VITILIGO

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Arinna, in legatura cu animalutele, banuiesc ca tot prietenii te pot ajuta. E f greu sa gasesti stapan unui animal in varsta. Tot cei care iubesc animalele si care au spatiu si timp pt ele le vor lua. Intra pe site-urile despre animale si pune niste anunturi acolo. Si pune si aici, pe DC. Daca ai un aparat foto fa niste poze si pune-le pe site-uri. Te ajut daca vrei.

Ioana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

April,

...Imi pare rau pentru mama ta...ma gandeam insa ca diabetul e destul de frecvent acum si observ ca poate fi stapanit, cu regim strict mai ales, si tratament...Cat despre vitiligo, se vede atat de rau, are de multi ani? Nu mai tin minte daca ai mai scris aici despre asta...Face vreun tratament?

Mergi la inceput

Fetelor, azi am cautat innebunita nr de telefon al dr. nedelcu si fraiera de mine nu s-a gandit sa caute si pe DC.

In final l-am gasit si il mai postez aici o data
Tel cabinet dr. Ioan Nedelcu, str. Veronica Micle, nr. 15: 3107885

De 9 ani n-am mai fost la cabinet. Sunt curioasa cat a imbatranit d-l Florin (cine a fost stie despre cine vorbesc)... De data asta ma duc pt o alergie.

Ioana

Mergi la inceput

Haideti fetelor, numai 7 pagini de atata timp?Ce mai faceti? Stati pe loc, ceva rezultate, v-a trecut- bine-ar fi...E mai rau?- bine n-ar fi

Mergi la inceput

Eu am inceput sa iau de azi Vitiz tablete- sunt antioxidante, se ia uan pe zi, si Omega 3, ulei de somon cu vit E bun la multe dar si pentru piele.
Va pup

Mergi la inceput

...am vrut sa scriu Vitix

Mergi la inceput

Arinna, la ce e bun Vitix-ul asta? Sunt curioasa daca observi vreo ameliorare. Tine-ma la curent

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, e pentru vitiligo, un complex de vitamine si alte chestii antioxidante, se considera ca boala se datoreaza si stresului oxidativ de la nivelul pielii.
E produs de cei care fac si Vitix crema, cred ca de asta ai auzit,da nu da rezultate la toata lumea si trebuie sa stai la soare dupa.Eu dau cu cremele mele in continuare da de acum iau si antioxidantii.Cand ma gandesc ca vine vara, ma indispun...

Mi-am mai luat o crema de fata cu care ma inteleg bine vad, de la sebamed, nemteasca, si deodorant fara substante nocive tot de la ei, ca faceam alergii urate si am ganglionii mariti,sunt numai porcarii in deodorantele normale...asta n-are aluminiu, alcool, parfum...etc....si nu blocheaza transpiratia, doar neutralizeaza( mirosul)nu stiu cat de eficient este, voi vedea...dar cu crema ma simt foarte bine, are si vit E...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe8 spune:

salutare! nu prea obisnuiesc eu sa intru pe forum-uri da acum chiar as vrea sa-mi spun parerea. n-am avut rabdare sa citesc tot ce era inainte despre acest subiect si din nefericire ma aflu si eu implicat. pot sa spun ca am lasat ca vitiligo sa-mi distruga viata. m-am incapatanat sa gasesc un tratament ca sa revin la normal. n-am gasit nimic si incet, incet m-am izolat de lume ca sa zic asa. ideea este ca nimeni nu stie mai nimic despre vitiligo si toti mai mult presupun. se spune ca doar 20% au sanse de vindecare. situatia mea este cum nu se poate mai rea si abia acum m-am obisnuit cu ideea si nu stiu in ce sens sa o apuc.sa va spun cum sta treaba: dupa cum stiti se presupun a fi mai multe cauze pt aparitia vitiligo-ului. de obicei atunci cand apare pe sens nervos se poate vindeca. la mine este problema autoimuna si sansele sunt 0. merita specificat ca am probleme si cu tiroida. n-am inteles niciodata diagnostigul pt ca fiecare doctor are unul. in pricipiu este ceva de genul hipotiroidie cronica autoimuna. credeti-ma ca am fost in toata tara si nimic nu a dat rezultate. la doctorul nedelcu mai rau mi-au facut razele puva. s-a pigmentat putin insa au aparut alte pete care s-au marit foarte repede. oricum ce s-a pigmentat a disparut imediat. un alt rezultat a aparut dupa ce am dat cu vitix. adica dupa cateva zile au inceput sa apara mici pete repigmentate. minunea n-a durat decat cateva saptamani. nu stiu care a fost cauza pt ca am inceput prin luna noiembrie si ieseam si la soare cam o jumatate de ora. peste iarna am continuat sa ma dau cu vitix insa fara nici un rezultat. ba mai mult a disparut ce s-a pigmentat.am sa mai fac o incercare cand apare soarele insa nu prea mai am sperante pt ca din cate am inteles eu din problemele astea imunitare propriul corp nu recunoaste melanocitele(sau sum s-or numi celulele care dau pigmentul)si pur si simplu le distruge. asa ca dupa ce a inceput pigmentarea cu vitix, care eu cred ca este intr-un fel artificiala, organismul a detectat portiunile pigmentate ca pe niste afectiuni a avut "grija" sa le elimine.asa ca din cate am vazut eu depinde mult de cauza ce duce la aparitia bolii.
si nu cred ca s-a inventat ceva care sa poata modifica imunitatea. poate dumnezeu!

Mergi la inceput

Joe8,

...eu am mai dat in paginile anterioare ceva despre teoriile aparitiei aceste afectiuni si am inteles ca nu se stie cauza dar ca se fac presupuneri ca : autoimuna, datorita tiroiditei autoimune sau alte cauze, dar nu am inteles ca poate avea mai multe dintre ele, asa cum ai spus tu...stiam ca e una si buna la toata lumea, numai ca e inca necunoscuta...intr-adevar se poate declansa datorita unui soc emotional dar de fapt nu asta ar fi cauza...
...daca citesti paginile anterioare, noi am specificat cateva produse despre care am inteles ca dau rezultate,si e bine de stiut, pentru ca unele persoane reactioneza la anumite produse iar altele nu, si tratamentul e de durata...Important e sa incerci...De asemena am aflat si de Nedelcu si s-a scris ca nu prea s-au obtinut rezultate...Eu cunosc pe cineva care in urma tratamentului la Nedelcu s-a depigmentat in loc sa se pigmenteze dar nu arata rau...e barbat, e putin ami alb dar nu deranjant...numai ca are mari probleme vara cu soarele, se arde imediat...daca spui ca esti foarte afectat, poate ar fi si asta o solutie...am inteles ca exsita si optiunea depigmentarii...Mai stiu si o doamna la care asa a evoluat , s-a depigmentat, si tot isi dadea cu creme de protectie solara...
Cum de s-a dedeu ca in cazul tau ar fi autoimuna? Ai facut ceva analize???
Interesant e ca e tot mai frecventa, vad destule persoane cu asa ceva, diverse forme,cinci persoane cunosc personal, si ma intreb daca nu are cu totul alte cauze decat le cautam noi...Se pare , de ex ca in cazul glaucomului cauza ar putea fi subtierea stratului de ozon...Cine stie daca nu poluarea si alti factori nocivi nu au un rol in aceasta afectiune...Prea multe coincidente, atatea persoane cu aceasta boala autoimuna...

Ce alte tratamente ai mai incercat? Ai luat si Vitix antioxidant?Se presupune ca una din cauze ar fi stresul oxidativ sau nivelul redus al unor vitamine la cei care au vitiligo...Eu am inceput de vreo saptamana...mai sunt si alte creme in afara de Vitix despre care am auzit si eu ca nu e cine stie ce...mi-a spus Dr dermatolog...din pacate cu orice alta crema trebuie insitat 6 luni- un an pana a ajinge la un rezultat...

Te inteleg cu distrusul vietii... eu am doua -trei locuri abia vizibile si ma stresez dinainte sa fie mai rau ( nu ca as fi pesimista dar am inteles ca e progresiva si nu se stie de la caz la caz cum si cand va evolua)In orice caz se pare ca s-au facut progrese in cercetare si se asteapta rezultate ...In alta ordine de idei si eu am probleme cu tiroida dar stiu sigur ce anume( nodul) si nu stiu daca are vreo legatura, ca nu e tiroidita autoimuna...mai am probleme mari cu digestia, iar chinezii am inteles ca leaga aceasta boala de probleme ale intestinului gros...Imi place sa ma informez si pana la urma poate avem noroc sa apara ceva cat mai repede...sau sa incerc una- alta, pana gasesc ceva care da rezultate...

Scuza-ma daca sunt putin dezorganizata in scris, e tarziu si am avut o zi extrem de obositoare dar am vazut mesajul si am vrut sa-ti raspund...Sper sa mai intri si sa ne mai spui una alta...Printre altele cand ti-a aparut, cum a evoluat...

Mergi la inceput