se uita pe strada dupa alte femei?
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Mai adevaru e ca in romania e si stresu mare, cum naiba sa nu se uite barbatii cind toate-s frumoase, aranjate, siluete, iar cum da caldurica o tzira predomina numai imbracamintea mulato-decoltato-slitzato..etcHa de aia am sa vin cu sotz iarna in romaniaAici e mai lejera treaba
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lidiadanaila spune:
Se uita, dar nu ca taranul...mai discret....cred ca nici nu m-as fi maritat cu unu care ar fi mers cu mine pe strada de mina , si s-ar fi uitat ca taranu' dupa altele !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Al meu se uita. "ce-i frumos si lui D-zeu ii place"
Dar stiti ce ma ingrijoreaza pe mine??? Io pe strada ma uit numai dupa femei. Cum sunt imbracate, cum le sta parul, daca au pantofii lustruitzi . Cre' ca am ceva inclinatzii..(daca intzelegi ce vreau sa spun
). NU astept propuneri!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Fetelor,
Eu trebuie sa marturisesc: ma uit la fetele de pe strada... de 18, 32 sau 55 de ani si ma bucur ca sunt peste 3 miliarde de flori
pe lumea aceasta !
Cu respect pentru flori ,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adusca spune:
Hahahahaha, sa nu-mi zici Tzuni ca intr-adevar erai asa de ingrijorata de acest aspect incat a trebuit sa arunci sobectu' in dezbatere...desi a meritat, cateva raspunsuri is mortale, rad ca vaca la monitor
Dau cate zece puncte lu' Anca Wish, liliac1 si energy, la restu' cate opt (nu va place faceti contestatie).
Normal ca se uita, as fi ingrijorata daca n-ar face-o, bineinteles ca nu ostentativ...asta e de prost gust, dar de cele mai multe ori eo i le arat.
"moamaaaaaaa, ca sani avea tipa aia"
"care, care, care?"
"aia blonda, Gheorghe"
"unde, unde, unde?"
"da' tu la ce pacatele mele te uitai?"
"la vila aia cum e zugravita"
"ptiuuuuuuuuu"
In ultimul timp mai mult se uita la garduri, porti, balcoane, acoperisuri, zugraveli, ferestre...deh, o cam imbatranit saracu'
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
iuliabr spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Mai adevaru e ca in romania e si stresu mare, cum naiba sa nu se uite barbatii cind toate-s frumoase, aranjate, siluete, iar cum da caldurica o tzira predomina numai imbracamintea mulato-decoltato-slitzato..etc
Ha de aia am sa vin cu sotz iarna in romania
Aici e mai lejera treaba![]()
Sa stii ca ai dreptate. Sotul meu mi-a spus ca tipa cea mai "mulata" si mai aranjata pe care a vazut-o in aeroport in Paris era ,bineinteles, romanca. Asa ca, cum sa nu arunce si oamenii astia o privire? Ca doar n-o fi foc acum?!
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by energyquote:
Originally posted by mcbeal
[quote]
Nu stiu, probabil sunt eu defecta, dar pe mine nu ma atrag deloc tipii 'model', gen Brad Pitt, Leonardo di Caprio etc. Mai degraba imi place un tip nu foarte aratos, dar care are un 'ceva' anume.
nici pe mine nu ma atrag cine stie ce frumuseti... mi-au placut intotdeauna tipii mai plinuti, cu cel mai plinut m-am si maritat, dadea impresia de bunastare, de belsug
.
Da' acum nu ca l-as refuza pe Brad Pitt....
De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D
cinta spune:
nu prea se uita... mai mult tre sa il trag eu de maneca. si atunci uneori nu intelege care e tinta remarcilor mele.
in schimb, eu nu prea ratez ocaziile de ochit tipii bine - frumuseii, mai ales aia cu aere de playboy, ma scot din sarite si pe mine-. si ii comentez uneori cu voce tare si pt iubi al meu. dar mereu trag la urma concluzia sonora ca cel mai sexi funduletz e ala pe care il strang shmechereste prin buzunarul panatlonului lui ca sa nu ma apuc acum sa fac dizertatie de ce cred eu ca e cel mai sexy din parcare prietenul meu aicea
cinta
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Fetelor,
Eu trebuie sa marturisesc: ma uit la fetele de pe strada... de 18, 32 sau 55 de anisi ma bucur ca sunt peste 3 miliarde de flori
pe lumea aceasta !
Cu respect pentru flori,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
sunt curioasa daca atunci cand vorbesti cu prietenii tai despre asta, tot asa le numesti (flori)?
![](icon_smile_evil.gif)
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Poze cu Maya
roxana1974 spune:
Mai sa va spun sincer, sotul meu se mai nimereste sa remarce cate o frumusete autohtona pe strada, chiar cand suntem impreuna. Nu intoarce capul chiolbaneshte, insa remarca si ma lasa sa simt asta. Uneori "comentam" impreuna...in general ii plac/remarca femeile cu sanii mari...deh...fiecare cu ce-l doare insa nu ma supar, fiindca si eu am oki alunecoshi asa ca...il las sa stie de fiecare data si suntem chit!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."