Doctori

Doctori | Autor: camcam

Link direct la acest mesaj

Dragi fete si fetite, va rog frumos daca puteti sa-mi dati un sfat cu privire la o doctora buna la care as putea apela (cabinet privat si informatii despre tarife). Tin sa mentionez ca testul de sarcina a iesit pozitiv si cred ca sunt insarcinata in 4 saptamani. Am mai fost consultata inainte de acest eveniment pe motive de sanatate de doamna doctor Miloiu de la Giulesti, dar m-a omorat cu banii rau,rau . Help!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

D na doctor Paris de la Filantropia are si cabinet particular dar ca sa nu te usture la buzunarel prea tare cred ca e mai ok sa o cautzi la spital. Fetele stiu mai multe despre dansa ..eu am auzit o o data vb cu o pacienta era atenta dedicata si grijulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu iti doresc din tot sufletul un BINE AI VENIT! in marea noastra familie DC.
Sa ai parte de o sarcina usoara si barza sa va aduca ceea ce va doriti!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cel mai bine pune intrebarea la sectiunea "Asteptind un ingeras in viata noastra" sau "Odiseea sarcinii in 40 de saptamini".

Sarcina usoara si un bebe intreg si sanatos.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Felicitari! Sarcina si nastere usoara! Iti recomand cu caldura medicul meu ginecolog, Cezara Bucur, de la spitalul Panait Sarbu, cu cabinet in centrul medical Unirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu iti recomand cu toata caldura medicul cu care am nascut eu: Serban Nastasia de la spitalul Cantacuzino. Nu are cabinet privat dar te primeste la orice ora, poti sa-l suni oricind, e un medic exceptional si un om de nota 10. In plus, nici nu te usuca la buzunar! Da-mi un PM daca te intereseaza.

Mergi la inceput