Copilasi de iunie-iulie 2003 (47)
Fetele, aveti aici continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44340&whichpage=10" target="_blank">Copilasi de iunie-iulie 2003 (46)
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Carmenutza - eu vreau la tirgul de gradinite, cind ai timp sa mergem impreuna?
Dana - bravos, deci o duceti pe Stefa in drumetie la vara!
pup u,
Andra
Luca Pitu
Raspunsuri
aditzu spune:
Kehleyr - Domnesti, ca asa ne place noua, Drumul Taberei, iar in ghencea nu te mai apropri. Si mie mi se pare ingrozitor sa plec fara Irina in concediu, nu cred ca mi-ar prii de nici o culoare, cred ca si din cauza ca am stat asa de mult timp acasa cu ea.
Gio - Bravo ! felicitari, asa Da veste.
Vad ca sunteti hotarate cu gradinitele, eu cred ca nu o dau pe Irina pana la 3 ani la gradinita, dar sigur e interesant pentru viitor.
Pa, Adi
http://photos.yahoo.com/irinuca03
pojogam spune:
Salutare
Andra mi-ai luat-o inainte cu subiectul nou... era cat pe ce... Pupici lui Luca pe care ar trebui sa-l admiri cu banana...
Dana minunat ca faceti drumetii... neoi am fost in apuseni anul trecut si a fost splendid, mai ales ca am vazut o pestere unica si care nu e data publicului, a fost ceva de vis...insa nu cred ca as avea curaj sa merg cu Flaviu. Legat de Grecia voiam sa te intreb unde anume e mai frumos ca nu am fost niciodata si o sa mergem anul acesta
Bychi nu am cu cine sa-l las pe Flaviu si e mai sigur cu mine! Cred si sper din inima sa ma descurc cu toate!
Multumesc tuturor de urarai si ganduri bune... sa stiti ca am mare nevoie!
Acum spre seara o sa plec la Iasi in speranta ca si drumul va fi ok, cu Flaviu care nu va sta decat in fata ca domnul altfel nu vrea si zau nu stiu cum va reactiona la drum lung.
Am mai pus niste poze haiose care le-am facut ieri cand copilul meu nu a vrut sa doarma la pranz (TE inteleg perfect Cornelia) si a adormit lingand de zor o lingurita cu prajitura, in bucatarie pe coltar... A trebuit sa punem scaune sa facem un pat; uite asa e cu mofturosii... cad din picioare de somn si tot nu s-ar culca. Si ieri si azi a stat toata ziua pe afara de la 8:30 si probabil ca l-a ametit miscarea...
In rest ne mai auzim asa cand o sa mai am timp.
Traisca vremea buuuna!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
AdynaB spune:
Saliu fetele,
va multumesc de urari,azi e un pic mai bine....inca n-am vizitat toileta
andra daaaaa...si asa vroiam sa mai dau jos ceva
romana da,e aiurea boala asta,cind vezi ca altii maninca ce vor si tu esti cu compotu si painea prajita sub nas....dar las ca trece si recuperez,ma simt mai bine azi,merci.
Si noi,si noi tot in Italia in concediu anu asta
Pupice si o zi frumoasa!
Adyna si Selina bambina
gio spune:
Vreau si eu la targ, luati-ma si pe mine!!!!
Eu pot oricand
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by pojogam
Dana minunat ca faceti drumetii... neoi am fost in apuseni anul trecut si a fost splendid, mai ales ca am vazut o pestere unica si care nu e data publicului, a fost ceva de vis...insa nu cred ca as avea curaj sa merg cu Flaviu. Legat de Grecia voiam sa te intreb unde anume e mai frumos ca nu am fost niciodata si o sa mergem anul acesta
Pai poate imi vinzi si mie ponturi de pensiuni prin zona . Dar mai incolo...
Grecia este frumoasa toata, eu sunt indragostita de tara asta si am vazut mult din ea. Pentru mers la mare (cred ca asta vrei in principal) eu recomand Halkidiki, in nord, este o peninsula cu trei brate, dintre care unul este muntele Athos. Noi am fost de fiecare data intr-un orasel numit Neos Marmaras pe bratul din mijloc. Este mult mai frumos decat in sud (Platamonas/Paralia Katerini unde se mai fac excursii din Ro). Plajele se spune ca sunt cele mai frumoase din Grecia (ma refer la toate cele din Halkidiki). Neaparat sa mergeti cu masina pentru ca merita sa va si plimbati un pic de la o plaja la alta. Se face o zi pe drum. Orasul in care am fost noi este foarte dragut, pe coline, cu strazi in panta, vesel, animat, plin de terase si magazine...
Drum bun la Iasi si ai grija cu Flaviu, mie mi-ar fi frica sa il duc pe locul din fata... Sa te intorci cu vesti bune despre parinti.
Gio felicitari pentru job.
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Gio, felicitari! Eu cred ca la interviu te-au "testat" cu rautatile alea.
Asa cum ati sesizat sunt intr-o perioada mai optimista (mi se intampla si mie, da). Nu stiu cat ma tine, dar sa vedem.
Romana, nu am luat deloc vitamine, ca nu mai aveau loc pe langa alte tratamente. Cu calciul mereu am stat destul de prost si pana luna asta nu mi-a recomandat medicul pt. ca aveam contractii. Acum totul este ok si am inceput sa iau. Stiu ca dupa 35 d esapt. e ok sa vina bb. Eu ziceam ca totul este bine si sunt sigura ca bb nu o sa se grabeasca. La eco, dpn-ul este acum 5 mai, sa vedem. Maria a avut 3 kg la nastere, dar medicul m-a "avertizat" ca bb o sa fie mai mare.
Bibi, imi era dor de stilul tau! Felicitari, David!
Cine credeti ca vrea sa mearga la targul de gradinite? Eu, dar sa nu ma spuneti Crisei, ca ea ma cearta. Pt. ca sunt in faza de optimism si pt. ca am ceva planuri ascunse bine si departe de a fi materializate de a deschide o gradinita, ma intereseaza targul asta. Plus ca, daca ma tine burtica, ne oprim si la Cora, sa facem cumparaturi pt. bebe. Sunt in tratative cu Doru, care se uita tare urat la mine, pentru ca de obicei mi se face rau daca mergem la noi la Selgros si stam mai mult de jumatate de ora , asa ca nu stiu sigur cand si daca ajung.
Va pupam
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
carmenutza spune:
Beyyy, pei si noi tot pentru anul viitor ne interesam pentru gradinite....pentru anul asta oricum nu mai sunt locuri....
Andra, pai cand vrei sa mergem?...hai maine...
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Poze cu Maya
aditzu spune:
Carmenutza - pai daca mergeti in timpul programului 9-17 as veni si eu ca cam frec menta la servici.
PA Adi
Andra_ spune:
Carmenutza- unde e si intre ce ore? Eu am job de la 9 la 18, cu pauza 13-14, eventual mai pot calca pe de laturi la prinz...
Luca Pitu
carmenutza spune:
la Palatul Copiilor este....vorbim maine pe PM,ok?
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Poze cu Maya