se uita pe strada dupa alte femei?
Raspunsuri - Pagina 5
carmita_baby spune:
Nici al meu nu se uita si asta o stiu cu siguranta! Pe mine ma amuza tare in Romania si asta o vedea si mama: un cuplu tinandu-se de mana si el intorcea capul dupa mine.. Ma amuza, dar in acelasi timp mi se parea (si inca mi se pare) urat, nepoliticos ca in timp ce tine de mana o fata sa se uite atat de insistent dupa alta!
Daca imi facea mie vreunul asta il lasam acolo si 'pa si pusi' baiatule!
Carmen
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
carmita_baby spune:
Si la faza cu moda, scuzati-ma da` p`asta eu nu o inghit, ca eu nu ma imbracam absolut deloc provocator ca aveam niste complexe cum ca as avea sanii prea mari, deci ma imbracam cu bluze cat mai largi de aratam cu mult mai grasa de cat eram! Dar pe cuvantul meu tare se mai chiolbau ghiolbanii!
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
Viovio spune:
Si al meu se uita,mai mult la cele pe care i le arat eu.
Si eu ii arat numai tipe slabute si "sexi" (a se citi pe jumatate dezbracate).Niciodata nu ii place ce ii arat eu si cauta sa-mi dea exemplu de "tipa bine".Poate n-o sa credeti dar lui ii plac grasanele (nu exagerat).
Asa ca il las sa se uite linistit.
Si eu sunt plinuta .
Cel putin stiu ca nu-si doreste altceva...(sper)
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
pisi_ella spune:
Da, mai, se uita, ne uitam amandoi si comentam: "Mama, ce buna e!" sau "Ce naspa e!" Eu il las sa se uite, chiar nu am nici o treaba! Bine, nu se uita ca nesimtitu', dar se uita! Si ce daca? Noi daca vedem un tip dragut nu ne uitam? Nu il admiram? Bine, mai pe ascuns si nu ne exteriorizam ca ei, zicand "Mama, ce i-as face lu' ala!!" Si barbatii sunt altfel construiti, au altfel de hormoni, si, sincera sa fiu....mi se pare ciudat ca un barbat sa NU se uite dupa femei!!! Si de multe ori chiar astia care se dau cuminti si nu se uita nici in dreapta, nici in stanga....hm...tocmai ei au ceva de ascuns!
Lasa-l sa se uite, ca de-aia i-a dat Dumnezeu ochi!!
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
pisi_ella spune:
Bravo! Asa e! Cat se poate de adevarat!
quote:
Originally posted by Rufus
Pai sa va spun. Au dreptate cele care spun ca moda a luat-o razna in Romania. Zone din ce in ce mai intinse sunt la vedere si, pe onoarea mea, sunt multe care au ce arata. Fuste scurte, atat la poale cat si la talie, bluze scurte in ambele sensuri, ce mai ramane? Chilotii normali probabil ca s-au desfiintat, au ramas doar tanga, iar sutien se poarta numai cu conditia sa fie push-up!
Si va intreb: daca in fata mea merge, se apleaca, sta picior peste picior, se da jos din masina una ca asta, ce-as putea face, altfel decat sa-mi cada falca?
Cel mult sa nu ma fac de cacao, adica sa nu-mi curga balele la vedere, iar daca sunt cu nevasta, sa nu fiu mitocan si sa ma uit lung, eventual sa ma impiedic, sa nu-i dau satisfactie fotomodelului de ocazie.
Pentru ca, desi ochii au iesit de mult si sunt pe la brau, desi imaginatia da la o parte putinul ce i-a mai ramas pe corp puicutei, n-as schimba-o pentru nimic in lume cu cea pe care o iubesc eu. Nici macar de-o tura.
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
mcbeal spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
Da, mai, se uita, ne uitam amandoi si comentam: "Mama, ce buna e!" sau "Ce naspa e!" Eu il las sa se uite, chiar nu am nici o treaba! Bine, nu se uita ca nesimtitu', dar se uita! Si ce daca? Noi daca vedem un tip dragut nu ne uitam? Nu il admiram? Bine, mai pe ascuns si nu ne exteriorizam ca ei, zicand "Mama, ce i-as face lu' ala!!" Si barbatii sunt altfel construiti, au altfel de hormoni, si, sincera sa fiu....mi se pare ciudat ca un barbat sa NU se uite dupa femei!!! Si de multe ori chiar astia care se dau cuminti si nu se uita nici in dreapta, nici in stanga....hm...tocmai ei au ceva de ascuns!
Lasa-l sa se uite, ca de-aia i-a dat Dumnezeu ochi!!
Mda, isi iubeste prea mult nevasta si nu mai are ochi pentru altele. Ce-o fi asa rau in treaba asta?
Pot sa-ti spun ca sotul meu si cu mine suntem continuu impreuna, 24 de ore din 24, acasa impreuna, la servici impreuna (chiar in acelasi birou). Asa ca sigur mi-as da seama daca ar avea ceva de ascuns.
Nici eu nici el nu ne uitam dupa altii, iar pe mine privirile barbatilor straini ma lasa rece. Cel mai mare compliment e cand ma ia sotul meu in brate si imi spune 'Frumoasa mea!'.
Ma rog, se pare ca majoritatea cuplurilor sunt altfel, dar noi suntem ultra-fericiti ca putem fi tot timpul impreuna si cand a fost internat in spital o saptamana (in urma cu o luna si ceva) ma simteam de parca mi-a taiat cineva o mana, iar el plangea de fiecare data cand ma duceam la el ca un copil.
Eu cred ca atunci cand o relatie e 'rotunda' poa' sa defileze si toate Afroditele si toti Brad Pitt-i prin fata ta, ca n-ai ochi pt. ei.
Eu asa cred!
moni25 spune:
Mey, ce sa va spun , si al meu se uita dar nu intoarce capul dupa ele.Cateodata imi vine sa-l strang de gat cand vede cate una si baga un "maaaaaamaaaa!ce bunatate"-printre dinti desigur, dar imi convine mai mult decat sa nu zica nimic, sa pozeze in sotuln model si fidel, si el de fapt...stiti voi.Ce?!Decat se uita, nu face altceva!Si eu ma uit, dar nu zic ninicca se oftica(daca ii zic ca e dragut Mircea Radu turbeaza si il face de cacao saracu.Uneori il mai tachinezca merita
carmita_baby spune:
quote:
Mda, isi iubeste prea mult nevasta si nu mai are ochi pentru altele. Ce-o fi asa rau in treaba asta?
Pot sa-ti spun ca sotul meu si cu mine suntem continuu impreuna, 24 de ore din 24, acasa impreuna, la servici impreuna (chiar in acelasi birou). Asa ca sigur mi-as da seama daca ar avea ceva de ascuns.
Nici eu nici el nu ne uitam dupa altii, iar pe mine privirile barbatilor straini ma lasa rece. Cel mai mare compliment e cand ma ia sotul meu in brate si imi spune 'Frumoasa mea!'.
Ma rog, se pare ca majoritatea cuplurilor sunt altfel, dar noi suntem ultra-fericiti ca putem fi tot timpul impreuna si cand a fost internat in spital o saptamana (in urma cu o luna si ceva) ma simteam de parca mi-a taiat cineva o mana, iar el plangea de fiecare data cand ma duceam la el ca un copil.
Eu cred ca atunci cand o relatie e 'rotunda' poa' sa defileze si toate Afroditele si toti Brad Pitt-i prin fata ta, ca n-ai ochi pt. ei.
Eu asa cred!
Asta e tipul de relatie pe care il avem si noi(ma simt norocoasa), baiatul meu lucreaza acasa deci suntem aproape 24 ore impreuna.. Cand imi zice ca sunt cea mai frumoasa pur si simplu ma topesc (cu toate ca stiu ca nu sunt eu cea mai frumoasa). Nu va dau eu lectii voua acum, dar in viziunea mea cand iubesti cu adevarat numai persoana iubita este frumoasa si arata super
Mello motanelul iubit
Felicity spune:
si al meu se uita ca doar om este. si eu ma uit.
ce apare in mai toate mesajele de aici este...."se uita dar nu ca taranu' "
mie taraneste mi se pare sa comentam amnadoi persoanele de pe strada, fie ca-s frumoase, sau urate. fie in gluma sau serios.
pur si simplu mi se pare inutil sa discutam despre asa ceva.
ocebine spune:
Nu l-am vazut pe al meu sot sa se uite dupa vre-o femeie (dar nici nu l-am urmarit indeaproape). Normal ca daca este la vedere...e la vedere. Nici eu nu ma dau in vint sa ma uit la alti/altele iar de sportul cu birfitul altelor/altilor m-am lasat de mult ca este contraproductiv (si fie vorba intre noi nici mie nu mi-ar conveni sa ma toace cineva in amanunt). E trist, dar mai aspre sint femeile la "scarmanat" o alta femeie decit un barbat.
Cu privire la imbracat...este o mare diferenta in a fi imbracata sic, cu gust, moderna si alta sa fie totul la display (liber la toata lumea). Nu ma deranjeaza femeile imbracate sugestiv deloc (fiecare cum ii place) dar personal, imi pun intrebari de ce promoveaza atit de mult o imagine senzuala?
In opinie personala, un barbat care intoarce capul vadit evident dupa alta femeie imi displace. Este o mare lipsa de respect fata de sexul feminin. Nu este admiratie, este o ieftinatate si o lipsa de bun simt. Poate toti/toate ne uitam (ca doar nu sintem orbi) dar de la admira cu adevarat, pina la a-ti "curge balele" e drum lung.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.