Bebelusi de sept-oct 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, am navigat inapoi in subiectul nostru pana la lista scrisa de Andreea cu link-urile si la bb Rares asa e trecut de ea, link-ul nu e catre poze. Poate are, poate nu. Daca va ma scrie Raisa o sa ii cer atunci link-ul. Asa nu stiu exact unde a mai scris ea, in profil nu apare nimic la ultimele subiecte....asa ca nu stiu de unde sa fac rost de link.
Eu una am verificat doar link-urile adaugate de mine. De aceea v-am rugat cand semnalati ceva in neregula sa imi spuneti. Dar acum chiar nu stiu cum pot sa repar.....
Despre faza cu cartierul si mie mi se pare ca incarcam, dar cum vrea vox populi... Eu o sa mi-l adaug pana una alta la profil.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Ana, sa stii ca si eu am facut tortul, a iesit fff bun dar mie mi-a iesit mai tare decat mi-as fi dorit. Dar asta pentruca am folosit nu numai gelatina ci si intaritor de frisca (voiam sa fiu sigura ca nu ramane moale)... asa ca nici nu puteam sa-l aranjez ca se intarise deja iar fructele de pa margini nu stateau lipite... tot de tare ce era. Oricum data viitoare sunt experta...asta conteaza!

Danyce, multumim pentru reteta de broccoli... da' mai am o intrebare...asa sunt eu, inteleg mai greu...Pui broccoli peste ceapa calita si alte ingrediente... le mai pui pe foc?? Ciupercile le las asa, necalite/fierte...cumva!?

Aissa, felicitari pentru comisie! Inca un pic si terminati!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ionella3003, felicitari pentru dintisori.

Aissa, felicitari pentru comisie.

Eliana, nu-i nici o problema. Azi pana la urma nu am mai ajuns prin parc. Am vazut ca se tot innoura din cand in cand si am zis ca e mai safe sa satu pe langa bloc, sa nu ne prinda vro furtuna sau ploaie ce cine stie unde.

Mihaela, sa-ti zic cum am mai ingrasat-o putin pe mandra mea. La mesele de legume puneam si lapte (1-2 masuri) iar laptele il faceam cu zeama de la legume. Cat despre deschisul guritei, eu nu stiu alta metoda decat suzeta. Dar daca Alexia nu mai vrea suzeta, nu stiu ce sa zic.

Am facut si noi vro 2 poze la plimbare, o sa le pun putin mai tarziu.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Hm...pai clar...gelatina era de vina...ca am pus cum a zis Eliana, dar acum va intreb eu...celalalt fel de gelatina cum se numeste? si unde gasesc? Ca eu am cerut gelatina de la Dr Otker,m si asa ceva mi-a dat!Uf...si ce ciuda mi acuma...da las ca data viitoare il fac cum trebuie!

Mihaela, asa doarme si Stefan...eu mor de ciuda ca nu sta sa-l leagan sa adoarma, mie mi-ar place! Da el plange de e musai sa-l zvarlu la el in patutz...si tzusti cu degetele in guritza...si in final adoarme.

Danyce, si eu pun legume congelate, chiar am vrut sa va intreb si eu ca mereu pun mazare si fasole verde si spanac(pe care l-am congelat eu asta toamna) Mai pun si conopida cateodata si ardei (mix de legume) nu cred ca au ceva, cica dupa cele proaspete congelate sunt cel mai sanatoase.

Deci asa cu programul asta...numai eu imi bat capul... uf...
aissa tu zici ca o trezesti sa-i dai sa manance...da iti mananca? Pe al meu daca il trezesc din somn...imi face scandal si e mofturos de nu are capat....
Azi a dormit de la 10 pana la 12 si acuma doarme de o ora jumate... (de la 15)

Ma pregatesc sa pun si eu poze noi, sa intrati sa ne vedeti.Pun si poze cu ghiocei.

Ioana, supica de legume e fff simplu de facut.Eu o fac in kukta dar si intr-o oala normala cred ca e la fel.Ideea este sa fie apa putina si eventual sa complectezi daca scade.Legume:incepi cu morcov si eventual albitura(nu e neaparat sa o pisezi de la inceput...sa nu ai surpriza ca nu-i place aroma) poti pune si un pic de cartof si gata.Le fierbi pana sunt gata si le pasezi.Apoi dupa 2 zile mai pui o leguma, si mai apoi zilnic sau a doua zi mai introduci cate una nou, conopida, brocoli, ardei, mazare, fasole verde, ceapa, dovlecel, spanac...si daca mai e vre una care am omis-o....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana, nici Alexuta mea nu vrea leganata sau sa o tin in brate. Trebuie sa o pun neaparat in patut si acolo adoarme. Afara adoarme mereu dupa cateva minute de maraiala dar de la un timp vad ca nu mai adoarme decat max 1h in casa. Acum, de ex. e treaza de la 2 si nu a adormit iar pana acum nu statea mai mult de 2 ore treaza.

Fug ca a inceput concertul.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor,
N-am avut timp sa scriu, nici sa citesc fiindca sunt suuuuuuuuper ocupata la birou.
Noi stam deocamdata pe 13 Septembrie si urmeaza sa ne mutam saptamana viitoare in Dr. Taberei, zona Favorit.
In rest, nimic nou.
Si bebelina mea s-a bronzat ieri in parc.
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Mihaela, ca tot nu iti mananca cereale, poti sa pui in pireu de exemplu un pic de orez.Tot am vrut sa-ti zic da am uitat....

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

da, si eu pun cereale cam in tot.... cate un pic, ca sa accepte....incet incet le voi elimina....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

iara vin eu cu idei...am vazut la mamici de iulie august ca fiecare poate sa modifice in listuta logandu-se cu numele de "mamica de iulie august" Cred ca ar fi mai simplu sa facem si noi asa, si fiecare din noi putem actializa lista daca vrem, dar nu stiu exact cum se face, eventual putem intreba un moderator....am vazut ca si mamicile de mai-iunie au asa....

mina...acuma mi-am adus aminte..ce faza...auzi sa te intrebe daca nu e copilul prematur... multi bagaciosi mai sant pe lumea asta...care se trezesc vorbind....

danyce si pe mine ma intereseaza aspectul postat de Angela, pentru ca mi-am salvat reteta.Da eu nu am gasit aici brocoli proaspeti, doar congelati, sunt buni si asa?

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana trebuie sa facem una dintre noi un cont cu ID mamicidesept-oct si o parola pe care ne-o zice la toate, si sa posteze cu id-ul asta , si in postare sa puna listuta. Asa ne putem loga toate cu id-ul comun si sa ne actualizam sau modificam fiecare ce vrem....Cred ca la asta te refereai.
.....si pentru pm!

A mancat bazucu banana cu branza!!!!Pasate cu furculita!!!Mai dar am un mancacios....s-a strambat la inceput ca simtea bucatele, dar dupa aceea tremura de nerabdare pana ii "incarcam" lingurita...Maine papa supica....sper sa-i placa!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput