Copilasi de iunie-iulie 2003 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
aditzu spune:
Buna Fetele,
Crisa - multa sanatate tatalui tau
maria m m - pai tot 10 are si Irina, ea mereu a fost asa de cand era bebe mic, de a innebunit-o pe maica-mea, eu m-am resemnat demult, mai ales a acum nu mai pot s-o pacalesc neam, cand vrea mananca, cand nu, nu si gata.
Maria - nici Irina nu ajunge la lanta, faza e ca noi nu tinem usile inchise prin casa asa ca nu prea are la ce sa se intinda.
Irinei ii place foarte mult sa faca baie mai putin momentul clatitului pe cap cand incepe sa urle, din cauza asta nici nu-i fac in fiecare zi baie pe cap ci cam o data la 4 zile.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinuca03/my_photos
Pupici, Adi
carmenutza spune:
Hai sa va mai spun o faza de a Mayei....aseara statea ea pe olita, noi butonam la televizor si la un moment dat ajungem si la de acum celebra pentru stupizenie emisiune "Ciao Darwin"..fix pix cand presta la fel de celebra Andreea Banica....Maya o aude cantand, se ridica brusc de pe olita si incepe sa danseze in fundul gol in mijlocul camerei intr-un fel in care nu a mai facut-o pana acum.....se zbuciuma tare de tot, dadea din maini, din picioare, batea cu piciorul in parchet, isi ridica mainile, parca executa un ritual....si ajunge Andreea Banica la un vers: "Dansez, dansez" si o aud pe Maya tipand de acum: "hai, hai"...si tot asa tot refrenul..canta fata:danzez, dansez..si Maya "hai, hai"...am ras cu lacrimi.
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Poze cu Maya
crisotexa spune:
Iote la ele ce se gandesc la concediu!! He, he, d'asta m-am dus si io la serviciu, sa pot sa iau concediu in vara, ca altfel io incepeam lucrul si altii concediile...
Carmenutza, mortala fie-ta.
Multam de urarile pentru tatl meu. Problema e ca el se crede si arata atat de tanar.... ca e greu sa stea cuminte.
Si eu ma minunez in fiecare zi de Tudor. E atat de dulce si retine atat de multe. Il iubesc mult de tot. Sa vedeti ce frumos sta la masuta si se joaca.. si ce-i mai poarta de grija lui Bodo.
Pup
Andra_ spune:
Buna fetele,
eu numar minutele sa fug acasa, vremea asta ma face sa visez cu ochii deschisi la w-e, plus ca zilele-astea cum v-am spus cam frec menta.
Lya, Maria M_M: mai aveti subiectele alea vechi, Bb-lusi de iunie iulie 2003 (6-15)? Ca acum vreun an le aveati, ma gindeam ca poate le-ati salvat macar voi, ca eu nu stiu unde-mi era capul
Marox - ce mai faci, te-am "vazut" pe la alt subiect si ma gindesc ca poate ne mai spui si noua ce mai faceti, si mai ales ce mai face bb2. Pupici!
Si eu fac planuri de vacanta, de Paste si de vara, se pare ca de Paste ajungem la Budapesta (si o vizita mica la Pandorf ), iar in vara inca studiem Turcia vs. Grecia...
pup u,
Andra
gio spune:
Multumim pt urari!!!
La multi ani Magda, chiar daca cu intarziere!!!sa fii fericita si iubita!!!!
Mortala faza cu Maya,Taisia prefera bebelusele, se uita la ele fff atenta si le aplauda: Baboooo!!!!!
Si noi stam afara intensiv, poate si pt ca vreau sa profit de ultima (sper) sapt libera, ca de la inceputul lui aprilie cica incep serviciul.
Pupici
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
cgaby spune:
aditzu - eu in decembrie m-am mutat in cartier..si nu prea am fost in parc la sebastian..ca nu prea imi place! eu merg mai des in moghioros. de asta nu ne-am vazut! dar daca in weekend voiiesiti in sebastian, poate ne ziceti sa ne intalnim... pupici!
stef azi a cazut si si-a facut in frunte un cucui imens!!!
noi duminica mergem la tara! sper sa nu ploua!!!
i-a iesit si ultimul canin, ca de cand se chinuie saracutul.
noutati nu avem...creste...si se face din ce in ce mai destept...nu ca-i al meu, dar e cel mai frumos si mai destept din lume!
pupici si sanatate va dorim!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Andra_ spune:
Hi, hi, fac ordine prin subiectele vechi dupa cum ati putut observa, si am dat peste Romana care se jura ca dupa ce-l naste pe Alin face si ea o pauza, de vreo... 3 ani , iar Bibi se jura ca anul asta face o fetita pe care s-o cupleze cu fi-miu , so... ma amuz teribil de una singura prin birou, de se uita fetele la mine ca la
pup u,
Andra
anamaria spune:
mai fetelor, ca tot veni vorba de vacante in Grecia, cam cat costa?
ca mie Turcia mio acolo s-a parut cea mai ieftina vacanta 'externa'... adica o compar cu Europa - Italia si cred ca de fapt nici n-ar trebui sa fac comparatie in fine, mi-ar place si mie grecia, da' acuma doar de curiozitate intreb, ca cel mai probabil la vara vom face (din nou) vacanta la cort, la Gura Portitei!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
martta spune:
Fetelor, nu voi mai fi mamica de oct.2005.
Totul s-a terminat joi, dar nu am mai avut forta sa intru pe DC...
E groaznic... port povara unei decizii, imaginea unui bb linistit in placenta mamei, macelarit in cateva secunde, in umbra unei "hotarari rationale".
Cel mai mare pacat, pe care niciodata nu m-as fi crezut in stare sa-l comit.Intotdeauna m-am gandit ca masurile contraceptive nu ma vor aduce in fata unei astfel de decizii.
Un pacat comis fata de un copil dorit...doare cumplit!
Va multumesc, din suflet, pt sprijinul vostru.
Marta&Vladut
cgaby spune:
martta - ce mai putem sa spunem? suntem alaturi de voi si...sunteti tineri! sigur o sa treaca si o sa mai faceti unul! pupici muuulllti de la noi!!!
cu drag de la gabi si stefan!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100