L-am facut pe 11 februarie si doctorita mi-a zis ca ar trebui sa-mi vina la o luna dupa chiruetaj.Daca nu vine pina miine ,ma duc la doctor.
Mai astept
Avy,ar trebui sa iti vina dupa aproximativ 1 luna mai mult sau mai putin,depinde de la femeie la femeie.Oricum du-te la doctor sa vezi ce si cum si sa stai linistita.Te
si sa ne scrii ce ai facut la doctor.
cata
Buna dimineata avy ti-am trimis un Pm cu raspunsul.Sper sa fie bine si la tine.
Mihaela
Avy, eu dupa chiuretaj (4 februarie 2005) din cauza lipsei de progesteron, am avut sangerari usoare, timp de vreo luna - zilnic (nu am considerat ca a fost menstra). la recomandarea dr, am luat 10 zile supliment progesteronic, timp in care nu am mai sangerat, dupa care a venit imediat si ciclul pe 19 martie. in total: aprox 45 zile de la chiuretaj. dar nu-i o regula, asa ca stai linistita.
Sa ne tii si pe noi la curent. pupici si multa sanatate 
Buna.
In primul rind multumesc ptr raspunsuri la toata lumea.
Al doilea rind se pare ca de azi au aparut "rusii"
Am fost luni la doctorita,m-a controlat, mi-a zis ca o sa -mi vina si mi-a dat sa fac 2 injectii de progesteron(4 fiole in total).Pe care nu le-am facut.
Saptamina trecuta(miercuri) vazind ca au de gind sa intirzie, m-am dus la un magazin de produse naturiste si mi-am luat Menstrofit, o tinctura din mai multe plante medicinale, bun ptr probleme genitale.Cea care are magazinul stie mai multe despre plante si tincturi si mi-a spus ca, aceasta tinctura a fost de ajutor celor care au aceeaasi pb ca si mine(adica le intirzie).Am inceput sa iau din aceeasi zi si se pare ca m-a ajutat.De ieri iau si Extract de mladite de zmeur.
Vizitati: www.naturaplant.ro si acolo gasiti detalii de orice tinctura si totodata puteti pune intrebari despre orice afectiune doctorilor de la Clinica Santo Raphael
Sanatate multa