Bebelusi de iulie-august 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna fetelor!

M-ati dat desparuta in misiune ori ba ? Ce sa va zic de noi? Eu de luni sunt calare pe stilul Monti, doar-doar reusesc si io performanta de a ma debarasa de cele 10 kg in plus. Pana azi nu am avut nici o abatere. Dar nici la cantar inca nu se vede....Nicole tu cand ai observat primele efecte? Sau poate ar trebui sa tin o cura ca a Roxanei intai si sa trec pe Monti dupa ?

Danut mai nou nu-mi mai doarme ziua decat 15 minute, de cand a dat caldura. Mergem pe afara in 2-3 ture cum am si eu timp si nu mai doarme nici afara, sta in fund si se uita la lume si vocifereaza. Seara e frant de oboseala. De aceea si apetitul i-a scazut, nu mai papa asa bine, nu se odihneste inainte de pranz si la pranz adoarme cu pireul in gura insa daca il pun sa doarma nu doarme, da din picioare intruna si maraie.

Rotobilul se foloseste abia cand copiii stiu sa se ridice singuri de gratiile patului in picioare, nu? Pai atunci mai avem de asteptat ceva.

Ce sa zic? Daria - e o minune cat ai putut slabi, incredibil cata vointa ai in tine !

LMA Patrick !

o zi linistita sa avem !!

pupi de la noi

merg sa-mi mananc iaurtul fara grasime si sa-l binedispun de asta micu ce se vaita aici langa mine in fotoliu si-si framanta mainile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza fetele,
Wooow Daria, super transformare, vorba fetelor, 2 persoane diferite...brava!
Pupici pt Patrick de la Sabrina..
Nicole, am vazut tarziu mesajul ieri, oricum eu am avut zi de curatenie si n-am iesit cu bebelina in parc ca am vrut sa termin. Fetelor voi cum va descurcati, ca dupa asa o zi (cu pauze sa ma ocup de bebe) eu cad lata, si nici macar nu gatesc pt noidecat f rar...cred ca o sa-mi iau o femeie macar odata pe saptamana ca eu nu am spor...
In rest ne-a dat dr tratament de giardia, dar am fost cam in ceatza. I-a dat 200 mg Zentel cu repetare dupa 4 sapt, si tratamentul pe care l-a facut Mihaela a fost de 200 g cate 5 zile, asa ca am tot cautat pe net si am tot intrebat o gramada de dr, si intr-un final i-am dat 2 doze timp de 2 zile, si le voi repeta dupa 3 sapt....sper sa ii treaca ca nu mai pot..
Si tot ii iese dintele nr. 3, dar nu se stie cand, motiv pt care e tare maraita....deh nu suntem asa nrocosi ca alti parinti la capitolul dinti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Feteleeee,
sunt fericitaaaa ! S-a ingrasat si Giulia mea !!! Avem in sfarsit 8.200 kg si 74 cm !!! Ce ma bucur !!! Sunt extaziata ! Pentru calmarea neuronului meu, am repetat hemograma, am rezultatele dupa-masa. Dintii ne sunt sub gingii, a zis doctora sa ma astept la eruptie multipla si ne-a marit doza de Vigantol la 4 picaturi pe zi !
Am primit ok la spanac, papanasi si smantanica in ciorbita, ca sa mai diversificam :)
LIA - rotobilul: noi am primit ok azi, pentru ca Giulia e puturoasa sa-si tina talpile pe Terra :) si asa se va obisnui, incaltata doar cu botosei !!!
EMA - lasa-l pe Serban sa ne scrie !
Fetele cu plimarile, am vazut pozele. Am crapat de invidie, sa stiti

Sunt atat de bucuroasa ca s-a ingrasat si moatza mea !

Pupici la voi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Olivia,din pacate preturile nu scad ci vor creste tot mai mult si asta pentru simplu motiv ca cererea este mare,nu se mai construieste nimic nou si oamenii sunt dispusi sa ofere aproape orice pret.
Gongutza, pe sos. Giurgiului am gasit si preturi mai mici,am gasit si la 36.500 dar mie nu mi-a convenit zona.Daca vrei da-mi pm si-ti spun unde am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata! Suntem si noi pe aici chiar daca mai tacuti

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat: CINE aintrebat de constipatie ???
Ca noi suntem veterane in materie. Am remediat asa: la banana de dimineata, ca papam una intreaga, in total papam 200 g fructe cu branzica, biscuiti, iaurt, ce mai, un deliciu, nu lipsesc para si 3 lingurite iaurt de fructe (Milli piersici sau caise). Efectul garantat si vizibil !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Gata cu timpul frumos, la noi e ploaie cu vant. Io intelesesem ca numai de maine se strica, dar uite...Mult a tinut!

Eu i-am dat ghetute afara la plimbare de la opt luni doar, adica de vreo doua saptamani, iar prin casa, tot cam de atunci, i-am cumparat niste papucei cu siret Farlin, care sunt din panza si au talpa antiderapanda (pentru ca merge in premergator sau tinut si noi avem gresie prin hol). Foarte multumita sunt de ei, ca sunt foarte comozi, atat ca deja i-a jerpelit la cat de mult se misca.

Fetele, cand mai trageti cate o conferinta pe YM mai dati un semn si pe la mine.

Bai da ce preturi aveti in Bucuresti la apartamente. Mutati-va in Sibiu, aici sunt mai mici. Un apartament cu 3-4 camere cam la 30-40000 euro in zona buna, iar cu 80-100000 iti cumperi teren cu casa pe el. Ca sa faceti o comparatie.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Sunt , Ilinca nu maninca mai nimik, numai tita ar vrea, pofta de mincare ioc, aseara am mers la dr si este sub limita de greutate cu vreo 500 grame desi avem o saptamina de cind am terminat tratamentul cu fier. Trebuie sa-i incep acum tratamentul de calciu si sa-i fac din nou analizele, dar pentru hemoleucograma tre` sa asteptam pina la sfirsitul lunii cind se implineste luna de la vaccin. Din cauza ca nu maninca, nici nu doarme si e miorlaita rau. E nasoala rau experienta asta, cind obisnuita cu un copil care minca foarte bine vine unul care numai cit vede biberonu` incepe sa urle. Schimb tetinele intre ele, biberoanele la fel, efectul acelasi! Va dorim un we placut cu copilasi mincaciosi si cumintei!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna dimineata si de la noi,mai tarziu ca de noapte grea.Sa vedeti,moata mea dupa ce ieri ne-am plimbat 5ore,a picat franta pe la 21 si mi-am zis,super,doarme toata noaptea;da de unde la 12 era fresh,radea,vorbea...si eu stateam pe un colt al patului si imi picau ochii in gura.A stat asa pana la 2,cand dadea semne ca i-ar fi foame,i-am dat jumatate de borcanel de seara si o titi si a adormit tun pana azi la 8.30.Da ce credeti ca am adormit si eu,ha,ha,m-am dus in pat si cand sa intru in lumea viselor incepe sotu'sa sforaie,ba da in ce stil(avea nasul infundat),na mai dormi si tu .Intr-un final am adormit si eu pe la 5.
Acum doarme iar pitica si cand se trezeste o luam din loc,ca iar este frumos afara.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Azi iesim si noi pe afara...e asa frumos...

Ieri pentru ca a implinit 8 luni, i-am facut niste pozici.
Priviti..

poze in cosulet

Andreea, am vazut-o pe Alexia cu ghioceii...e scumpa foc...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput