Inscriptionare cani in Bucuresti(ieftin)?

Inscriptionare cani in Bucuresti(ieftin)? | Autor: daniela_daneza

Link direct la acest mesaj

Am nevoie sa inscriptionez o cana si as dori alta locatie decat cele deja stiute.
Stiu ca exista astfel de centre la Mall sau la Unirii dar as dori ceva mai ieftin.
Daca stiti va rog sa imi spuneti si mie.
Stiam ca acum cativa ani era si undeva pe Lipscani ?
Mersi !

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Eu vazusem asa ceva prin Cora si Carrefour. Nu stiu cat costa, dar merita sa incerci...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mai nou si centrele FOTO KODAK fac asa ceva,pretul difera in functie de cana(daca este sau nu colorata inauntru).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc de raspunsuri.
Va sarut!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Orhideea este alt loc,unde au cani,acum depinde care iti este in drum si cat de aproape esti de una dintre locatii.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

..si undeva langa eva, pe straduta care duce spre ateneu, in statia lui 368

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Dar ai grija sa nu patesti ca mine. Si eu am cautat cel mai ieftin loc si pina la urma m-am ars. Cel mai ieftin am gasit la "Totem" in Unirea - vorba vine ieftin -, iar dupa nici o luna, poza "s-a rupt". Nu stiu sa-ti explic ca lumea, dar i-au aparut brusc pete, de fapt s-a "topit" poza cred in anumite locuri. Eu as fi interesata acum de un loc unde sa fie facuta inscriptionarea ca lumea. Daca a facut cineva undeva si a tinut, macar un an, idear ar fi si mai mult.
M-am suparat tare cind s-a "stricat" cana, ca i-o facusem cadou sotului meu de ziua lui si era poza lui Bogdan pe ea.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Din pacate tehnologia nu permite asa ceva. Daca s-a stricat foarte repede este din vina lor (nu au copt cana ca lumea). Acum ce sa zic, daca nici la Totem nu iese bine , ei fiind cei mai vechi, ...

Mergi la inceput