Copilasi de Aug-Sept 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

iuliana Este asa o scumpicica Emma cu cosuletul pe mana si in cautarea de oua...Draga de ea, s-o mananci nu alta...Ca sa nu mai discutam de mami cu burtica, Doamne cata frumusete!
mihaela Asa m-a distrat Silvia mititica cu chilotzeii. Mai, poate vrea fata tanga sau din dantelutza cu volanashe...
Si eu cand ma gandesc ca mandra mea nu vrea sub nici o forma scutecul, chiar daca se mai intampla si accidente...
La pipi imi aduce olitza dar la kk Nu, cred ca ii tine de cald ca alta explicatie nu am.
Seara ducem adevarate lupte ca sa ii punem scutec, ca sa nu mai discutam ca daca n-are testoasa pe el nici nu vrea sa-l vada, il arunca, il ascunde...

Mai fetelor, asa ma bucur ca a venit primavara asta...Cred ca nu m-am mai bucurat asa niciodata. Mai ales ca noi avem scandal si la imbracat geaca si la pus ghetutzele...
Dar ieri am observat ca de fapt ei nu ii place geaca aia groasa de iarna ca pe asta de primavara parca mi-a acceptat-o mai ushor.

Alta poveste..dupa ce s-a trantit in mijlocul trotuarului ca ea vrea "mingi abata cu tzepi" (minge albastra cu tzepi) si dupa ce praful de sub ea se mocirlise de la lacrimi, dupa ce ma-sa este atat de nebuna incat a cautat in tot cartierul cea minge, a inceput sa o arunce in strada in mijlocul masinilor...
V-am spus ca nu prea sunt parcuri la noi...
Va dati seama cam cate injuraturi am luat de la soferii care puneam frane nervoase din cauza mingii albastre cu tzepi...
...si eu ca disperata cautam pe catecineva care sa stea pe trotuar cu fii-mea ca eu sa pot sa ma "strecor" sa recuperez mingea ca fereasca dumnezeu sa se apuce de urlat!

Va las ca si-asa am scris o gramada...

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey mi se blocheaza harbu' asta si nu pot sa vad toate pozele.. Vad doua, dau restart....
Oricum, Domnisoara Emma e o scumpa foc! Mi-a placut cum sta ea grasuloanca la facut parul...
Si Silvione este tare caraghiasa... se urca ea cuminte si sta pe spate...
Si Andruta la fel... are ea minge cu tzepi!

Azi am un mare motiv de fericire
A sosit pachetul cu hainute americanesti! Bey, frumusetza! Bey are fi-mea niste pantaloni lila .. de mori! Si niste bluzite cu volanase, cu fluturi si floricele, cu roz si lila.... de mori!
abia astept sa ajung acasa sa o imbrac, pen'ca azi dimineata am debarcat-o la gradi si apoi am fost dupa pachet...

Vreau si eu spanac!
Si mai vreau idei de ce mai pot sa gatesc.
Ieri am facut o salata care imi place mie, simpla si ieftina - morcov, telina, varza alba, porumb si maioneza cu lamaie. MIAM MIAM
Fi-mea nu mananca ou DELOC! Am lua peste sau creier, daca oi gasi... oare o manca si ea?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anka, io i-am dat creierul de la porc de craciun si l-am mancat. dar eu n-am gatit asa ceva...

ou andrei a mancat azi in premiera! din septembrie n-a mai vrut... acum l-a mancat cu spanac! sper sa-l tina obiceiul...

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io nu m-am putut abtine... am pus pe site pozele dianei... am facut ceva loc... le sterg data viitoare cand am nevoie de spatiu... da' sa le vedeti si voi! mie pozele de la 7 ani, precum si craciun la 5 ani mi se par nemaipomenite!
www.nazdravani.home.ro , la suriori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am plans de m-am umflat uitandu-ma la pozele Dianei...
Atat de frumoasa... de scumpa... vazandu-i pozele la diferite varste, care de care mai frumoasa (fata )... m-au podidit lacrimile...
Asa va creste si Oana mea...
M-am emotionat teribil...

Mihaela, sa-ti traiasca frumusetile !
-------------------
Ieri mi-am luat liber de la birou, tata inca s-a resimtit dupa raceala si cum nu am avut cu cine altcineva sa o las, am ramas eu acasa cu frunzulitza.
Am fost in parc, fiindca vremea a fost superba.
Fetelor, m-a capiat !
Nu a vrut decat in roata, nu in leagan, nu in topogan, nu in balansoar. Numai in roata, fara sa se tina de bare, o apuca alergatul pe roata in miscare...
M-a disperat !
Dupa ce-am plecat a urlat de cred ca ne-au injurat toate mamicile cu bebelusi mici, care dormeau si ei mititeii in carucioare, linistiti. Iar fii-mea zbiera de se uita lumea la noi pe strada si se minuna. Cine stie ce-or fi crezut ca i-am facut bietei fete ...
--------------------
Iuliana, arati SUPERB !!!!!!!!!!!!
Frumoase activitati are Emma.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai fetelor chiar ca sunt "programati" astia mici! Si Raduc se trezeste de vreo 2-3 zile numai pe la 7 dimineatza! Probabil ca e de vina soarele, primavara...simt si ei, cum sa nu?
Raduc in schimb se prosteste de cateva zile la masa de dupa-amiaza, maninca 4-5 linguritze si gata, imi impinge mana!
Dar sunt multumita ca ne "intelegem" mai bine, comunicam, cu onomatopee of corse, dar pricepem 99% din ce "zice". Oricum cu "ta-ta-ta" m-a innebunit. Ma-ma, no way!
Am mai observat si la ai vostri ca au inceput sa fie din ce in ce mai independenti si plini de personalitate. Raduc se dezbraca deja singur (in 50% din cazuri reuseste, in altele doar desface capsele sau nasturii) si arata ca vrea o bluzitza sau alta...e mortal sa-l vezi ca are preferinte ca un om mare!

Iuliana m-am delectat (efectiv) cu pozele voastre de primavara, asa frumos colorate si asa o stare de bine si liniste mi-au inspirat Imi placi mult burticoasa! Iar Emma....

Cristinamh sa stii ca io nu ma mai agit ca Raduc nu vorbeste cine stie ce, ca sa vezi tu cand le-o turui guritza cum ne rugam sa mai taca putin
Si noi vrem la intalneala, dar mi se pare depaaarte rau, e inca o luna pina atunci. Asa ca ne poti trece la doritori!

Pupicei de primavara!

Am mai pus pozutze proaspete incepand de la:
http://community.webshots.com/photo/297139006/297139006iUEwRb

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu cel bun si blind si dulce si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Da,... mare personalitate.
Azi dimineata nu vroia decat cismulitele negre cu blanita bej, desi toata iarna nu le-a vrut decat pe cele albe... Da, acuma, ca sunt 20 de grade afara! Ne-am certat si am incaltat ghetute, cismele la iernat!
Toata iarna ne-am certat cu caciula, trebuia sa i-o leg zdravan, acum face scandal ca de ce i-o scot!
Daca vreau sa o imbrac, fuge! Alteori daca vreau sa o dezbrac fuge!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai fetelor...pluteste ceva in are...
Ieri am iesit, EU SINGURA cu Andra la plimbare, adica am avut curaj...
Mandra se suie pe tricicleta singurica si da-i plimbare...100 m dupa care imi striga...GATA!!! dupa care mi se da jos de pe ea (of corse, cu mingea albastra cu tzepi in mana). Asa ca eu cu o mana pe poseta, una pe copchil care voia in strada intre masini, un picior pe tricicleta sa stie lumea ca-i a noastra...si implorand pe unul sau pe altul sa-mi aduca mingea...fix ca-n filmele cu prosti...ca sa nu mai zic ca tat-su ma suna de zor si-mi vibra telefonul in buzunar, dar cum naiba sa raspund???
In cele din urma reusesc, iar el nervos, ca ce fac domle asa important de nu pot vorbi???Daca era in fatza mea cred ca-i trageam o geanta-n cap!!
M-am calmat in cele din urma si am hotarat sa ducem tricicleta, minge, poseta acasa...si sa mergem sa-l luam pe tati de la serv. sa ne plimbam impreuna...Zis si facut...(nu se mai pune scandalul de pe casa scarii si din lift...)
In maxi-taxi mi-a vb tot timpul. Cum urca cineva cum il cataloga:tanti, nenea, patitza (fetitza), beatu (baiatul) ca toti saracii se uitau la noi ca poate avem ceva cu ei...Toata lumea ne intreba cateceva: ba cati ani are, ba cum o cheama si ea mititica raspunde la fiecare in parte de rasuna masina...Ma facusem ca toate culorile curcubeului!! Cum cobora cate unul, cum ii facea papa si pupa degetzelul...
In cele din urma am coborat!
L-am luat pe tati si hai la plimbare...si pe drum si-a dat seama tat-su de ce nu puteam eu sa raspund si la telefon...ca acum am trecut in sarcina lui alergatul pe strada iar eu priveam vitrinele magazinelor
Can a ajuns acasa era saracul tati transpirat tot! Sper sa nu mai comenteze alte dati...
Si acum ma gandesc cu groaza ca daca ne pregatim sa venim la Bucuresti cum naiba sa facem ca daca la 20'j de min. de mers cu masina s-a manifestat violent, la 4 ore ce-ar face?? Ne-ar pune nervii pe bigudiuri...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Nici piticul meu nu mananca ou, foarte greu in conving sa pape 2-3 inghitituri si de obicei i-l dau cu cascaval (ca pe asta il adora, ar manca non stop).
De obicei papa ou in mancare (ultima data in cartofi frantuzesti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Buna fetelor!

Iuliana am vazut pozele voastre Arati f. bine mami!Iti sta tare bine burtikoasa! Iar de puica mika ce sa mai zic...Scumpa tare!

Mihaela_s - ai niste fete SUPERBE! Am vazut si eu pozele Dianei si mi-au placut tare mult! FRUMOASAAAAAA

Danateule - tare scump e ma Raducu! E dulce rau....Dabia astept sa ne intalnim sa-l pupacesc pe falkos!

Cristinamh - trece-ne si pe noi pe listuta. Incercam sa venim.

Va pupic!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput