Copilasi de iunie-iulie 2003 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Amik, crema e doar de intretinere, cred, pe ea scrie parca Active night ceva de genul asta, o sa ma uit exact sa vad, nu stiu de la ce varsta se poate folosi, dar banuiesc, ca dupa 30 asa cum sunt eu, trebuie

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Martha - repeta intr-adevara analizele si bafta multa!

Bobi - bravos, si eu zic dac-ai stat atit cu Andi sa mai stai inca 3 luni ca nu-i bai! Mie una imi cam vine sa-mi dau cu pumni in cap ca m-am intors asa devreme, desi n-am avut incotro, dar parca ma gindesc uneori ca alt job gaseam eu, pe cind timpul asta minunat nu mi-l mai da nimeni ever

Anamaria - nu stiu cu cine m-ai incurcat, dar eu sigur nu-l tund zero pe Luca, abia l-am tuns acum cit sa nu mai arate ca o fetita, dar zero - no way!

Amik - si eu cred ca mai bine incercati o vreme un pet electronic, daca vrei musai.

Pojogam - vezi ca sint acum in farmacii niste truse de la Vichy, poti incerca asa cremele lor (in functie de tipul tau de ten), costa 190,000 si includ un port-fard, o crema (15 ml), un demachiant si o crema de ochi (cred ca 5 ml). Cremele lor sint fr bune, mai ales ptr tenul uscat.

Elena - m-ai lasat cu gura cascata cu pozele Oanei, nu ii recunosc decit ochii, dar deja in ultima incepe sa semene cu cea de acum. E o bebelusa haioasa foc si pufoasa, cred ca era numai buna de gidilat.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Cornelia- vezi ca am postat eu un subiect care suna cam asa... a doua nastere mai rapida sau mai usoara?
Vezi ce au raspuns fetele!
Eu sunt convinsa ca si una si alta!
Eu cand eram in perioada de dupa nastere cu epiziotomie super dureroasa, imi puneam vata infasurata in tifon sa nu se lege vata de ate, ca tampon am inteles ca nu e bine si pe tifon in dreptul taieturii putina crema Bepanthene. Si asta de fiecare data cand foloseam toaleta. Mi-a fost de foarte mare folos si din cand in cand puneam si Oximed. Tot asa voi face si acum daca voi naste natural.
Martta- eu zic sa repeti analizele, neaparat!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 15 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

mamaaaaa, Elena...nu pot sa cred..parca nu este acelasi copil...ai avut dreptate..dar avea aceasi fata "sugubeata"...Cand a inceput sa slabeasca?Ce mai face Miki-the man?!

Martta, bafta multa...sper sa-ti iasa analizele bine a doua oara.

Mihaela, parerea mea este ca orice crema este buna atata timp cat este aplicata pe o fatza curata si demachiata. Eu folosesc acum Dior, dar nu simt nici o imbunatatire fata de vremea canf foloseam Nivea, de ex.Creme de la Vichy sunt intr-adevar bune.Eu tot imi propun sa mai ajung la un tratament cosmetic si nu ajung...cred ca mi-ar fi muuult mai folositor decat toate cremele posibile.

Amik, unde ati fost la teatrul de papusi?Parca as duce-o si eu....

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Aditzu - uite ca am rezolvat problema cu pozele, poti sa ne admiri

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

carmen, am fost la tandarica in victoriei."ratusca cea urata".

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

b] Cornelia: Ce te-a apucat ? Esti pe ultima suta de metri ( de fapt ultimii doua sute de metrii) si te ia cu frica? Si de unde pina unde sa se nasca baietii mai greu? Pai eu in ziua cind l-am nascut pe Alin am facut de mincare pentru Cristi, ca in orice alta zi, am facut si salata de vinete, fara sa bag in seama contractile, pe care le-am pus pe seama faptului ca m-am deranjat la stomac dupa ce cu o seara inainte mincasem lapte cu fulgi de porumb. Ei si dupa ce am terminat salata de vinete si trebuia sa-i dau lui Cristi sa manince, am zis ca nu e de gluma si l-am sunat pe sotu sa-i zic sa vina acasa ca trebuie sa mergem la spital, dar sa pastreze taxiul ca sa nu mai stam sa comandam altul (era vineri si o ora la care gaseai greu o masina).Pe drum am avut contractii dese si dureroase, de nu ma mai puteam misca nici sa cobor din taxi, asa ca m-au dus pe scaun cu rotile pina in sala de nasteri. Am ajuns la spital la ora 16 , iar la 17 s-a nascut Alin. Diferenta a fost ca nu mi-au mai dat atita mialgin si mi l-au facut tirziu asa ca nu am mai fost ametita ca la prima sarcina si am simtit durerea dar am si cooperat mai bine.
Daca totul e in regula ca sa nasti natural totul trebuie sa mearga mai repede decit la prima nastere.
Eu sint curioasa cum o sa fie acum la a treia nastere. Sper sa nu nasc acasa. O sa ma duc din timp.
In privinta epiziotomiei am fost uimita sa constat cit de bine m-a cusut medical cu care am nascut a doua oara (era ul de garda ca al meu nu era in Bucuresti), nici nu a mai trebuit sa folosesc colac si nu am dat cu nimic, nici ceai de galbenele nu am folosit. S-a vindecat bine si repede. Asa ca acum l-am ales pe el ca sa nasc.

Martta: [/b] Ce mai faci? Sper ca totul sa fie bine.

Noi o sa-i tundem zero pe baieti anul acesta.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magdone - stai linistita! te sun!! ai noric ca merg doar prin dr taberei.. asa ca.. nu-ti face griji! de placut, imi place..acuma ce sa zic? e usor cu instructorul in dreapta!
noi cica numaram pana la 10!( patru, cinci, sase, opt...zece!!!!)[:)pupici si sanatate!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor
noi ne-am facut bine, raceala se pare ca a fost foarte usoara, atrecut de la sine in cateva zile, mai avem putini mucisori si tusim doar foarte rar, n-a facut deloc febra. ne mandrim ca ne-a iesit si al 4 lea canin, de-acum mai raman ultimele 4 maselutze si gata, am scapat de dinti si tot alaiul lor de maraieli si alte neplaceri!

cornelia - eu am nascut doi baieti si nu-mi pot imagina ca as fi putut sa am nasteri mai usoare, chiar daca m-ar fi bucurat enorm gandul ca as avea fetitza! pe bogdan e drept ca l-am nascut prematur, a fost mic (2,4 kg) si l-am nascut in vreo 2 ore, dar n-am simtit absolut nici o durere, anestezicele date de dr prin perfuzie si-au facut efectul cu siguranta! pe tudor l-am nascut in 30 de minute, dupa ce mi-a rupt moasa membranele, ca bb nu era in regula... avea cordonul dupa gat si nu ii mai batea inimioara bine! in astea 30 de minute am simtit ceva dureri, nu le pot zice contractii ca la mine era asa, o durere surda, nu foarte mare, suportabila, dar continua! in fine, nu ma vait, ca juma' de ora de dureri, poate oricine sa suporte, mai ales ca sa-l aduca pe lume pe un minunat de bebe! asa ca eu zic sa te gandesti la asta cu zambetul pe buze, ca va fi mai usor (oricum, medicii asta zic, la al doilea e mai usor!)
amik - mie mi-a zis cosmeticiana sa folosesc antirid dupa 30 de ani, sau cand mi se pare mie ca am nevoie asa ca inca nu folosesc, ca eu ma simt tot ca o pustoiaica de liceu!!! dar ceva hidratant tot se cere, ca ma cam cojesc in lipsa!
cgaby - succes la scoala de soferi, si sper sa reusesti sa iei carnetul si sa si conduci, nu ca mine - ca am carnet din 1996, dar nu conduc deloc, nu-mi place, sunt tare distrata si mi-e teama! acum ma gandesc sa mai iau cateva ore, ca chiar mi-ar fi mai usor cu masina... om vedea!
andra - scuze de confuzie, era cineva pe-aici care intreba [b]daca sa-si tunda puiul la zero...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Anamaria, pai fa-ti curaj sa conduci, ca e tare bine. E bine si in familie sa fie doi soferi la drum lung, se mai schimba si nu obosesc. Nu se stie cand e nevoie. Aditzu era cea cu tunsul la zero .

Gaby, spor la soferie!

Martta, ce mai faci? Nu ai vesti bune?...

Mihaela, eu folosesc numai o crema de zi foarte usoara, Nivea la tub ca de pasta de dinti. Nu e foarte grasa, intra repede in piele, si are si protectie UV. Sunt foarte multumita pentru ca nici nu o simt pe fata dar pe de alta parte la vant se simte diferenta. Merg la tratament cosmetic regulat o data pe luna si este foarte bine, de fapt pe mine cosmeticiana m-a scapat de o acnee de pubertate care m-a tinut pana dupa 20 de ani . Am intrebat-o si eu de alte creme si a zis ca sa nu ma apuc inca, dup-aia intri la stapan . De spalat ma spal cu lotiune speciala de fata si cam atat...

Noi cautam o bicicleta. Daca ati vazut pe undeva una mai solida eventual si cu maner de impins de la spate, let me know!

Sa ma laud si eu cu ce ma pot lauda, adica nu mare lucru . Avem vreo trei carticele cu animale din acelea acordeon, cu cate 10 poze fiecare, cu tematica (insecte, animale subacvatice, animale de la pol). E, mai putin la insecte, fi-mea le recunoaste pe toate din prima (desi nu vrea sa le spuna ea numele ).

Salutari tuturor!

Mergi la inceput