Despre Utrogestan ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Delia,
Ti-am scris si la mamici de iulie-august,eu am luat utrogestan la Mihnea,oral cite 3 zi.
Nu a fost nici un fel de problema,te rog stai linistita si nu-ti mai fa griji.
CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Multumesc mult fetele!
Nu am probleme cu doctorul meu de care sunt foarte multumita dar eu terminand medicina stiu ca unele aspecte pot scapa cateodata si de aceea vroiam sa fiu sigura ca doar e vorba de bebecica mea.
Ma panicasem un pic ca eu sunt singura care il luam oram si am crezut ca n-am inteles bine...... si-mi era jena sa-l sun sa nu zica ca-s tembela.
In al doilea rand in cartile de farmacologie prezentarea progesteronilor este facuta pe pagini intregi si daca ai "ce citi" sa te panichezi" las' ca gaseste Delia "de lucru".
Intotdeauna am tendinta de a ma panica si daca ma mai linistiti voi imi trec si mie gandurile rele......de aceea eu va tot intreb.
Va pupic dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

si eu iau utrogestan din sapt 3 de sarcina pt ca am sangerat si sa nu pierd sarcina. El se admin vaginal si oral(asa il iau si eu),depinde de medic.Am avut indoieli ca si tine dar decat sa risc, mai bine il iau.In mod normal se da doar in 1 trim de sarcina, adica 12 sapt,dar mie medicul mi-a zis ca-l voi lua 18 sapt.Oricum e f. bun pt.ca fixeaza sarcina si reduce riscul de sangerare.In principiu se da la gravidele cu varsta peste 30 ani,dar nu e o regula.

dpuiu

Mergi la inceput

Multumesc mult!
Eu astept sa apara somnolenta ca am insomnie, nu prea dorm deloc!
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Delia ai vazut pe prospect ca in caz de iminenta de avort se recomanda vaginal. In plus, administrarea orala produce stare de somnolenta pronuntata (probata pe pielea mea) si cel putin cele de peste zi ar fi bine sa le pui local. Cred ca si absorbtia e mai rapida.

Eu am luat oral vreo 2 zile si cand am vazut ca imi cadeau ochii in gura, am trecut la administrarea vaginala.

Sanatate maxima si vei vedea ca e totul bine!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Eu iar nu am dormit nici noaptea trecuta, oi fi defecta?
Vreau si eu sa dorm muuult!
In schimb am avut o durere de cap ieri toata ziua, sper sa nu fie de la pastilutze...
Pupicei si toate cele bune!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am luat utrogestan 4 luni de zile, cite 2 in fiecare seara-oral. M-am simtit foarte bine si am facut un bebe frumos si sanatos. Nu stiu daca datorita utrogestanului am avut o sarcina lipsita de incidente, dar am avut incredere in medicul meu si a fost bine.

Mergi la inceput