Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

fetelor ce ma fac cu urechiusele fetitei mele?parca e oparita,am dat-o cu pudra dar degeaba.nici macar nu stiu daca-i normal sau nu,sa ma duc la medic?ce sa fac?mai are un pic sii rana vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

eliy, eu zic sa mergi la medic. El va sti ce sa-ti prescrie cel mai bine si sa te si linisteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Buna diminata fetelor va doresc o saptamana de primavara superba .
Eliysi eu zic la fel pentru linistea ta si binele copilului dute la doctor.
AM SI EU O RUGAMINTE -daca auziti ca au adus lapte la sect4 anuntati-ma si pe mine pote reusesc sa nu-l pierd pe cel de luna asta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
http://photos.yahoo.com/stroengr

Mergi la inceput

mi-am facut rand azi la 4 la dr.sper sa nu fie ceva rau,ca inainte sa pateasca ceva fetita,innebunesc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor !

Revenim si noi in peisaj dupa cateva saptamani in care calculatorul meu a fost la reparat....
Tare mi-ati lipsit!

Noi suntem bine, pe 27 implinim 3 luni, avem 6400 g si circa 63 cm. Dormim noaptea de la 9:30 la 5 sau 6 dimineata in patut, mancam foarte regulat la ora 6, 10, 2, 6 si 10 seara cate 160 pana la 180 ml si nu mai avem colici.
Dragos e un copil foarte vesel, rade si se joaca toata ziua, nu plange prea mult, adica nu plange fara motiv si ieri a inceput sa .... cante, adica sa faca aaaaa, uuuuuuu, aaauuuu pe melodiile din CD-ul Cutiuta muzicala.

Mi-a fost dor de voi, noroc ca am mai vorbit la telefon cu fetele. Voi pune si pozici noi zilele astea.

Va pupicim,
Lali si bebe Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna dimineata.
Lali, bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde esti:)
Sa ne laudam si noi: Irina are 4,700 si 57 de cm. Doarme de la 10 seara la 4.30-5 dimineata, apoi se face colacel in leagan pana pe la 7.30-8 si dupa ce mai papa putin adoarme iar pana pe la 11. Bucurie mare, ca apuc si eu sa dorm. a inceput sa "vorbeasca". Zice aîîî si eeeee. Inca mai plange la san, dar o ridic, o bat pe spate si o luam de la capat si pana la urma mananca destul de bine, zic eu.
Ana Maria, multumim de urare. Am descoperit parcul Sebastian, e destul de aproape de noi (nu prea are el copaci dar macar e liniste). Daca vrei poate iesim impreuna.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Oana, trece-ne si pe noi te rog cu greutatea de 5900 gr. la 6 saptamani pe care le implinim maine. lungimea nu ne-a luat-o azi dar avem cam 58cm cred eu. o sa vedem la controlul de 2 luni.dr. a spus ca este un copil cat se poate de sanatos si dulcic tare acum sa mi-l laud si eu ,e si tare cumintel, plange numai atunci cand vrea papa si e obosit ,,,,,,aaaaaaaaa si seara pe la 9-10 mai are un mic recital dar care am inteles ca este normal in perioada asta.
Alina Mariaparearea mea este sa mergi cu ea la dr. cineva avizat iti va spune exact ce ai de facut . nu poti sa stai asa , ateptand o minune. e un bebe care nu poate sa iti spuna ce ii trebuie , in schimb cum ai spus si tu este vizibil ca ceva nu este bine cu ea. multa sanatate .
eliy, dar care este exact problema urechiuselor?cum a aparut?cand?oricum te asteptam cu vesti bune de la dr.
de catatenia romana ne ocupam si noi in curand si iti voi da detalii atunci cand o sa le am si eu pe toate.

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

multumesc mult SARA18,de cand s-a nascut,a avut dupa urechiuse,cojite dar moi nu uscate,nu i-am facut nimic ca am zis ca poate sunt din nastere,acum vreo saptamana am vazut ca avea urechile aproape lipite"dupa ureachi",am sters-o cu ser,dar nici o schimbare pana acum 2-3 zile de cand a inceput sa fie f rosie {ca si cum ar fi oparita}si cu un miros groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eliy, stai linistita, totul se rezolva cu calm. Daca te sperii si intri in panica tot nu rezolvi nimic, ba ii mai transmiti si bebelinei starea ta.
Eu am avut-o plina de basicute mici si multe multe pe tot corpul pentru ca am facut intr-o noapte prea cald in camera si bluzita cu care era imbracata (primita cadou de la cineva) avea poliester in ea. Era a doua zi "oparita" de la gat pana la brau de s-a speriat si pediatra. Au trecut intr-o zi doar cu pudra mentolata si stersa cu musetel.Du-te la doctor si pastreaza-ti calmul.

Fetelor care nu alaptati, la cat timp revin..."rusii"?????

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Buna mamici si pitici! Felicitari tuturor puiutilor care au implinit de curand una, doua sau trei luni.

Raportam si noi 6,500 kg si 63 cm la 9 sapt. si 4 zile. In rest suntem bine, plangem doar cand suntem obositi. Cand ne e foame mai mult scartaim. Insa la oboseala facem urat de tot si nu adormim decat in brate ( pt. asta mama e de vina). Noaptea dormim bine, ne trezim o data sau de doua ori ca sa papam, in rest somn de voie de la 20:30 la 7 dimineata. De colici se pare ca am scapat, dar sa nu ne bucuram prea repede, ca mai e pana la 3 luni. Gangurim si noi, repertoriul nostru e format din "Oooooooooo", "Aiaiaiaiaia", "Auauauauaua", "Meeeeee-Meeeee".

Ne-am si botezat intre timp, voi pune poze zilele astea, numai ca sunt pe laptopul lui tati.

Coraly, voiam sa te intreb unde ai gasit Galactogil in Cluj.

Alina Maria, cu intarziere, La Multi Ani! si tot ceea ce iti doresti.

Eliy, vezi ca ieri (parca) ti-a raspuns Crinuta in legatura cu problema urechiuselor. Rayan al ei a avut aceeasi problema si l-a tratat cu alcool si pudra Baneocin. Oricum cel mai bine e sa o vada un medic decat sa o tratezi "dupa ureche".

Ai vostri bb au inceput sa prinda voluntar jucariile? Ma intreb cand ar tb sa o faca.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput