteti bine.Imi pare rau ca te chinuie,cine stie ce are.Mariuca s-a trezit de mica asa des noaptea.Si acum tot asa mananca la 3 ore.Doctorul ce zice?
Mie doctorita mi-a spus sa nu-i mai dau noaptea sa manance..Sa o las sa planga!!!!Cum sa lasi un BBlus sa planga de foame?Si cine ar vrea sa nu doar,ma noptile..e asa bine acum,desi ma trezesc de 3 ori,ma ia so,mnul dupa ce suge.Si de la 5 luni m-am hotarat sa incep si eu diversificarea.Sper sa accepte noutatile.
Va doresc o duminica placuta,mai vorbim
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
andrea, usor de zis...greu de facut...cum sa lasi copilul sa planga noaptea, cand eu numai cand il auzeam pe alex imi venea sa ma unii nu vor noaptea sa suga...altii vor si se potolesc numai cu ceai...dar nu e o regula la toata lumea
va pup ca plange ruxi plecam afara si mai intru dupa masa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
daniela_sb spune:
Aime, pentru listutza:
Danutz - 4 luni si 2 saptamani, alimentat exclusiv la san
mamica lui Danutz din 8 nov 2004
http://www.onednd.go.ro/_/Danut
Ele spune:
Buna fetele!
Noi deja ne-am invatat cu biebron in fiecare seara si dormim fff frumos. Aseara de la 9 pana la 4,30 dupa care a papat san si s-a trezit la 8,30.S-ar parea ca seara am lapte mai putin si nu are cu ce sa se sature, am muls cu chiu cu vai 50ml in 15 min iar Denisa suge max 10 min, deci era normal sa ma trezeasca din ora in ora. Cu tot riscul intarcatului o sa continuu sa-i dau biberon pentru ca s-ar putea sa nu se sature. De la 5 luni (adica peste 6 zile) incepem si noi cu altceva in afara de lapte.
Bits supa asta de morcovi nu iese dulce??? Si ii dai si legumele pasate sau nu??
Restul cu ce incepeti??? Cu sucuri??? Eu am impresia ca astea nu tin deloc de foame doar eventual sa le creasca pofta de mnacare
Pupici si o duminica linistita.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos