Copilasi de iunie-iulie 2003 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta, imi pare atat de rau. As vrea sa stiu cuvintele care sa te incurajeze. Iti doresc multa putere! Si multa dragoste si sustinere din partea familiei!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pupici fetelor..ma minunez cand citesc atatea despre voi! mai bine zis despre copchilasii vostri!
martta- ai grija de tine si ia decizia care crezi ca e mai buna! sanatate si pupici...sa stii ca noi te sustinem...moral..
cu condusul e bine...deocamdata!
acum nu ma simt prea bine! am fost azi la dentist...am avut o masea rupta! si mi-a taiat gingia ca sa o refaca! naspa! si acuma ma cam doare..
noi nu mai avem noutati...repeta orice zicem noi!
pupici tuturor!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Martta, noi suntem alaturi de tine, indiferent de decizia
care va trebui luata.

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutare fetelor,

cica n-am somn inca si am intrat sa vaz ce mai faceti.

La capitolul "vorbit" le baga fimea ,de pe cuvintul meu ca nu stiu de unde le scoate...mai nou am observat ca a inceput sa faca propozitii scurte gen"mama dus tai"(adica am taiat-o de acasa)sau "ina tai auto"(selina tai cu masina)...ma da gata!
La noi ,cum e vremea super,pe pitica o mai bagi in casa doar la masa si la culcare,in rest numa cu copii afara sau la bunica-sa(are concediu asa ca profitam ,sa mai respiram si noi)

Fetelor,am un "semnu intrebarii" in cap cit China....vreu sa-i fac vaccinul contra hepatita A,ziceti si voi sa il fac....voi l-ati facut la prichindei?

MARTTA,mult curaj si putere!
GABY,spor la soferit si bafta sa iei carnetul.
MIHAELA,eu tot crema de la vichy o folosesc si e super.Pupici lui Flaviu.

Va pupacesc si ma duc la somn.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

adyna - sa fie! mersic! eu i-am facut lui stefi havrix jr! la 1 an jumate...nu a avut nici un fel de reactie! eu sunt pro vaccin!
pupici si sanatate!
si pentru martta de 2 ori mai multi pupici si...curaj!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Martta, nici nu stiu ce ar fi de zis... putere sa treceti peste momentul asta! Imi pare nespus de rau.
Mihaela, tardiv, tardiv ma trezesc. Sorry. Ca sa-i raspund si lui Bobi, intru greu pe forum saptamana asta pentru ca am bunicii plecati din Bucuresti, chestie care ma face depasita de evenimente. Ma rog. Si intr-o dispozitie de iarna geroasa. Dar scap io saptamana viitoare.

fetele, vaz ca ati vizionat-o pe Oana. Da, ma, era super grasa. Nu mai stiu cine zicea, Andra cred, ca in ultimele poze seamana cat de cat cu ea cea de acum. Asa este, le-am pus pe alea cand era in curs de "slabire". Carmenutza, Oana a inceput sa slabeasca de pe la 1 an si ceva, dar durdulica a ramasa pana pe la vreo 3. Stiu ca la gradinita era "legata". Acuma ma rog de ea sa manance si e piele si os. Mint. Mint. Arata bestial.

Madicule, stii ceva? Schimba bona fara remuscari! Cea mai naspa chestie mi se pare sa fii stresat tot timpul de un personaj fitos si capricios. Si inca ceva, mie chiar nu mi s-ar parea ca stresezi sau confuzezi copilul daca le-ai lasa impreuna pe amandoua 2 saptamani sau cat ziceai. Pai ce are? Mai ales daca te incurca pe tine cu serviciul. Abia ca se acomodeaza Mariuca. In fine, asta e doar o parere, asa... la prima rationare.

Bobi, ai, ma, voie, cum sa n-ai!

Gata, plec ca tre sa-l scot pe Miki- the man afara.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
hop si eu din nou prin peisaj!
noi vrem sa plecam la mare de Pasti , la Mamaia, sa stam vreo 6-7 zile, cu copiii. asta va fi vacanta lor la mare din 2005, ca eu incep serviciul pe 13 iunie si nu mai am concediou dupa aia. (bine, exista ceva proiecte sa mai plece si cu bunicii in iulie, dar noi vrem sa fim siguri!) vroiam sa va intreb, ca voi sunteti mai umblate, au aparut deja ceva oferte pe la agentii? are careva idee, exista in mamaia hotele de 2 stele cu caldura in camere?! ca poate o sa fie frig... (ricum ma gandesc sa iau un radiator electic cu noi.)
in fine, daca stie cineva ceva informatii, please , poate dati PM,ca sa nu facem publicitate...

bibi - am voie sa il dau la cresa in timp ce sunt in CIC? desigur, fii linistita!!! oricum nu verifica nimeni, si tu poti sta in CIC atata timp cu nu ai "alte venituri declarate" adica cat timp nu lucrezi cu carte/contract de munca undeva. este alegerea ta daca il duci la cresa, cred, desi teoretic ar trebui sa se discute despre asta in lege, ca si mie imi suna ciudat! adica cum, esti in CIC si copilul e bine-mercic la cresa??? da sa discute ei asta dupa ce ne cresc nopua copilasii mai mari!

mihaela - aceeasi problema o aveam si eu cu cremele de fata, nici una nu parea sa aiba vreun efectr, cand am ajuns in final la cosmeticiana, mi-a explicat ca avand tenul f.f.f incarcat (porii imbacsiti, cam asa ceva) nu mai primea, de fapt, pielea, efectiv nimic, de-aia dadeam degeaba cu toate alea-alea pe fata! asa ca fa-ti timp si du-te la un tratament!
si ca sa nu crezi ca am uitat sa te cicalesc cu mersul lui Flaviu in auto, sa stii ca ei acum sunt maricei, si deja incepi sa te poti intelege cu ei, noi ii explicam unele chestii lui tudor si pana la urma intelege! asa ca eu zic ca, daca te hotarasti sa fii un pic autoritara, vei reusi cu siguranta sa calatoresti cu el in siguranta, in scaunul special!
adyna - eu am facut vaccin anti-hepatita A la bogdan, cand a mers la gradinitza, si o sa-l fac si lui tudor, mai ales ca din toamna il duc la cresa.
martta - si sunt cu gandul la tine, imi pot imagina prin ce treci, si iti tin pumnii sa poti alege asa cum sufletul si inima ta te calauzesc!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Martta, imi pare tare rau ...nici nu stiu ce sa-ti zic...multa putere sa iei decizia potrivita.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Martta: iti doresc sa ai putere sa treci peste acest mare impas. Ma rog lui Dumnezeu sa treaca repede si sa luati cea mai buna decizie.
Pentru mamele de baieti va dau un articol:
http://www.avantaje.ro/index.php?a=1207

Va pup si revin cand oi avea dispozitia necesara.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MARTA! imi pare rau! Sa iti dea Dumezeu gandul bun sa iei decizia corecta! Suntem alaturi de tine!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 15 sapt.)

Mergi la inceput