pentru cununie si dupa

pentru cununie si dupa | Autor: andreeaed

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul vostru dar am mare nevoie de mai multe informatii.Voi ati trecut prin asta si cred ca ma puteti ajuta.
Viitorul meu sot e tot neamt si am inteles ca e mult mai bine sa ne casatorim in Germania decat in Romania. Stim ce acte ne trebuie pentru casatorie dar nu stim cum e mai bine sa facem, sa ii dau lui actele sau sa le depun la Consulat. Daca nu depun actele la Consulat o sa-i dau actele logodnicului meu iar el o sa le depuna la Primarie si dupa ceva timp o sa-mi trimita un document cu care va trebui sa merg la Consulat sa primesc o viza de casatorie care e valabila 3 luni.
Mai avem o problema, nu am aflat pana acum ce trebuie sa facem dupa ce ne casatorim, ce acte trebuie sa facem pentru Romania si Germania si pe unde trebuie sa mergem pentru ca din cate am citit pana acum toata lumea care a trecut prin asta si-a facut o gramada de nervi si ma gandesc ca e destul de complicat.
Daca aveti timp, va rog frumos sa-mi spuneti ce ati facut voi pentru ca mi-ar fi de mare ajutor. Am cautat la intrebarile de pana acum dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza (sau nu stiu unde sa ma uit?!). E tare greu sa nu stii ce urmeaza sa faci.
Multumesc pentru tot.
Andreea.