Copilasi de oct-noi-dec 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
Ellie spune:
Buna seara ,dragele mele,
Nu am mai scris taaare demult si sa fiu sincera nici nu am mai intrat pe forum,azi am citit repejor asa pe sarite cam despre ce e vorba si ce mai spuneti,am vazut si cateva poze si ma minunez ce copilasi frumosi aveti,multa sanatate si noroc.
Samic a crescut si el in rand cu ceilalti,e baiat frumos,nu mi-e jena sa ma laud,a inceput sa mearga chiar in ziua de nastere,cam tarziu dar,bine.Are 4 dintzisori si 5 colturi iesite deja..insa unicul gand ce ma framanta e ca nu incepe sa vorbeasca deloc.Zice mama,tata,dada si alte imbinari de cuvinte in limba sa ,da..imita intonatiile noastre dar nu inteleg nimic ce zice si-mi fac griji ca are deja 1.2luni,ce ziceti?
la olita nu mergem inca ,doctorita zice ca pe la 2 ani e normal sa punem olita sub fundulet..fiecare cu opinii diferite,cred ca o sa incerc sa-l momesc,cu toate ca nu-mi imaginez cum ar putea sa stea el pe olita ,caci el nu sta locului o secunda.
Avem si un program tare naspea de dormit ,se trezeste la 8 dimineata,face amiaza la 11 vreo 2 ore,apoi incepe sa-i fie somn pe la 7 seara si doarme pana la 11-12 si se trezeste plin de energie si ne tine pana la 3 de noapte,pai sunt terminata mai ales ca tre sa plec la servici in fiecare dimineata,nici nu stiu ce sa-i fac.
Sper ca de data asta o sa venim mai des pe aici caci ajuta enorm desprecopii,ca modalitate de comunicare ,mai ales pentru cei care simt lipsa
V-am pupat pe toti
paula2003 spune:
Daca am drum pe la un spital si nu ma grabesc prea mult, impart si pliante pe la dr. Alexa sta cu bunica cat timp eu sunt cu treaba. Azi se simte mai bine.
V-ati apucat de curatenia de primavara? Este asa de frumos si nu am timp, sun racita ca sa ma plimb....
O zi buna.
paula2003 &
Alexandra
adameasca spune:
'neatza!
hai mai Paula, las-o incolo de curatenie, sa treaca racelile si apoi mai vedeti voi... Noi nu ne-am apucat, o mai lasam. la noi vine o femeie saptamanal la curatenie si nu e chiar asa murdar in casa, spala ea la covoare si la geamuri...
Vikinga, nu te mai agita cu oala, ca si la noi tine kk de cald cred. daca il prind eu la momentul cu pricina face pe oala, daca nu, nu-i bai, face in pampers si sta asa. :))
Ellie, bine ati revenit!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
paula2003 spune:
Imi e sila sa mai chem pe cineva ca nu sunt multumita si muncesc cot la cot cu ea, si face si mofturi la final. Nu am avut parte niciodata de o femeie cu bun simt, cu toate ca sunt mult mai generoasa decat normal cu ea si nici treaba calumea nu face. Nu vreau sa mai aud, in cazuri extreme cand nu mai pot eu si nu am ce face. Acum o am pe mama care ma ajuta si mai bine ii dau ei, nici mofturi nu face, nici nu ma fura si e si atenta sa iasa foarte bine. Plus ca nu trebuie sa stau dupa ea sa vad ce face, ci face daca vede ca nu-i ceva bine. Nu-mi place sa se aglomereze prea multe, nu prea are timp sotul sa ma ajute si asa le fac din timp cate putin, putin.
Spuneti voi, dar la mine ma trezezc foarte des cu protectia copilului acasa sa vada in ce conditi creste micuta, si conteaza aspectul si mirosul din casa (nu-mi plac vizitele astea , ce sa fac?, vin cand ti-e lumea mai draga, dar sa te ajute cu ceva nu dau nimic).
paula2003 &
Alexandra
super mami spune:
Hello natiune !!!Pe scurt...nu mai are gripa...dar are 6 masele care or sa iasa.
Ii dau eu tot felul de minuni, dar nu prea ajuta. Pedi a zis ca nu exista medicamente miraculoase...ajuta si ele dar nu cine stie ce.
Are un pic de temp din cauza asta, dar suportsa saracuta cumintica totul.Valeria zi si ,mie de bailea alea producatoare de stari de rau
La sf lui mai vrem sa modificam si noi baia. Chiar incepusem sa ma uit dupa ceva frumos.
Ellie...sunteti tare dulcei
Elena ma bucur pt voi. S-a facut puiul mare. Noi camera nu stiu exact cand o sa o facem. Trebuie scos tapetul, zugravit....bleah. Poate plec eu cu Isabel o sapt si ramane tati....bleah...eu nu prea am chef de munci de genul asta. M-am puturosit rau . Vara asta totusi....sper...cred.Ma bucur ca in general sunteti bine sanatosi cu totii.
Ura si pt vara !!!
O sa mai punem si noi poze, cand le-om gasi...am ratacit si poze, si plic si cd...tot. Da le gasesc si o sa va arat un mic devorator de ciocolata.
Si canapelele noi..de care nu v-am mai zis ca am fost amarati cu racelile astea si am uitat.
Le-am luat deschise la culoare....se vede super. In plus camera pare de doua ori mai mare. E mult mai luminata....in concluzie recomandam canapele deschise la culoare.
Au succes si la bebe, ca-i cam place sa faca nani pe canapea mai nou.Isabel mai nou e fan....Meet the Fockers. A inlocuit serialul cu filmul asta.
Trebuie sa fie la tele non stop si ea mai baga cate un ochisor. In special cand apare baietelul, care seamana f bine cu prietenul ei.
Oricum filmul e super dragut. Eu am si prima parte....dar a doua e mai buna.
Pustiul e adorabil. Cine a vazut filmul....e de acord. Muuuuu !!Mergem sa pregatim papa bun. Iesim si noi la o plimbarica mai tarziu.
Pupacim pe toata lumea Isabella ce mai faceti ?Alexandra si Isabelita linda
uki spune:
Buna fetele!
fain azi afara, la Buc = 20 grade
Supermami - mey mey ce fetita scumpa, cum se uita ea la tv, are si serial preferat...are si prieten, ce mai...o adevarata domnisoara...maine poimaine stai la cu ea dimineata
Elena, mey am inteles ce mi-ai scris, dar nu mi-ai spus UNDE sa scriu...ca io-s ...Please! Fac cinste!
Paula, mai dar de ce sa vina cei de la protectia copilului mereu pe capul tau? Ca doar or fi vazut ei ca fetita creste intr-un mediu foarte bun...ce sa mai controleze??? of of...
Si, iti dorim repede sa-ti treaca raceala si sa iesiti la plimbare la aer
Zeeva, pai daca pleci in vacanta mai poti sa tii post??? tentatii ceva? Eu am trecut pe verzaciuni: spanac, urzici, salata verde...ma rog, sa vaz cat rezist...
Apropo: o fi bun sa dam la copii ceva urzici???
Vikinga, ce simpatic tre sa fie Aldito, da' stau si ma gandesc daca chiar i-o place asa cu kk, ca de obicei astia mici fac asa urat cand sunt murdari...
Ellie, bine ca revii, sa stii ca si Mariuca are 1 an si 2 luni si cam tot astea sunt si cuvintele ei...eu nu-mi bat inca creierii sa o inteleg...zice mama (si lui tati!), piss, kk, caia caia, lele lele, pa si papa, bubu...chestii de-astea! Don't worry!
Ce mai face Alina???
Mai, eu cu Mariuca mergem la plimbarica prin Herastrau...vroiam sa intreb, mai sta cineva prin zona? Sa ne intalnim?
Hai ca va pup
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
Ven spune:
Bonjur!
Ileana, ma bucur ca Luca nu e grav! Il pupam pe dintzos!
Zeeva, sa va faceti bine repede si vacanta placuta!
Uki, incisivii laterali sau caninii ii ies la Mariuca? Cre' ca o sa fie tare haioasa asa!
Si te rog sa nu-mi mai faci sange rau cu ale voastre 20 grade Celsius, da??
Plimbare placuta!
Paula, multa sanatate tuturor!
Ellie, bine ca ai revenit! Mai multe despre Sam vrem sa stim!
Alexandra, wow , 6 masele??? Deci dupa cei 4 incisivi centrali la voi urmeaza molarii sau premolarii??? Ce chestie......saracuta de ea!
Io vreau sa vad cum arata canapelele tale!
La voi cam cate grade sunt acuma? Zii, sa ma oftic de tot!
Noi am facut marti Priorixul, pana acum e ok copilul. Se pare insa ca avem ceva polipi, ca de la o vreme respira aproape numai pe gura, mai ales noaptea.......solutia e operatia, pe care dr. zice s-o amanam pt. la toamna, dar eu stiu ca se cam refac polipii astia neorociti, asa ca.........of si iara of!
Gata, fug la treaba!
Pupici!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
uki spune:
Dragele mele!
noi ne-am intors din parc, unde am intalnit vreo 3 baietei pe care ii chema...ghiciti??? Luca! Si la noi aici sunt multi! Ileana are Luca, Ciuf are Luca...Dar ei erau mai mari ca noi - 1 an si 8 luni aveau...deci...ne cam ignorau, aveau muuulta treaba cu toboganele alea mari
A fost fain insa Mariuca a adormit in carut in drum spre casa...
Mey Ven, io te oftic cu gradele - da' ce la voi nu-i cald? si tu cu coltii, pai sunt aia care urmeaza langa cei din mijloc...hai maaa, nu rade
Va las...
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
Ven spune:
Bey uki, daca 5 sau 6 grade Celsius se poate numi cald, atunci a fost cald si la noi.....
Incisivi laterali sunt aia ... oricum va arata haioasa
Am fost si noi in oras azi, dar cu masina. I-am cumparat lui tati jeansi si mocasini de vara, daca tot avem asa calduri
Mie nimic deocamdata, dar las' ca vine si randul meu
Markus mi-a mancat azi ce-mi cumparasem cica pt. mine: Exquisa - Frucht und Quark, crema din aia de branza cu fructe dedesubt, un deliciu N-are gusturi rele baiatu', a halit rapid 2!
Cam atat. Ah, ba nu, uitam sa-l laud!
A dormit de aseara de la 23 pana la 9,30 azi-dimineata! Acesta este un fenomen rar intalnit la noi, chiar premiera pot sa spun!
In consecinta am avut si eu o premiera: am dormit pana la 9 dim.! Ei, asta da viata!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
carmen77 spune:
Mai fetelor mai, dar e rusinos ce se intampla pe aici!! Gata, o venit caldura si v-ati dat la fund? .
De obicei aveam cu ce ma delecta la munca .. da azi pauza.
Maine dimineata sper sa gasesc 2 pagini umplute .
Hai ca v-am stresat destul ... ma duc si eu sa hranesc Mateiul .... ca acu am ajuns si noi acasa ....
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003