Balante (dez)echilibrate (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza dragelor !
Scriu in shoapta ... o fi astenia de primavara care a dat iama , de nu mai scrie nimeni? sau s-au echilibrat balantzele?
.
pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Hai pupici tuturor!ca ne-am pus din nou pe roate!
Dimineata am crezut ca s-a bulit calculatorul sau net-ul de la servici,noroc ca m-am interesat si mi s-a raspuns ca suntem in"lucru".

Mergi la inceput

Cary! deci nu e astenia...ca incepusem sa-mi fac griji

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nuuu, nici vorba de astenie..pe strada mea chiar straluceste soarele asa orbitor cum parca n-a mai fost de mult...
Din pacate sunt probleme cu serverele..
Pupici zambareti

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna seara tuturor!
Semnez si eu condica in sfarsit. Eva a facut o faringo-amigdalita dupa iesirea din weekend la iarba verde. Dar acum e ok. E o afectiune cam tipica pentru Balante (are Ascendent Balanta), la fel pateam si eu cand eram mica.
Hai sa facem o statistica printre Balante: care sunt zonele voastre sensibile? Teoretic ar trebui sa fie rinichii si vezica. Nu neg, cu vezica s-ar putea cu timpul sa se dovedeasca reala faza, dar momentan nu pot sa reclam ceva grav. Intr-adevar Balantele au nevoie de multa hidratare ca sa fie ok. Dar la mine de exemplu si amigdalele sunt o zona sensibila.
Sunt curioasa cum e la voi.
Eu mai am probleme si cu dintii, dar asta nu cred ca vine de la Balanta.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tika vreau si eu calendarul se poate?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mai,cu dinti stau destul de bine,la amigdale nu-i bai,ca mi le-am scos,avand in vedere ca nu le mai am racesc in gat destul de rar!!!
Cu rinichi si vezica inca nu,dar mai e pana la pensie!!!

Ticka avand in vedere ca Salmiduta lipseste cam de multisor o sa te rog pe tine sa deschizi capitol nou,ca sa poti pune si listutele aferente balantelor.
Pupici tuturor si sa sper ca maine merge DC,nu ca azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Balantzele -frumoasele... Nu am mai avut timp sa citesc pt ca m-am plimbat mult (am facut gasca DC- puteti vedea in albumul lui Mihai) si am fost si la dr. Pt cine e curios, poate citi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477" target="_blank">noutatzi.
Va pup pe toate si cand am timp promit sa mai scriu...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata dragelor ! Iar se anunta o zi superba...
Nici eu nu pot spune ca am vreo sensibilitate...o sa vedem mai incolo cred..
Felis - o sa fie totul bine, ai sa vezi ! Dumnezeu sa va dea putere! Sunteti o gasca f vesela si frumoasa...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Neatza!

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46802" target="_blank">capitolul 14

pupici si sclipici!

Mergi la inceput