Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

quote:
Originally posted by Witchie

, sau faci ca mine:
prima parte a noptii - pana la masa de la ora 2-3 dorm cu fata. dupa ce adoarme fug in dormitor, langa sot, pana urla domnita iar, pe la 6. cateodata am noroc si se trezeste mai pe la 7-8. Dupa masa de dimineata mai tragem un pui de somn, eu, irina si doamna suzi cam in felul urmator: irina o scuipa pe suzi, eu i-o bag la loc in gura si-n cele din urma obosim amandoua si ne ia somnul inca vreo ora.
deci nu lasa amanta in viata voastra, fa naveta:)

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

super!!! si cat preconizezi ca se poate rezista in ritmul asta? oricum mi se pare cea mai buna varianta de pana acum.

merci mult de tot

pupici
monu si bb-lina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

pai nu stiu, Monu, cand o sa clachez promit sa iti spun:))

Shobo, mie medicul de familie mi-a spus asa: trebuie sa iti placa sa traiesti. ai voie sa mananci orice mai putin varza, mazare, ceapa, usturoi... Daca tu vezi ca nu-ti prieste piureul de cartofi nu-l mai manca. incearca si tu cartofi prajiti sau copti. si daca nici aia nu va face bine, uita de cartofi o vreme. eu stiu ca salata verde e ok.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo de la lamaie se poate sa se irite la fundulet, ca face cachi mai acid. Sa sper insa ca nu...

Anda La Multi Ani!!! Irinucai

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ixxi, multumesc mult...La multi ani si voua si tuturor bebelusilor care implinesc azi 1 luna...in parc o sa iesim cand o sa luam carut (adica peste vreo 2 saptamani), fiindca am crezut ca o sa fie ok sa-l scot in marsupiu si din cauza asta nu am luat in prima faza dar de la atata ridicat la bebe si dus in brate si in marsupiu mi s-a deschis operatia intr-un punct si am interdictie la carat bebe pentru un timp fiindca e destul de maricel (azi ne-am cantarit si masurat si are 5 kg) si o sa iesim doar cand vine si tati acasa (si nu stiu ora exacta)...daca vrei, peste doua saptamani, ne facem program comun de scos bebeii in parc

Monu, solutia noastra de a impaca si capra si varza este: bebe doarme singurel in camera lui (inca din prima zi) si cu ajutorul babyphone-ului auzim fiecare miscare a lui bebe, cum respira sau cum plescaie in somn...este ideal (cel putin pentru noi)

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Dragele mele, mi-a fost dor de voi, am mai intrat si am mai aruncat cite un ochi pe aici, dar n-am prea mai avut timp sa scriu...
Sint destul de ocupata - de la serrviciu n-apuc sa intru, iar cind ajung acasa nu mai prididesc cu bb. Doar daca am noroc sa adoarma inainte de 12 noaptea mai pot sa intru pe net.

In alta ordine de idei - ieri am fost si noi la dr. sa ne vada, avem 6 kg (cu Pampersu' pe noi) si 57 cm.

Saptamina viitoare e programata la vaccin si am decis sa il iau pe cel din farmacie. Am tot vazut pe la stiri ca e epidemie de meningita si as vrea ca vaccinul sa "acopere" si asta. Pediatra a zis ca n-are nimic impotriva lui, daca vreau sa-l cum,par, mi-l face pe ala.

Vigantol insa nu ii mai dau, deaorece nu il asimileaza - prin urmare va face Vitamina D sub forma injectabila .

Gingureste tot mai mult - Oana, te rog sa ne pui si noua cuvintelele "Agaga" si "Maa-mee" :)

Inca mai are colici (mai ales seara), o mai fac sarmaluta asa cum m-a invatat Anda, ii mai dau Debridat...vom trece si de asta. O sa avem pauza o luna-doua...dupa care vor incepe crizele de dintzisori...

I-am mai cumparat inca un patut (e pliant - pentru cind va merge in vizita la bunici) si un carucior sport, de vara.

Afara o mai scoatem si in marsupiu, pentru ca isi tine binisor capul'; desigur, i-l sprijinim in continuare.

A facut si cojite in cap, cred ca din vina mea , ca eu nu am pieptanat-o pina acum, i-am facut doar masaj cu prosopelul dupa baie...Acum ii dam cu un preparat pe baza de aspirina, recomandat de dr.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, care vaccin acopera si meningita? Noi am facut Penta ct Hib. E asta sau altul?

In legatura cu Vigantolul, de unde stii ca nu asimileaza?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ai, ai,ai, Crinuta, habar n-am cum se numeste...Exista mai mukltre la farmacie? Nu doar unul singur (pentru 2 luni)?

De Vigantol si-a dat seama pentru ca nu i se inchide fontanela in ritmul in care ar trebui (la 2 luni, fontanela Deei trebuia sa fie mai micuta decit este). Mi-a zis dr. ca nu e grav, se intimpla multor copii, mai ales daca sint nascuti in luni friguroase (cind nu e soare) si daca sint ... grasuti. Se rezolva cu injectie.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu, ca si Leta, din lipsa de timp nu scriu, dar va citesc pe fuga. Am intrat sa va zic ca suntem bine, ne plimbam toata ziua, ca avem numai temp de 18-20 grade. Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

corneliaa, daca nu stiam ce sa fac de la tine, ajungeam si noi acum la urgente. Inca mai avem colici dupa doza maxima, 25 picaturi de Espumisan. Simt ca mor, mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

buna fetelor,de vreo trei zile mi-am pus sterilet,mi-a spus dr ca o sa imi curga un pic de sange dar vad ca imi curge la fel de mult ca si cum as avea menstruatie,stie cineva daca e normal?mea doarme deocamdata iar eu profit sa mai intru pe net si sa mai fac ceva prin casa.va pup mamici,o zi minunata.

Mergi la inceput