multe fete se confrunta cu aceasta problema chisturile
printre care si eu,dupa parerea mea chisturile care depasesc 5cm nu se mai pot trata,asa ca ramane de facut doar operatie lucru pe care eu la-m facut si eu in urma cu5luni numai ca la doar 2 luni dupa operatie chisturile au reaparut, acum urmez un tratament cu orgametril timp de 3 luni dupa care mai vedem care sant rezultatele.
camy
DUDDA eu inca nu am inceput tratamentul pt. ca mi-a intirziat deja ciclul ( asta este a 31 zi si inca nimic , bineinteles nu imi fac sperante ca sunt insarcinata ) dar cum imi vine incep sa iau dianele din a2a zi si androcur din a15a impreuna .Sper ca luna urmatoare cind ma duc la ecografie totul sa fie ok si sa pot lua tratament pt. ovulatie.
de la VALY
N-am mai intrat demult pe forum dim motive personale. Si eu ma inscriu in grupul celor cu ovare micropolichistice, cumea e ca dr mea mi-a spus ca ovulez in urma testului de glera si ca microchisturile o sa dispara dupa sarcina, care sarcina, ma chinui de 2 1 an!!!!!!!!
O prietena de-a mea a reusit sa ramana fara tratament, desi avea si ea chistulete, sa fie oare o loterie?
Eu iau utrogestan pt progesteron. Daca stiti vreun tratament, va rog sa-l postati.
Pupici
Natalia