Bebelusi de iulie-august 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Adema

Papadie, am eliminat cele spuse de tine.Folosesc detergent special pt. copii alergici,fructe nu mananca decat mere-pere , carne doar de vita si legume.Salteaua de la patut e din fibra de cocos...ce sa mai fac?!

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

incearca sa-i pui o saltea obisnuita. daca la fân exista alergii puternice, ar putea exista si la fibrele de la cocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Fetele, inainte sa plec as vrea sa ii spun LA MULTI ANI Roxanei (alicegh), multa multa sanatate, sa fie sanatoasa si voioasa si sa se bucure de Radu!

Acestea fiind spuse va urez weekend placut si ne vedem luni

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, alice
Multa sanatate si nenumarate bucurii alaturi de cei dragi!!!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am venit de afara, am mincat (nu asa bine ca de obicei, dar asta e...) si ... ne-am culcat ca doar eram obositi de atita plimbat in carucior!
Va uram un weekend placut si cu vreme frumoasa ca sa le facem in ciuda meteorologilor!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Fetili, am o rugaminte la voi; vreau sa-i modific nitel programul Ilincai (care numa` program nu-i) si m-ar fi interesat programul copiilor vostri, adicalea ore de masa si ce anume le dati, ore de somn, toate astea in 24h. Saru`mina anticipat!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ilinca, la noi cam asa:

7 - lapte simplu 240 ml

10 - fruct simplu sau cu branza

3 pm- pireu de multilegume cu carne/ficat/ou/peste, desert ceai BabyDrink- vaz ca de 3 zile e satul de pireul meu pana peste cap, cred ca vrea pizza, sarmale, perisoare, fasole etc etc

7 pm- fruct simplu sau din borcanel, sau iaurt simplu, sau cereale cu fruct asta cand doarme constiinta in SUBSEMNATA

9 pm - biberon de lapte simplu 240 de ml

si sooooomn ca io am de lucru la bucatarie

cam atat....asa scrie si-n carte ca ar fi suficient la 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata si de la noi! mai activa ca acum cu astia doi puradei nu am fost demult tare..nu am timp nici sa respir..Imi pica parul intr-o fericire.Maine ma tund.
Adema, tu stii despre site-ul ala al parintilor cu copii cu dermatita? Daca nu stii o sa ma interesez mai indeaproape si iti dau adresa.Acum nu pot ca fata care este membru acolo este in Ro.Sa stii, poate stii deja ,ca baita se face minim zece minute ,in fiecare seara,unii dr zic ca fara sapun, si imediat cand pielea e inca umeda, dat cu crema.Aerul se pare ca e ok sa fie uscat.
Daria, vorba cuiva , doua persoane diferite...felicitari.Imi pare ca esti si mai faina ca mamica...:) si tunsa tare sic!
LUcasu mio incepe sa se tarasca..sta numa in picioruse in tarc sau in patut...nu mai pot de dragul lui..un copil zambaret ...cand ii dau sa pape, ii pun si lui o lingurita in mana si imi da si el mie.Sau ne jucam jocul ala :unde e Lucas?NU e Lucas,Uite-l pe Lucas..si mai nou isi trage pe el paturica si se ascunde apoi iese ghidus..
Vine we..noi o luam de la capat: soccer ,skating ...hai va pupic

Mergi la inceput

scuze, o sa dau mielu de Pasti daca-ti mai zic Ilinca o data

Mergi la inceput

aaaaaa, in timpu zilei le doarme o ora la pranz intre 12-1 pm, si mai doarme si de la 3-7 pm, fie sunt zile ca ieri cand nu doarme mai mult de 15 minute cand vrea el. "Cand-cum", stii vorba aia :) Io zic merci daca doarme noaptea

cantitatea de pireu de fructe si legume o fac in jur la 200 de gr, +- 20 de gr. Uneori papa tot, alteori nu. Carnita pun 6-7 lingurite de carnita fiarta tocata, ficat o lingurita, peste 2 lingurite, galbenus - 2 pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ah ,Carmen, uitai sa iti raspund la intrebare >Programul lui Lucas este cam asa; dimineata laptic asta pana ne dam jos din pat...
apoi fructe sau cereale cu fructe sau baby iaurt cu fructe..apoi mai suge la san inainte sa adoarma de pranz
la trezire in jur de ora trei , papa vegetale(eu ii dau borcanele asa ca sunt o mie de soiuri de combinatii) si desert fructe.Mai nou mananca cam 6/7oz.
intre lapte
seara ori cereale ori borcanele speciale-dinner(turkey rice,chicken rice,maccaronni cu veggies,etc) si desert cateodata depinde cat papam...
S-a intamplat insa sa ii dau si patru mese depinde cand s-a trezit prea dimineata si era intervalul prea mare etc...Eu inca tin la cereale ptr ca sper sa il ingrasa asa ca macar o portie pe zi vreau sa ii dau...Mai merg la dr sper numa la controlul de noua luni si pana atunci sper sa vad o linie ascendenta pe graficul de greutate...Si pana acum a fost dar as vrea ceva mai abrupta:)
Sper ca am fost cat de cat clara.Carmen, la mine e pe dos cu copiii.Rares nu manca decat pacalit, insa era grasun, iar Lucas papa destul si bine si e la categ. pana.Sanatosi sa fie ca fiecare cu ritmul lui..

Mergi la inceput