Bebelusi de sept-oct 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Buna fetelor!
Geo nu te mai necaji ca e slabutel Dami...asa e felul lui!Important e ca e sanatos!
Mihaela tinem pumnii la Alexuta ta sa nu mai vomite!
Ana nu te mai ingrijora in legatura cu fontanela lui Stefan ca e normal sa se inchida.Si la unii se inchide mai repede, la alti bebici mai greu!Depinde si de cat de mare a fost la nastere! cat despre cap va creste cum trebuie chiar daca se inchide fontanela, deoarece oasele lor sunt inca moi!
Noi am dormit acceptabil azi-noapte! adica s-a culcat la 10 s-a trezit la 1, la 3 la 5 , la 7, la 8, si la 9 trezirea finala(toate pentru papa!). La 10 a papat 110 ml suc de mar cu pulpa, apoi la 12:30 laptic. Supa de legume nu-i place deloc....nu insistam prea mult ca mai avem timp!Pe la 15:30 mai o tura de laptic, apoi urmeaza o banana cu branza(pe la 17), apoi laptic....si nani pe la 22(ar fi ideal)!.
Azi am iesit un pic afara....am fost la biserica! Si i-am dat un pic de prescura si i-a placut la bazuc!
Ma duc sa fac un tortic ca mi-e pofta de ceva dulce.....
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
ana_a spune:
O intrebare :fetelor, m-am hotarat sa fierb si eu carnea o data cu legumele(separat) dar in fiecare zi, sa nu o mai congelez si as vrea sa imi spune-ti cam cat o fierbeti, cat timp, sa imi fac o idee cu cat timp inainte de a manca Stefan sa ma apuc de treabaEu i-am gatit pana acum doar pulpa de pui pentru ca ma gandesc ca e mai moale, pieptul mi se pare atos...si greu de tocat.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
herra spune:
eu tai piep de pui congelat - nu astept sa se dezghete - il pun la fiert (in oala normala), arunc prima apa si fierbe destul de repede - totul dureaza maxim 20 de minute; ar mai fi cele 5 minute pentru pasat si amestecat cu legume, fiertura de legume si ce mai puneti fiecare (eu pun si cereale).
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
elyanne spune:
Danina pt. cercelusi si eu stiam la fel cum ti-a zis Mihaela. La noi a trecut in 2 sapt. ca i-am dat de la inceput cu unguent Baneocin. Eu nu o stergeam cu spirt, dar cred ca e bine mai bine s-o stergi, ca sa mai dezinfectezi locul. Acum daca sunt medicinali nu stiu ce sa-ti zic, eu i-am pus cercei obisnuiti, din aur. Dar nu are ce rau sa-i faca daca o stergi cu spirt si pui Baneocin.
Mcm pitica mea a facut candida pentru ca am luat eu antibiotic cand alaptam. Prima data i-a trecut cu glicerina cu nistatin. Acum o frec prin gurita cu acelasi lucru si de vreo 3 sapt. tot nu reusesc sa scapam de ea... Am vorbit cu nasul nostru (medic stomatolog) si mi-a scris o reteta cu o solutie care trebuie preparata la farmacie... nu prea inteleg ce scrie, dar maine ma duc la farmacie si aflu despre ce e vorba. Iti spun daca e mai buna... E tot cu glicerina, nistatin, vitamina A si altele (nu inteleg ce scrie).
Eliana siElena (23.10.2004)
mamica de sept-oct spune:
Am facut si accountul asta... daca va fi vreodata nevoie de el:
mamica de sept-oct
parola = parola :)
si sanatate
mamica de sept-oct spune:
Salutare...
Am facut si accountul asta... daca va fi vreodata nevoie de el:
mamica de sept-oct
parola = parola :)
si sanatate!
mari74 spune:
Io am spus ce scrie pe prospectu in germana acu e treaba voastra de cate ori vreti sa i dati pe micuti ...
mari
roandre spune:
Noi am fost afara si am stat mai mult de 2 ore. E mai frig dar e totusi placut mai ales ca era si soare. Tot timpul asta bebelina a dormit in carucior.
Pufymic, e bine ca rezisti avand in vedere cat de des te trezesti noaptea. Eu cred ca nici pe picioare nu m-as mai tine... Lasa ca se face el mare si poate nu se mai trezeste asa des.
Ana_a, eu cam 15-20 minute fierb cubuletul de piept de pui. Si ficatelul tot la fel de repede. Vita/vitel nu am fiert pana acum
(prefer sa-i iau borcanel cu asa ceva). Eu dupa ce fierb carnea, o tai mic-mic si apoi o trec si prin strecuratoare, doar-doar o manca si mandra mea. Si azi a mancat doar 50 gr piure si asta in somn ca altfel nu vrea. Mai si e asa bun la gust piureul asta ca l-as manca eu.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
aissa spune:
Surprize-surprize la fata mea. Gata sa faca infarct taica-su'. Eu o mai lasam pe canapea, pe spate, pana fugeam la bucatarie sa iau ceva, sau dupa un pampers, pe termen super scurt. Mai ales ca nu s-a mai intors de pe spate pe burta de cel putin o luna. E, si azi intru eu pana in baie repede, Tony facea laptele si pe ea o pusesem pe canapea, lipita de spatar, in lungul canapelei...si a prins-o Tony exact in secunda inainte sa cada. Se rasucise pe burta si atunci facea a 2-a rasucire care urma sa fie aterizata pe jos... Nasol ca Tony s-a speriat, rau de tot, s-a pus pe vine si ii tremurau mainile...ce mai, rau. Eu daca nu am vazut decat ultima faza, cand el o prindea, nu m-am speriat, dar el a vazut miscarea cat timp a parcurs holul... concluzia este ca nu o mai pot lasa deloc pe canapea singura, maine cred ca instalez tarcul si chiar daca va tipa pana ma duc la baie sau bucatarie o sa o pun acolo, decat sa o adun de pe jos, Doamne fereste!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
georgiana.david spune:
Mihaela lui Damian i-am facut toate analizele importante din sange, o mica intepatura in deget), sumar de urina si urocultura, coproparazitologic, coprocultura si antibiograma. Copro repet o data pe luna atat la el cat si la Ioana din pricina Ioanei care este la gradi si in colectivitate fiind nu se stie niciodata.
Daniela (Danyce) cum mai merge cu cura, cat ai slabit si in cat timp?
Ana in legatura cu fontanela si eu zic sa nu-ti mai faci probleme mai ales ca am exemplu concret in casa,Atat Ioana cat si Damian s-au nascut cu fontanela mica, la Ioana, Capraru nu mi- dat voie sa-i dau calciu deloc decat foarte tarziu pentru ca nu avea nevoie iar fontanela s-a inchis la aproape 8 luni si nu am avut probleme cu cresterea capului (poti sa te uiti la albumul ei sa vezi ce faina e) iar la Dami la ultimul control mi-a zis sa intrerupem calciu pentru o luna si sa-i dau numa' 2 picaturi de vigantol in loc de 3. Dupa o luna mai vedem
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72