Copilasi de Aug-Sept 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Rodica, noi avem calut balansoar –destul de solid –, nu s-a rasturnat niciodata cu el, desi fata mea are o viteza la calarit, mama-mama! ce s-ti spun... Seara avem program artistic, in sensul ca dupa ce papam laptele de la 21,00, ne urcam pe calut si ne leganam, dar nu prea mult, pentru ca fata mea vrea plimbata pe rotite! Aici e marea distractie! tata sta in fund la capatul sufrageriei, iar eu, la celalalt si ii facem vand. cu cat mai tare, cu atat mai bine. Cu picioarele jos ajunge cu varfurile, ca-i inaltuta, dar nu ne facem singurica vant. asa ca... La noi merge chestia cu calutul vreo ora, dupa care ne cam saturam... Iar ziua, cand nu sunt eu acasa, o da si bona si cica il plimba si ea singurica (il ia de maner si-l plimba prin casa!)
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ieri am fost la mama sa o ducem pe Diana in vacanta pentru o saptamana...iar Silvia se putea sa nu faca ceva boacana?
Stateam linistiti si povesteam, copila in spatele fotoliului, credeam ca se joaca...deodata apare cu o cutie de guma happydent(scotocise in poseta mamei mele) si o baga in punga cu care se juca...o vad ca mesteca...GUMA...i-o las putin, spune mmmm, adica e buuuna! Ii luam cutia, se supara, vad ca are destul de mult in gura...ii scot cu forta, avea cred 2 pastile...copilul urla, normal, guma era foarte gustoasa.

Asaaaa, am facut o pauza...pentru ca domnisorica a facut kk in pantaloni...bleac, si in concluzie tot nu-mi va spune cand o scapa, am intrebat-o...acum i-am pus scutec ca macar nu am de spalat pantaloni puturosi. Mai devreme facuse pipi si n-a zis nimic, era tare bine asa uda la fund.

Hai va pup ca sta calare pe mine, nu stiu ce vrea...aaaa voiam sa o laud pe Rodica si pe Stefan, am vazut pozele. Si pe ceilalti copilasi care fac nazbatii si progrese!

Am pus si noi poze de la un an jumate .

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

"Pe cerul de purpura inlantuit de gandurile omenirii, un cocor facea autostopul..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi avem calut. partea cu rotile n-o folosim, si sunt multumita de platforma, ca sta bine cu picioarele pe ea. normal ca uneori "calareste" cam prea repede pt gustul meu, dar pana acum n-a cazut. si asa ii place sa se dea "ittiii", cum zice el cand isi ia avant...
noi avem si leagan in casa, dar nu se poate sui singur. calutul ii e la indemana.

apoi, exista si alte variante de balansoare, nu neaparat calut. e adevarat, fara roti, dar mai joase si de pe care bb nu poate pica asa usor. cand ma vezi on-line pe YM zi-mi sa-ti trimit o poza.
dar eu sunt multumita de "armasarul" meu, nu e inca naravas

azi mi-a mai facut o surpriza... s-a cocotat si pe cea de-a treia masa din casa! acolo chair nu se suise pana acum. si aia e instabila... credeam ca-l adun de pe jos. pai mai lipseste sa-l gasesc sus pe aragaz... pe masina de spalat... ca doar seamana! tragedia e ca isi trage singurel scaunel sa se suie unde are chef.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Neata,

ce credeti ca faceam azi noapte? doar ce il pusesem pe stefan in patut dupa o repriza de leganat cind am auzit eu un poc, ce sa fie ? stind si cujetind pina la urma am ajuns la concluzia ca e icoana de deasupra patutului, pai am putut sa adorm pina nu am dat-o jos, daca ii cadea copilului in cap! semn ca povestea cu drobul de sare nu e minciuna

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Cum a facut, Rodica, icoana aia poc? S-a spart? Sau a cazut? Mai bine nu mai atarni nimic deasupra patutului lui bb.
Si la noi se mai aude din cand in cand cate un poc de parca ar trozni peretii. Deja m-am obisnuit cu sunetul asta si nu ma mai sperii.

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai si la noi se mai aude un poooc noaptea dar asta din cauza ca da Andra cu capul de tablia patului...si oricat as incerca eu sa capitonex tablia cu pernutze, nu stiu domle cum se "strecoara" printre ele...
Trebuie sa gasesc o metoda, oricat de odioasa ar fi, sa capitonez tablia cu ceva mai serios...
Aveti idei?? Va rog!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

he he...liliac, si la noi acelasi "poc" se aude. numai ca blindez o parte si se da cu capul de cealalta... n-am gasit inca nici un sistem cu rezultate 100%.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mihaela - nu m-am putut abtine, si inainte de a citi tot, a trebuit sa raspund! Mai, e o dulcica fata asta a ta, si amandoua imrepuna si mai dulcici!
Ce tine ea papagalul ala de gat! Si plimba papusile in poponeata goala in masina! M-ati omorat!
Si sa sti ca si noi avem carut la fel la fel! Cu patratele galbene si portocalii! Da' nu s-a mai suit Eliza in el de asta vara, cand era la mama!
Sa o pup eu pe ea de bosunfloanca tunsulica, cu geaca ei Nautica cu tot!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axa_io spune:

Aseara am scris de doua ori acest mesaj si m.au apucat damblale fiindca nu mi l.a trimis. Mergea urit de tot net.ul aseara, in fine.

Eu cred ca fiecare bb are un ritm al lui de a se dezvolta, de a creste...dar daca tot m.ati intrebat, acuma ma falesc si eu, Fabio are 90 de cm, masurat ieri si cintareste 13,600.
Noi de faza cu suitul pe mese am trecut.o..he,he, acum e la faza inchisul si deschisul usilor, cind sunt in baie, de multe ori trebuie sa inchid cu cheia si sa.l las cu taticul ca altfel ma pune in vazul lumii...

DANA ENE - eu i.ti dau doua retete, tine cont ca daca puiutza ta nu.i obisnuita cu pastele fainoase, poate nu o sa.i placa, tine mereu o farfurie de rezerva cu mincarica ei preferata, asa nu lasi flaminda fata.

CONCHILIE GUSTOASE

250 gr. conchilie sau pasta^ mica, daca^ e mare, o tai cind e fiarta^
1/2 piept de pui
70 gr. de cascaval moale
2 rosii mari
2 linguri de ulei (preferat de masline)

Fierbe pasta in apa sarata. Fierbe si puiul si maruntestel.
Taie rosiile in bucatzele mici fara simburi si pune.le cu uleiul, acoperite cu capacul sa se inmoaie bine, cind sint coapte pune cascavalul si puiul si amesteca tot. Strecoara pasta cind e fiarta si amesteca totul impreuna, poti pune o linguritza de patrunjel taiat marunt.

PASTA CU CREMA DE DOVLECEI

2 dovlecei medii
ulei
parmezan ras sau orice cascaval ras
sare
pasta scurta (tip penne sau fusili sau ditalini)

Taie grosolan dovleceii si pune.i intr.o craticioara cu 1/2 pahar de apa si 4 linguri de ulei, sare. Lasa sa se coaca bine si fa.i crema cu mixerul. Fierbe pasta in apa cu sare, cind e fiarta o strecori si o amesteci cu crema obtinuta din dovlecei si pui mult cascaval ras. Pofta buna si spune.mi cum a mers, daca mai vrei retete iti mai dau...peste, orez, verdeata, vezi cum merge cu pasta. E o mincarica buna, hranitoare. Fabio e obisnuit si maninca de rupe. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Ce ma fac? Alex nu mai vrea sa doarma deloc ziua! Dar nici nu da semne de oboseala pana seara tarziu! Eu ma simt daramata primavara iar el are prea multa energie.
Am fost aseara la Mall sa iau niste haine de la curatat. L-am luat luat si pe domnu' la plimbare (a treia oara pe ziua aia!). Dupa ce ne-am alergat prin casa vreo jumatate de ora ca sa pot sa-l imbrac a fost foarte cuminte in masina. Ei, am ajuns la Mall si a vazut scarile rulante. S-a dus glont la ele si ne-am dat cu scara in sus si in jos pana am reusit sa-i distrag atentia de la ele. I-am aratat fantana din mijloc. Rau am facut ca nu mai voia decat in brate sa vada apa. Nu-l interesau nici jucariile. Incercam sa-l indrept catre o jucarie iar el se intorcea si o lua la fuga inapoi strigand "apa, apa". L-am luat in brate si am intrat la Diverta la jucarii si a uitat de apa. Am gasit acolo un calut balansoar si mi-am adus aminte ca ati vorbit despre el. L-am pus calare. La inceput i-a fost un pic teama, dar pe urma nu mai puteam sa-l dau jos. A fost singura jucarie care i-a placut de acolo. Cred ca se cere cumparat, nu?
A adormit in masina la intoarcere, dar nu a dormit decat vreo ora, dupa care era iar fresh. Iar asta noapte a adormit foarte tarziu. Urmarea: el dormea linistit de dimineata iar eu sunt buimaca si dorm pe mine la birou.
Felicia si al ei bb Alex

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput