Copilasi de Aug-Sept 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am revenit si noi dupa cateva zile de absenta, am fost la Cluj sa petrecem Pastele la nasii mei. Ne-am simtit foarte bine, am fost si intr-un parculetz cu Silvia unde a descoperit nisipul-cu parere de rau aici in SM nu exista nici un parculetz cu nisip!!!-si normal ca s-a facut ca purcelul, dar important e ca s-a distrat matzulina mica.

Cristina, site-ul cu do-re-mi nu merge si tare as fi vrut si eu sa mai schimb melodiile, ca imi ies pe nas deja .

Rodica, spor la construit, noi speram sa va ajungem din urma, dar pe la anul asa, ca e nevoie de bani, pe care nu-i avem .

Noi de Pastele ortodox vrem sa plecam de acasa, taman la Viena, e un we prelungit si alta ocazie nu mai avem, ca nu ne suficient doar un we normal. Asa ca vom ciocni oua in parcul schonbrun :)). Plecam de data asta cu fetele (sper ca si cu diana, azi aflu verdictul) si abia astept!

Va pup mamici si copilasi .

PS Am pus pozici noi daca vreti sa ne vedeti!.

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mihaela, mai incearca la do-re-mi, sigur merge. incearca intai direct pe site, fara subdomenii...
mie imi plac...sunt ceva nou

asteptam sa vedem daca diana primeste avizul pt excursie... sper sa poata mititica!

andrei mai nou nu mai vrea sa danseze singur...! ci cu mine... cum ma vede ca sed la pc, cum ma trage sa dansam parca am fi doua maimute care se balangane...

rodica, spor la construit!

16 aprilie, bucuresti, intalnire de copilasi!!!!
LISTA: hornoiuc, roxana77, liliac1, rodica P, freia, Elena-Teodora, ankalaura, deliak, tigresa, Anny , Mih, danat, felicia 0606, danoana

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46188" target="_blank">Copilasi de Aug-Sept 2003 (52)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput