Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
SimoV spune:
Weeekend placut, Laura! Ce scumpa e Daria cu muschiuletul! Excelenta poza!
Eu ma pregatesc ca merg imediat la cosmetica!!! N-am mai fost de vreo 8 ani!!!! Vai, vai, ce m-am neglijat! Am primit cadou de la copii () bon valoric la salon de cosmetica si ma duc sa ma fac frumoasa pt. ziua lor, care o tinem sapt. viitoare. Miercuri merg si la coafor, sa ma tund putin. Era cazul... Ca arat ca Ileana Cosanzeana...
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Mariana, nu mai zici nimic???
Veve, cum va petreceti maine??
Daniela, sper sa gasiti casa repede si sa puteti pleca in Ro sa stati cat vreti. (Am si eu un coleg croat dar care a crescut in Germania)
Clau, distractie placuta la petrecere maine. Cheflangiilor!!!!! Te plangi ca te-ai trezit la 8:30?? Dar eu la 5:30 ce sa mai zic?? Si asta aproape in fiecare dimineata, ca matinalii astia de copii sunt gata de joaca pe la 6 in general.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Claudelu spune:
Simo, ce bine de tine ca mergi la cosmetica...si eu m-am cam neglijat de cateva luni, m-am facut o mare closca, nu imi mai vine sa merg nicaieri Mi-e tare ciuda pe mine, ca nu eram asa inainte
Ma plnag ca m-am trezit asa de dimineata, pentru ca noi de obicei ne trezim pe la 10, uneori chiar 11 Suntem puturosi rau de tot
Alina, nici eu nu ma stiu cu bucataria Tortu la facut sora mea, eu doar ajut, la altceva nu ma pricep
Ne-a iesit dintzocu numar 4
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alona spune:
Clau, felicitari pentru dintzoc!
La multi ani Stephanie!
Sa cresti mare si cuminte si sa ai o viata frumoasa alturi de parintii tai. Mami de Stephie mai da si pe la noi din cind in cind!
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Laura22 spune:
Va salut dragelor. Nu am mai intrat de ceva vreme pe net, dar incerc sa recuperez. Multumim de urarile de 11luni si La multi ani celor care fac sau au facut deja un anisor.
Pe mine ma roade o problema la bebe mik Justin: nu vrea sa mearga. Mai sunt baietei pe aici care pur si simplu refuza sa mearga? Prefera sa mearga foarte mult de-a buselea, se ridica pe mobila, pe patut de la 8luni. Premergatorul nu ii place. Poate sunt eu mai disperata asa, ca imi doresc mult sa mearga singur, dar am o gramada de vecine cu copii care au mers la 10-11luni, problema e ca mie mi se pare ca el nu-mi da nici un semn ca ar vrea sa mearga. Si are deja 11 luni. Poate imi dati voi niste sfaturi. Poate s-au mai discutat subiecte asemenatoare, o sa citesc acum din urma sa vad, pana una alta astept sa-mi dati niste idei, poate ma ajutati cumva...chiar si moral. Va pup
Laura22+Justin mik
Claudelu spune:
Laura22, bine ai revenit! Nu dispera, isi va da el drumu cand nici macar nu te astepti...mama mea imi povesteste ca eu eram exact asa cum spui tu de Justin...nu vroiam sa umbla nicicum pana intr-o zi, pe cand aveam 1 an si 2 luni s-a trezit ca ma dau singura jos din pat si o iau la sanatoasa si ca de atunci nu m-am mai oprit...sa stii ca nici Raul nu umbla singur, face cativa pasi dar nimic mai mult!
Codruta, doar atat??
Martie Aprilie 2004
gabivalceanu spune:
Salutare, dragi mamici! Multumesc si eu cu intirziere pentru urarile de ziua Ioanei, sunteti toate niste scumpe. La multi celor care au facut anisorul! Petrecerea a fost O.K., restaurant fin, prieteni buni si pusi pe chef...numai ca ioana era racita (prima ei raceala - trebuia sa apara chiar acum)si acolo era fum... Oricum, a fost f vesela si activa, o sa pun poze curind. A ales stetoscop, apoi c-o singura mina ochelari de soare si-o bomboana si a treia oara rujul. De unde tac-so a concluzionat: doctorita, smechera, dulce si oleaca de pitzipoanca. Acum, dupa agiatii si vizite si cadouri si rude, ne-am linistit. Apoape c-a trecut si raceala.
Gabi si Ioana
Claudelu spune:
LAUR ANDREI (alias CROKO)
Iti dorim o copilarie cat mai frumoasa!
Sa ne traiesti, prieten drag!
Andrei Alexandru
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Clau, multumim pentru reteta de tort! In poza e tare frumos (si sunt sigura ca e si gustos) si nici nu pare greu de facut.
Simo, sotul meu isi petrecea doar vacantele in Germania. Bunicii lui au locuit acolo.
Sper ca te-ai rasfatat deplin la cosmetica. Copiii sa iti tot faca asemenea cadouri!
Ce pregatiri faceti de ziua lor?
Laura22, bine ai revenit!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004