Bebelusi de iulie-august 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare la mamici si la bebici!!!!
Felicia ... ce scumpa este Andreea !!!! sunt foarte frumoase pozele ..
Monica , stiu ca nu-i de ras si sa fi fost in locul tau nu stiu ce faceam ... dar am ras cu lacrimi citind povestirea ta .. ai talent la povestit si -mi place cum faci tu haz de necaz
Emanuela , imi pare tare rau sa te aud asa trista ... iti inteleg starea ... dar trebuie sa ai incredere ca se va rezolva !!!!pupam dulce pe Codrut !!!
La multi ani Roxana !!!!!Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca ..

hai sa va povestesc si programul lui motz:
trezirea la ora 9 , papa 150 ml lapte , apoi mai baga un somn pana la 11.00 ... la 13 papa 200 g piure de legume cu carne / ou/ ficatel si suc de fructe cam 60 ml , apoi iesim afara si mai doarme 2 ore ... la 16 piure de fructe cu branzica sau iaurt si completare lapte -60 ml , la 19 - 120 ml lapte, somn 1/2 ora si la 21.30 baita , la 22 - 180 ml lapte si somn pana a doau zi la 9 ...
azi am stat mai toata ziua pe afara si masa de fructe a luat-o in parc ...
Adina , Nicole .. eu am facut febra musculara de la strabatutul bulevardului ... noi am intrat in casa la 18.30!!!
Ce fac Andreea si Alex ? au adormit ?

ma duc sa-i fac papa la baiatul cel mare
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Adema, eu ii dau compot cumparat. Pe el scrie ca e facut numai din apa, fructe si zahar...
Eu i-am facut si compot, am fiert zaharul cu fructele...daca nu ii pui zahar nu are nici un gust...si apoi pasezi legumele ca sunt suficient de zemoase...Zeama merge si ea daca ai fiert suficient de mult compotul astfel incat sa scada apa...ca e mai buna la gust...:)
Poti sa-i pui si doua picaturi de zeama de lamaie...iese bun...:)
Sanatate multa la puiutz!

Roxana, la multi ani!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Programul nostru este asa:
-sculat la 7.30 , mincat 180 ml laptic
-la 9.30-10 mar rasa (jumatate de mar) cu biscuite (o data pe saptamina) sau brinzica rasa + 60/120 ml laptic (el decide asta). Sau borcanas cu diverse fructe.Apoi primul somnic de 1-2 ore.
-12-12.30 piure cu toate legumele posibile +piept pui/ficat pasare/ou (de 3 ori pe saptamina).
-1.30-2-3 somnic pentru 1-2 ore
-16.30 ,180 ml laptic
-20.30 , ultimii 180ml laptic cu doua linguri de cereale....si la culcare!

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Simo ...moata a adormit in masina in drum spre casa, se juca cu degetul meu si radea in hohote, s-a oprit din ras si cand ma uit la ea ...adormise, intr-o fractiune de secunda ea a adormit, cred ca a fost cel mai rapid adormit de pana acum, si dormea asa de profund ca n-a simtit cand am luat-o din masina, cand am intrat in casa, dar era obosita, ai vazut ce figuri facea!
acum il asteptam pe tati ...si nu mai vine, pe mine m-au luat durerile de cap si de burta ...au venit niste rusi in vizita si ai naibii sint d-aia rai de data asta ca imi dau dureri, le arat io lor mai tarziu cand le voi da in cap cu un nurofen !

Adema, optimismul nu trebuie pierdut niciodata, gandeste-te ca este ceva care va trece, iar daca mami a lui isi pierde optimismul ...atunci cine se mai agita pentru el ?!? o sa fie bine, vei vedea ...si intreaba-le pe fete, daca mama Omidee iti zice asa ...atunci asa va fi, crede-ma!

Andreea, ce bine ca s-a cumintit Stefi la plimbare ...iti doresc sa fie asa cuminte si de acum inainte!

Andreea (Banica), se mai intampla si faze din astea cu plans isteric si nu au nici un motiv foarte serios, si moata a tras azi in parc niste urlete, am luat-o in brate si urla la fel ...eu crezand ca ii este somn, aiurea ...pe urma am asezat-o langa Luca si ii baga degetelul in gura, radea ...adica i-a trecut instant supararea!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Azi am fost de doua ori in plimbari....o data singurele si pe urma si cu tati.Cand e agitatie, zarva, trecatori, se uita atat de atent peste tot...e, cand trecem de toate astea si gasesc si eu un loc mai retras, incepe fatailala in carucior si enervatul...

Adema, imi pare tare rau ce i se intampla lui Codrin.E mai complicat acum cat e micut dar cu cat o sa creasca o sa se amelioreze problema.Mult noroc cu tratamentul homepatic!
Eu am facut pana acum compot de mere si de pere, fara zahar si cu putina scortisoara.Insa nu iese dulce si atunci il amestec cu cereale de grau care sunt f. dulci...asa mananca bine Andreea.

Ssarah am vazut-o pe tweetylica ...e asa de dulce cu ochisorii ei albastrii...frumoasa foc!

Ma bucur ca v-au placut pozele...eu de cate ori ma uit la cea de-a doua ma bufneste rasul cand vad mutrita aia haioasa.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara!
Da Simona ce sa-ti spun ce-a mai dormit....vreo 5 minute in masina si cand l-am luat din scaun s-a trezit fresh cu chef de joaca....si l-a vazut pe tac-su si fericire marechiuia,radea in hohote...de adormit pe la 9 juma a adormit...
Programul nostru:la 7-8 lapte 240 ml,la 10-11 fructe de la borcanas sau blenduite de mine(cam 150 gr),la 13-14 piure de legume cu carne/ou/ficat/peste,depinde +suculet de mar cu portocala cam 120ml,la 17.30-18.00 branzica/iaurt,depinde si seara pe la 21-21.30 lapte 210ml cu o masura de cereale in el.Noaptea pauza la papa...ceai nu mai bea.
Si astea fiind spuse....de fapt mai vroiam sa mai zic ceva da am uitat(neuron bolnav si obosit),va dorim noapte buna si week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pentru mamici sa se amuze :
http://gone2thedogs.com/game/preloader.swf
ce fel de dog esti ... e dragutz !!
Noapte buna la mamici si la bebici scumpi

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Adema, eu curat marul de coaja si scot semintele si-l fierb 15 minute in apa numa cat sa acopere cubuletele...apoi il amestec in branza iar zeama o bea...daca are kef.

LMA alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Salutari si de la noi!

La multi ani pt bebelusii dragi sarbatoriti in acest weekend!

Noi suntm bine, buburuza creste si e tot mai scumpa. Nu ne plangem de nimic, toate decurg foarte bine.
Ni se vad dintisorii cand zambim - iepuras de fetita ce are mama!!!

Am facut un album online cu poze mai recente - o groaza.
Va sarutam dulce si va dorim un sfarsit de saptamana linistit, cu vreme buna si momente cat mai speciale alaturi de minuni.

O sa incerc sa va scriu pana plec, m-am apucat de calcat, spalat, impachetat si cumparatutile ultimei sute de metri. Si va declar ca-i o placere, dar si un chin.

Solicit si eu parola pe PM pt adaugare de date la listuta.
Apropo, credeti ca ne putem intalni intr-un grup mai mare de carucioare, candva in aprilie???
Asptept raspunsuri si daca se poate numere de telefon la care va pot gasi - pe PM desigur. Mi-as dori sa va intalnesc pe toate si in special micile comori.

Cele mai recente poze :
http://photos.yahoo.com/amp_burtch.

Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Aici sunt pozele:
http://photos.yahoo.com/amp_burtch

din cauza acelui punct la sfarsit, pe care l-am copiat din neatentie, spune :Sorry, amp_burtch. has not enabled any public albums in their account. BS hehe
Scuze de incurcatura!

Va pup, merg sa pregatesc printesa de ora de stres - mami exerseaza condusul masinii.

Cele mai recente poze :
http://photos.yahoo.com/amp_burtch

Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput