Bebelusi de iulie-august 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
cristalina spune:
M-atzi terminat...daca ratez o zi nu va mai ajung din urma cu cititul!
Eu va felicit si pe cele cu dietele si pe cele cu sportul pentru vointa! Brafa si tineti-o tot asa!
Daria, felicitari...dupa cum zicea si Nicole, 2 persoane diferite...
Cum a auzit ca scriu cum a apucat-o plansul...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
amironeanu spune:
Salut!
ANDREEA si PATRICK
Daria, extraordinara transformare, un bravo mare de la mine pentru vointa! Si pupici Guliei, este o dulcica si o cuminte (din poza se vede cat este de cuminte!). Patrick, este un scump, cine stie, poate venim si noi la mare anul aceste numai ca sa te cunoastem .
Ne-am intors si noi de la plimbare, este superb afara, chiar daca mai bate vantul cu o tona de praf si la noi. Asta este, Mitzura, se obisnuiesc copii cu praf . Stefi iar nu a dormit, a studiat cu viu interes lumea de pe strada. Abia astept sa-mi aduca parintii partea sport de la carut, sa vada si ea mai bine, in landou se cam chinuie.
Chiar daca aseara Stefi a adormit la 7:30, mi-a facut placuta surpriza sa doarma pana la 8! Si parca s-a foit si mai putin azi noapte. A mai dormit de la 1 la 2 si atit deocamdata, dar vad este este foarte fresh, nu cred ca mai doarme pana la baie.
Pako, nici Stefi nu da semne sa stea in picioare sau sa mearga in patru labe. Ar trebui sa o las mai mult pe jos, dar mi-e frica sa nu stea in curent. Si nici la noi nu este nici urma de dinti.
Andreea Banica, bine ai revenit, asteptam mai multe vesti despre Alexia
Monica (d-na Bibi), sanatate multa si bafta la gasit apartament.
Papadie, pupici Catrinei. Incerc sa mi-o imaginez, cum alerga toata ziua cu premergatorul si doarme in picioare .
O seara placuta va doresc.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rain spune:
pupici!
au venit mamele plimbarete ...azi am facut cunostinta cu Luca si Simona, e un dulce Luca, e scump si radeeeeeee, si am primit flori de la el, un adevarat cavaler, iar Simo e o mama foarte draguta si frumoasa!
astazi puii au fost in verva, au facut cunostinta intre ei, au mancat pufuleti, au dormit ...a fost superb afara, sigur la soare au fost 25 grade, eu am stat in maneca scurta si puii in capul gol!
Alex (al Adinei) a adormit si el stand in fund, chiar i-am facut poze cum a adormit, are un zambet de smecher ...te vrajeste imediat!
cam asta ...deja se vede la puii mici ca i-a prins soarele ...pana la toamna ii facem tigani
aaaaa moatei asa de mult i-a placut in parc incat dupa ce am venit acasa a mancat rapid o banana si un iaurt ...foame mare!
va pupacim pe toti!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Buna dimineata gacicutelor!
Si eu la cafea de vorba cu voi. Tocmai am primit niste cagea cu extract de ganoderma (daca am colegi asiatici!) si ma delectez cu ea...nu-i rea deloc (si ca asta ar fii ceva gen de ciuperci..care enrgizeaza...poate ma vedeti Spider WomanAm dormit si eu bine...pentru Luca cel frumos decit a ramas fara rude si a stat cu mine , apoi la sresa...este un baietel supercumintel. Asa ca s-a culcat aseara la 8 si prima trezire a fost la 4.40, apoi la 7 .10 cind a sunat ceasul....Si nu numai ca doarme noaptea dar are si doi somnici peste zi...la ore apropae regulate....Saracutul cred ca era obosit...el nu dormea nici noapte si nici ziua si intrase intr-un cerc vicios.....
Ma duc sa citesc din urma....sa nu fugiti!
polux spune:
fetele, nu ma mai innebuniti cu primavara, caci la mine ninge ca-n decembre. Cand ma uit afara si vad cum totul devine alb, a nu stiu cata oara, ma apuca o depresie. Cu atat mai mult cu cat saptamana viitoare sunt in vacanta si planificam niste iesiri la plimbare.
Pupici dulci la toti bebei scumpi.
la multi ani Patrick, si ceilalti bebei care fac lunile. Apropo Roxi, azi trebuie sa-l porti in verde. Elevii mei m-au innebunit azi. Si-au vopsit parul verde, si-au lipit foi de trifoi pe fata, pe brate, chiar si deasupra buricului am vazut,si cine mai stie pe unde. Ca nu le lipseste deloc imaginatia.
Daria, felicitari ptr zecile de kg pierdute. Apropo, ce inaltime ai?
Mitzura, i-am aratat sotului puiul tau, spunand ca imi place. si sti ce a remarcat? A spus, a, da, stiu de ce iti place Tudor. Seamana cu fiica ta. Si are dreptate, sincer. Am cateva poze in care spui ca sunt frati. Poate am sa-ti trimit o poza pe e-mail sa vezi si sa-mi spui ce crezi. Dar mai tarziu ca acum sunt la scoala. Bineinteles ca sotul m-a tachinat ca cica pe unde am umblat, de seamana copiii nostrii ca doi frati. La care bineinteles eu i-am raspuns ca s-a prins singur inlat, caci el e cel care putea sa umble brambura, nu eu. Bineinteles ca am ras amandoi, si am inceput sa o alintam pe zanaca cu "baietelul mami".
la multi ani si pentru cele 2 Andreea care fac azi 8 luni, sa cresteti amri si frumoase.
Felicia, spanacul l-ai cumparat crud, sau la cutie ceva?
Pupici dulci
Liliana
cristalina spune:
Liliana, eu i-am cumparat congelat spanacul, e facut guguloaie si ii pun cate unul in apa...
Cu ala crud e prea mare chinul, zic eu...
Papadie, ma gandeam cum o sa doarma Catrinel pe terasa la soare in noua locuinta...:)...cand va mutati?!
Iar plange...:)...Nu pot sa ma ating de tastatura ca o apuca jaleeeaaa...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
ANDREEABANICA spune:
Buna seara,ne-am intors si noi dupa 5ore de umblat,suntem frante si cred ca foarte curand o sa adormim,dar inainte de asta nu puteam fara sa va citesc si sa o felicit pe Daria;arati spectaculos,bravo,bravo,bravo.Tine-o tot asa.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
kim222 spune:
Wow Daria...esti sigura ca nu ne-ai arata poze cu persoane diferite? Saracuta de tine, greu cred ca ti-a fost la 103 Kg...si eu care ma plingeam ca m-am ingrasat in sarcina....Esti pe drumul cel bun....tine-o asa!
Mey ce va mai intilniti voi pe acolo>...vrem si noi
La multi ani si pentru Adreea (Pako!) la cele 8 luni!!
Roxi Patrick este un scump ,fata de nordic....cu cine seamana? Si ce bine sta in picioruse? Sta singur fara sustinere?
mitzura spune:
Fetelor, gata, e oficiala treaba! Merge de-a busilea cu viteza. Inca mai baga si caputul in podea si se impinge in el, dar inainteaza cu viteza. Noi zicem ca se bushuleshte. Si azi si ieri a papat si fructe in compot cu branza de vaci, ceea ce e o premiera. A, si inca ceva! Zice tata. Si nene. Taica-su e in delir....
Liliana, de-abia astept sa vad poza sau pozele! daca seamnana, incepem sa facem investigatii sa vedem care a calcat stramb
Andreea, bine ai revenit! Nasol cu virusii si cu vecinii rai!
mitzura cu bebe Tudor Codrin
rain spune:
avem si poz(n)e de azi ...
http://community.webshots.com/photo/297061196/297700724ppvARv
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii