Ritm cardiac bebe in burtica
Propunere sondaj pentru fetele care au bebelusi in busrtica. Ati observat o legatura intre ritmul cardiac al bebelusilor si sexul acestora?
Am citit undeva ca daca este de peste 140 batai/minut ar fi baiat, daca este mai mic, ar fi fata.
Si mi-a mai zis o moasa cand faceam cursuri de nastere la primul copil ca baietii ar avea exact dublul ritmului cardiac al mamei.
Astept raspunsurile voastre,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)
Raspunsuri
georgescu oana spune:
Alexandra avea 138 batai in timpul travaliului,in rest nu mai stiu
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Monica-Elena spune:
La eco de 22 sapt bebita avea 150 batai/min(si este baietel).
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Irda spune:
La mine la eco de 13 sapt.si 1 zi bebe avea BCF 164 si mi-a zis Iosup ca-i fetita.
Sa vedem daca-si pastreaza sexul si la cea de 21 de saptamani!
Daca ar fi sa fie dupa cum se spune ca baietii au dublul batailor inimii mamei cred ca mie imi era tare frica in momentele alea !
O sa va tin la curent cu noutatile!
Pupici!
18+2 si bebe Daria
Irda
monet spune:
lia a avut, in burtica, mereu peste 140bpm. si era si este:) fetita. deci, nu stiu, nu tine de fiecare data. poate depinde si de temperamentul pruncului nenascut - unii-s mai agitati, altii mai lejeri, acolo, inauntru. asta modifica bataile inimioarei lor la diferite momente.
asta mic din burtic, desi are deja inimioara, e prea micuta sa poata fi auzita. oricum, va tin la curent, e interesant.
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Ruxel spune:
La echografia morfologica de la 23 de saptamani, Iosup mi-a zis ca este fetitza 100% si are 1514 batai / minut.
27 + 4 zile
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
Alina spune:
Pai eu stiu ca normal este intre 140-160 batai/minut....deci sub 140,nu-i tocmai ok.
Fetita mea avea cam mereu pe la 144-146batai/minut,chiar acum m-am uitat in carnetul de sarcina:)
Alina
Delia spune:
Eu nu cred ca are mare importanta avand in vedere ca bebelusii au ritmul cardiac mai crescut la inceputul sarcinii el ajungand cam la 120 la nastere.
Mei nu ma demoralizati acu' cand ma bucur si io ca am fata
...ca are peste 150 de b/min de fiecare data...
Am auzit insa ca dimensiunile sunt mai mari la baieti in comparatie cu fetele in anumite etape de dezvoltare dar daca n-am avut certitutidinea sau o carte de embriologie...e doar un zvon pentru mine!
Pupici si astept sa vad rezultatul la sondaj!
Delia si
Codrin
blackpanterro spune:
La ultimul control baietelul nostru a avut 156 batai/min.
Adriana si Aidan 24sapt+3zile