Livercyn-tratament oligoastenoteratospermie
Stiti cumva unde gasesc Lyvercin si daca s-au obtinut rezultate cu el in oligoastenoteratospermie? Pe langa Lyvercin sotul meu a mai primit Zanocin, zinc, acid folic, pentru ca , in urma rezultatelor la determinarile hormonale, nu hormonii ar fi responsabili pentru aceasta.
Multumesc.
Teodora
Raspunsuri
deca spune:
Thea_m noi am luat Lyvercin de la farmacia Leda de pe calea Giulesti si, culmea, desi nu ma asteptam, am gasit si in Craiova. Am ajuns la concluzia ca medicamentele astea pentru hormoni se gasesc in general la farmaciile din imediata invecinatate a spitalelor. Noua D.Moisa ne-a zis sa ne ducem la Leda, iti dau si un nr. de telefon de la farmacia ca sa suni inainte sa intrebi, tipa de acolo e f. dragutza. Tel: 021/2248735 sau mobil 0745025067
Carmen
deca spune:
Rezultate sper sa obtinem, sotzul este abia la prima cutie de pastile si tre' sa ia 3
si succes!
Carmen
thea_m spune:
Multumesc, Carmen. Sotul tau ce diagnostic are? I-a prescris doar Lyvercin? Si al meu sot trebuie sa ia ( cu exceptia Zanocin-ului pe care il va lua 10 zile) 3 luni. Sper si eu sa avem rezultate.
Teodora
Chi spune:
Ce contine acest medicament ?
Puteti spicui din prospect ?
Sper sa nu fie interpretat ca reclama, chiar as dori amanunte si pe google nu-mi da decat site din D.C.
Multumesc.
thea_m spune:
Chi problema este ca nu am gasit nici un prospect pe net, iar medicamentul inca nu l-am luat. Daca gasiti voi vreun link, ajutati-ma si pe mine.
Teodora
maria_alexia spune:
Livercyn-ul e o sursa naturala foarte bogata in vitamina E, dar nu numai:
Compozitie:
Uleiul virgin de Cynara cardunculus contine:
* acizi grasi nesaturati,
* aminoacizi esentiali,
* cinarina (flavonoide antioxidante ) – 0,14 mg,
* vitamina E – 1,35 mg, #946;-caroten 0.02 mg,
* minerale : Mg, Na, Ca, P, Cu, Zn, Fe, Mn.
Proprietati farmacodinamice:
* Creste nivelul de PG E1 implicate in procesele de coagulare si in mentinerea echilibrului la nivelul pielii ;
* Creste sinteza STH , FSH si LH ;
* Mentine integritatea membranei mitocondriale ;
* Creste sinteza proteica si capacitatea de regenerare a ficatului;
* Capteaza si inactiveaza radicalii liberi ;
* Protejeaza fata de oxidarea celulelor responsabile de distructia celulelor canceroase.
Recomandari:
Datorita continutului mare in aminoacizi esentiali, antioxidanti (acizi grasi nesaturati, cinarina, vitamina E, #946;-caroten ) si minerale, Livercyn este utilizat cu succes in combaterea si prevenirea diferitor afectiuni :
* infertilitate feminina si masculina ;
* dismenoree si amenoree ;
* mastite ;
* degenerescente hepatice cauzate de : hepatite virale, ciroze, abuzul de alcool, tutun sau dupa tratamente medicamentoase agresive ;
* hipercolesterolemie ;
* ca adjuvant in cure de slabire;
* stari de stres ;
* oboseala si convalescenta ;
* dermatite, eczeme si uscaciune a pielii ;
* probleme ale parului si unghiilor ;
Mod de administrare: 1-3 capsule de pe zi. Cure de 2-3 luni.
http://www.hypericum.ro/livercyn.htm
O cutie contine 90 capsule si costa spre 500.000. Se gaseste la magazinele naturiste.
maria_alexia spune:
Cu placere 
Teodora, oare e posibil sa corectezi denumirea din titlul subiectului, sa nu se incurce lumea, te rog ? ("Livercyn", in loc de "Lyvercin")
Probabil de asta nu a reusit cautarea pe net...