Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
BESTUTZA spune:
Erica,
Multumim de medicament! Eu habar nu aveam ! Este magazinul Naturalia a lui Pavel Chirila, nu , si e pe undeva pe floreasca , nu?
Fetele am fost aseara la Carrefour!
Poma de la Avent cu toate ustensilel e 1.300.0001 Si ce am vazut eu asa e la 2.200.000!
Marsupiul e 1.000.000!
Sper ca nu vorbesc prostii!!
Oana!
Tot ceea ce e in jurul nostru ne este daruit si noi cred ca nu prididim sa privim in jurul nostru la cat de minunate ne sunt darurile: pt suflet puii nostri minunati sipentru ochi restul! Eu sunt topita dupa primavara si parca nu imi vine sa cred ca am parte de amble bucurii aproape odata!
gabi.i spune:
Alina Maria la multi ani , multa sanatate si numai bucurii.
Eliy ai grija ca defiecare data dupa baita sa o stergi bine atat dupa urechi cat si la gat si la celelalte cite de la manute si picioruse mie asa mi-a zis doctora ca daca nu ramane deloc umezeala nu se fac nici cojite si Iustin chiar nu a facut.
Uby noi folosim Nuk de silicon si vad ca s-a acomodat bine cu ele.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
http://photos.yahoo.com/stroengr
BESTUTZA spune:
Alina MAria LA MULTI ANI!!! Itzi ureaza o babalaca Ia, ia ce mamica tanara! LA varsta mea o sa-ti mearga odorul la facultate!!
Alina Maria spune:
Eliy , Patricia , Adana , Crinuta , Oana , Bestutza , Gabi , Adita , Shobo, Galaxy , Erica ,Anda , va multumesc pt. urarile voastre a fost intradevar o zi de neuitat si ma bucur ca ati facut si voi parte din ea . Sper ca nu am uitat pe nimeni . Pt. voi .
Eu inca ma stresez de cat mananca Mandy mi se pare f. putin ,intre 500-600 cl. in 24 ore .Va rog mult sa-mi spuneti cat mananca bb. vostri .
Eu nu am cumparat marsupiu caci mi e pare incomod pt. bb. prefer sa o invat sa te cat mai mult si singura .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, nu te mai stresa, daca ia in greutate este bine, chiar daca maninca mai putin. atit are ea nevoie si in general fetitzele maninca mai putin, nici rebecca nu maninca mult, niciodata nu i-am dat cantitatea indicata pe cutie coresp virstei, ca aruncam laptele. si acum la o masa variaza inte 60 ml si 90, depinde cum are chef -pe cutie scrie 150 ml! si maninca la interval 3-4 ore, iar noaptea 6-7ore...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Alina Maria spune:
Vai Patricia , poate suna ciudat insa ma bucur ca nu suntem singurele la capitolul mancare , daca si Rebecca face asa inseamna ca nu e o mare problema si ca se poate trai si asa .
Ma simt mai bine insa tot as vrea sa stiu daca mai sunt si alte fete care patesc asa .
De crescut creste insa putin ultima saptamana a luat doar 70 grame , si normal ar fii 170 , deci eu ce pot sa cred , ca nu mananca de ajuns , desigur .
V. Erica spune:
Bestutza, da, este mgazinul Dr. Chirila. Cu placere.
Dar cred ca la orice Farmacie Homeopata exista ceva pt. colici, daca nu cumva tot Diacramp.
Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (2 luni, 4.850 kg,56 cm)
bellamia spune:
Alina Maria, si Alex desi e cel mai mare de pe forum cred ca mananca cel mai putin. Totusi creste, i-a ajuns pe ceilalti bebelasi, avea 5500 acum o luna, cat de repede ne cantarim iar. Si papa cel mult 100 ml din 3 in 3 ore, noaptea chiar 20-30 ml din cauza colicilor. Media este de 90 ml. Uneori 70, alteori 100.
Viktoria spune:
Alina Maria "La Multi Ani " si din partea noastra desi cu intirziere. Speram ca ai sarbatorit cu bine ziua de nastere si nu a fost prea stresant pentru tine.
Galaxy multumesc pentru tip nu stiam ca primesti asa ceva, am sa ma duc miine sa-l iau. Ieri am fost cu sotul si copii la cumparaturi, am cumparat si ún scaunel pentru masina pentru Clara deoarece cel care l-am avut nu mi-a placut deloc, era foarte mic si ma chinuiam cu el.
Cornelia eu am un sal mai mare, l-am primit de la sot si il poti lega cum vrei. O port pe Clara acolo peste zi si doarme foarte bine la mine, asa am miinile libere si pot sa gatesc sau sa fac unele treburi in casa. Am auzit ca exista un marsupiu special pe care il poti folosi de la nastere de la firma Baby Björn , nu stiu daca se gaseste si la voi. In rest trebuie sa ai mare grija ca copilul sa stea bine linga corpul tau.Nu scria nimic pe pachet de la ce virsta poti sa-l folosesti?
Azi am fost 2 ore la plimbare.
Multi pupici la mamici si bebelusi.
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , astazi e cam liniste , dar nu face nimic fiecare cu treburile zilnice , care au intrat deja pe fagasul normal, cel putin eu asa sper pt. voi . La noi lucrurile sunt cam la fel , desi in vacanta ne-am simtit f. bine astazi am avut aceasi discutie pe care o aveam inainte .Sotul vrea mai mult spatiu , mai mult timp pt. el , iar eu vreau sa fie mai activ in ceea ce o priveste pe Mandy , nu pt. ca as avea nevoie de ajutor ci pt. a vedea legatura dintre ei si pt. al apropia de ea , desi stiu ca lucrurile vor evolua bine . Sa nu credeti ca sotul nu o iubeste , NU NU NU , el e inebunit dupa ea insa nu prea ii ofera timp .
La voi cum e ? cat , cu ce , si cum se ocupa sotii vostri de bb ?
Trebuie sa recunosc ca azi noapte pt. prima data s-a sculat sotul sa o hraneasca si eu am dormit 8 ore in continuu .
Viktoria dupa cum scrii pare ca totul e bine , ma bucur ca ati fost la o plimbare asa de lunga , asta inseamna ca poti . Mie imi este frica sa folosesc acel sal , dar cred ca voi incerca totusi cu salul de la cumnatamea . Multumesc de urare , nu conteaza intarzierea.
Va urez o noapte buna si sa ne vedem cu bine in saptamana care urmeaza sa fiim fara de nopti albe !